Stumpel

Stumpel folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Stumpel

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bruna
Primera
Greetz
Blz.
AKO
G.Sonder
BoekenVoordeel
Office Centre
Libris
The Read Shop
Kees Smit
Expo
BookSpot
Viking
Printabout
Readly
Paagman
Stumpel

Populaire folders

Tips voor Stumpel korting

Stumpel

Vanaf de oprichting in 1880 heeft de Stumpel familie haar boekenkennis mogen uitbreiden en deze kennis willen we graag met jou delen. Met een ruime collectie aan boeken, zijn we voor elke boekliefhebber, de beste keus!

Niet een eenvoudige boekhandel

Het onderscheid tussen ons en de overige boekhandels is, dat we het ook toegankelijk maken om behalve jouw favoriete boeken, ook de voorraad van jouw kantoor- en schoolartikelen gemakkelijk onderhouden en aanvullen. Nog niet overtuigd? Geen nood. Bij ons ben je ook terecht voor spel- en knuffelsoorten, die af en toe voor ontspanning zorgen en om af te sluiten kun je bij ons zeker ook een passend cadeautje halen. Van boekenleggers en leesbrillen tot paraplu’s en waterflessen, we hebben ze allemaal.

Onze partner

Om ervoor te zorgen dat je te allen tijde in stijl schrijft, tekent of kleurt, bieden we in samenwerking met het grootste Nederlandse merk, Stabilo, topkwaliteit schrijfwaren. In deze ruime collectie kom je zeker aan je trekken en kun je zelfs tijdens het schrijven of kleuren een leuk avontuur creëren.

Thuis winkelen of fysiek naar ons toe stappen

We zorgen ervoor dat onze online collectie zoveel als mogelijk veelzijdig en ruim is, om binnen de kortste keren jouw aankoop en betaling online te doen. We krijgen het dan voor elkaar dat je jouw bestelling heel snel thuis hebt. Ben je niet in het bezit van een elektronisch apparaat met internet? Dat is dan ook geen probleem. Met vestigingen in tien steden, mag je de dichtstbijzijnde boekwinkel opzoeken en een bezoekje aan ons brengen. Bekijk onze folder om ook hier een beeld te krijgen van ons assortiment. Deze folders kun je via onze online website bekijken, of tot aan huis ontvangen.

Uw zoektocht versimpelen

Om de zoektocht naar jouw boek, kantoor- en schoolbenodigdheden gemakkelijk te houden, hebben we op onze startpagina deze meteen gecategoriseerd. Je kunt gericht zoeken naar de boektitel, boekgenre, schoolspullen, papierwaren, cadeaus en nog veel meer. Ben je ook op zoek naar overige informatie over Stumpel of wil je weten wat de veel gestelde vragen van onze klanten zijn, dan hebben we ook informatie in handige links bij geplaatst waarmee je met één klik meteen bij het antwoord terecht komt. Ook voor onze zakelijke klanten wordt het zoeken en bekijken van onze diensten gemakkelijk gemaakt. Voor de zakelijke klanten hebben we een apart Stumpel tabblad ontworpen, waarmee ze uitgebreid maar ook rechtstreeks onze diensten kunnen nakijken.

Bij Stumpel betalen

Voor het gemakkelijk, snel en veilig betalen van de online aankopen, kun je gebruik maken van de bekende betaalmethodes iDeal, Mastercard, Visa, Paypal en op rekening. Maar los van deze methodes maken we ook gebruik van de Stumpel Cadeaukaart. Deze kaart biedt kansen om punten te sparen en deze te verzilveren voor aantrekkelijke kortingen.

Neem contact met ons op

Onze klantenservice staat klaar om onduidelijkheden te verhelderen. Via onze website kun je de tab klantenservice openen en daar de lege velden invullen om zo jouw vragen op te sturen. Ook vind je via deze tab ons e-mailadres en algemeen telefoonnummer, waarop je altijd verdere vragen en of opmerkingen kunt doorspelen. Maak voor dit soort gevallen gauw contact met ons voor een aangenaam gesprek en goede service! Lukt het je toch niet om ons te bellen of een bericht achter te laten, dan kun je altijd bij onze vestigingen terecht om jouw vraag aan ons winkelpersoneel te stellen.

Neem ook onze disclaimer door

Alle gepubliceerde informatie op onze website, op enkele na, zijn het eigendom van Stumpel.nl. Het is dus verboden om deze informatie te kopiëren, open te stellen of op te slaan zonder toestemming van Stumpel.nl. Gebeurt dit toch, dan zijn we genoodzaakt spoedig juridische actie te ondernemen. Onze website wordt ook regelmatig onderhouden en aangepast, dus valt iets jou op waarover je meer zou willen weten of waarover je gewoon simpelweg het een en ander afvraagt, dan mag je gerust een bericht achterlaten of ons opbellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je de eerste zijn die te weten komt wanneer het leukste boek uitkomt of welke school- en kantoor artikelen zijn bijgekomen of welke evenementen opkomen? Dan moet jij je zeker inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanuit onze startpagina krijg je de mogelijkheid om met jouw e-mailadres in te schrijven en van hieruit, word je constant op de hoogte gehouden.

Volg ons op social media

We zijn behalve op onze website, ook op 1Folders.nl en social media te vinden. Via de kanalen Facebook, Twitter, Instagram en Whatsapp kunnen we verder met jou interacteren, dus zoek ons snel op en volg ons!

Over Stumpel

In 1880 werd in de plaats Hoorn het bedrijf Stumpel opgericht. Dit bedrijf startte in de vorm van een kleine boekhandel en men leverde ook drukwerk vanuit dit winkeltje. Gaandeweg is het familiebedrijf verder en verder gegroeid én is het bedrijf in handen van de familie Stumpel gebleven. Op dit moment staat de vijfde generatie aan het roer bij dit familiebedrijf en ook deze generatie levert prima werk af.

In de afgelopen jaren is het aanbod van Stumpel namelijk behoorlijk gegroeid. Ook heeft deze onderneming meerdere fysieke winkels in ons land weten te openen. Op de website van Stumpel kan je hier meer informatie over vinden door op ‘Winkels’ te klikken. Je ziet dan direct waar deze winkels gevestigd zijn en wat de openingstijden zijn.

Het is echter ook mogelijk om via de webshop alle producten te bestellen. Je kunt in deze webshop kiezen tussen de volgende productcategorieën: Boeken top 10, Boeken, Schoolspullen, Papierwaren, Spelen, Schilderen en Tekenen, Cadeaus, Kantoorartikelen en Folder. Bij de laatstgenoemde categorie vind je eigenlijk alle huidige aanbiedingen terug.

Bestel je voor meer dan 20 euro? Dan hoef je géén rekening met verzendkosten te houden. In dat geval worden de verzendkosten namelijk door Stumpel zelf op haar rekening genomen. Bij orders met een waarde van minder dan 20 euro betaal je enkele euro’s aan verzendkosten.

Ben je uiteindelijk niet tevreden met de artikelen die je in ontvangst hebt genomen? Dan kan je deze binnen 14 dagen retourneren. Als je de producten in één van de winkels retourneert, is dat volledig gratis. Voor een retournering per post dien je wel zelf voor de kosten op te draaien.

De klantenservice van Stumpel staat elke dag met veel plezier voor je klaar. Je kunt hen echter wel maar op één manier bereiken: door te mailen naar [email protected]. Je kunt er echter ook voor kiezen om bij één van de Stumpel winkels langs te gaan voor het stellen van jouw vragen!