The Read Shop

The Read Shop folders

The Read Shop Folder

The Read Shop Folder

Geldig van 04-03 t/m 10-03

Profiteer nog 7 dagen van deze The Read Shop Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste The Read Shop aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
The Read Shop Folder

The Read Shop Folder

Geldig van 04-03 t/m 10-03

Profiteer nog 7 dagen van deze The Read Shop Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste The Read Shop aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bruna
Primera
Greetz
Blz.
AKO
G.Sonder
BoekenVoordeel
Office Centre
Libris
The Read Shop
Kees Smit
Expo
BookSpot
Viking
Printabout
Readly
Paagman
Stumpel

Populaire folders

Populaire The Read Shop winkels

Tips voor The Read Shop korting

The Read Shop folder

De franchise onderneming The Read Shop werd jaren geleden opgericht door Koos Boukens die bij de HEMA begon. In 1992 besloot Boukens om verder te gaan en zette de eerste onderneming van The Read Shop op. Als het op boeken, kantoorspullen, tijdschriften, wenskaarten en tabak aan komt, kun je bij The Read Shop terecht. De onderneming is een van de marktleiders in Nederland en heeft meerdere franchises die zijn aangesloten bij de firma. De inkoop is centraal geregeld, waardoor deze rompslomp de ondernemers uit handen genomen wordt en ook kan het bedrijf geld besparen door groot in te kopen. Daar heb jij als klant dan weer voordeel van.

Uitbreiding

De eerste winkel van The Read Shop werd in Zoetermeer geopend in 1992 en al snel was de uitbreiding een feit. Amsterdam en de omliggende steden volgden en rustig aan liep de rest van Nederland ook warm voor The Read Shop. Jaar naar jaar kwamen er meer vestigingen bij van The Read Shop en tegenwoordig staat de teller op meer dan 170 aangesloten filialen in verdeeld over heel Nederland. The Read Shop is een zeer bekende winkel geworden en is daarom wel in de meeste winkelstraten te vinden. Het is een laagdrempelige gemakswinkel en het assortiment is zeer breed.

Uitgebreid assortiment

The Read Shop is veel meer dan alleen boeken en in het uitgebreide assortiment kunt je heel veel verschillende artikelen vinden. Voor de leukste cadeaus kun je bij The Read Shop terecht en ook voor de meest actuele tijdschriften kun je bij ze aankloppen. Het assortiment is deels door de franchise-ondernemer zelf te bepalen en op die manier heeft enkel winkel voor een groot deel haar eigen unieke winkel. De inrichting van de winkels blijft wel hetzelfde, maar het assortiment kan variëren. De ondernemer kent namelijk de regio het beste en weet precies wat er goed verkoopt en wat niet.

Overzichtelijke winkels

De winkels van The Read Shop zijn zeer overzichtelijk ingedeeld zodat je snel en effectief kunt vinden wat je zoekt. Elk gedeelte van de winkel heeft een eigen categorie en in de winkel werken zeer deskundige medewerkers. Ze kennen het assortiment op hun duim en kunnen je helpen vinden wat je zoekt. Ook voor advies kun je ze aanspreken. Ze weten veel van het assortiment en kunnen zo ook bepaalde boeken of tijdschriften aanbevelen. Vaak zijn de verkoopmedewerkers zelf fervent lezers en kunnen ze je goed advies geven. Wanneer je in de winkel loopt, kun je ze gerust om hulp vragen, ze staan voor je klaar en zullen je met volle enthousiasme op weg helpen.

Winkelzoeker

Op de website van The Read Shop kun je bekijken welke winkel het dichtst bij je in de buurt is. De winkelzoeker zoekt dit voor je uit zodra je een postcode of plaats ingevoerd hebt. Vervolgens komen alle winkels die dichtbij je zijn in beeld en kun je er 1 aanklikken voor meer informatie. Hier zie je dan vervolgens het adres en de contactgegevens wanneer je contact op wilt nemen met de desbetreffende winkel. Ook kun je hier de openingstijden van de winkel vinden zodat je precies weet op welke dagen en tot hoe laat je bij de winkel terecht kunt.

Webwinkel

Als je liever online winkelt, dan is dit ook mogelijk bij The Read Shop. Alle artikelen die The Read Shop in het assortiment heeft, zijn op de site te vinden en kun je gewoon online bestellen. Je bestelling wordt dan gewoon bij je thuis afgeleverd, of je kunt ervoor kiezen om het in een The Read Shop filiaal op te halen. Het assortiment is opgedeeld in verschillende categorieën en door er 1 te kiezen krijg je de producten van die categorie te zien. Je kunt deze vervolgens selecteren op merk, prijs of productgroep en zo krijg je een selectie te zien die aansluit bij je voorkeuren. Je kunt de producten direct bestellen en betalen gaat veilig via iDeal. Vanaf €20,- wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden.

Nieuws en folder

Om eenvoudig het laatste nieuws, de nieuwste producten en de actuele acties van The Read Shop bij te houden, kun je je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Hierdoor ben je altijd als 1 van de eerste op de hoogte. Ook via Social Media kun je makkelijk van The Read Shop op de hoogte blijven en zo steeds het laatste nieuws lezen. Voor de actuele aanbiedingen zou je even op de website van The Read Shop kunnen kijken. Tevens staat op 1Folders.nl de folder van de winkelketen en kun je deze even digitaal doorbladeren.

Over The Read Shop

Al ruim 25 jaar is The Read Shop een begrip in Nederland. Bij de winkels van dit merk kan je terecht voor allerlei soorten boeken. De kans dat er een The Read Shop bij jou in de buurt zit, is behoorlijk groot. Verspreid over het gehele land vind je immers 170 fysieke vestigingen van The Read Shop terug. Deze vestigingen zitten onder meer in grote steden, maar ook in kleinere steden kom je deze vestigingen tegen. Deze keten maakt namelijk gebruik van de franchiseformule. Indien je interesse hebt om een eigen The Read Shop winkel te starten, behoort dat dus tot de mogelijkheden.

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om de boeken te bestellen bij The Read Shop. Hiervoor kan je terecht in de overzichtelijke en uitgebreide webshop. In deze webshop heb je de keus uit meerdere categorieën, waaronder Buitenlandse boeken, E-books, Populaire Genres en Spelend leren. Uiteindelijk vind je alle soorten boeken terug in het assortiment van The Read Shop. Kookboeken, Reisboeken, Kinderboeken, Romans en Puzzelboeken; deze keten heeft werkelijk waar alles.

De klantenservice van The Read Shop staat dagelijks klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Deze vragen kan je per mail stellen; het e-mailadres is [email protected]. Je kunt er echter ook voor kiezen om een telefoontje te plegen. The Read Shop is bereikbaar op nummer 088 133 84 32.

Indien je een bestelling plaatst, kan je genieten van gratis verzending. De enige vereiste daarbij is dat de orderwaarde van jouw bestelling meer dan 20 euro bedraagt. Is dat niet het geval? Dan dien je de verzendkosten á € 1,95. Je hebt overigens ook de mogelijkheid om de boeken in één van de winkels kosteloos op te halen. Je kunt nadien, indien gewenst, de ontvangen boeken gratis retourneren. Dit dien je binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst te doen.