G.Sonder

G.Sonder folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor G.Sonder

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bruna
Primera
Greetz
Blz.
AKO
G.Sonder
BoekenVoordeel
Office Centre
Libris
The Read Shop
Kees Smit
Expo
BookSpot
Viking
Printabout
Readly
Paagman
Stumpel

Populaire folders

G.Sonder weetjes en feiten

 1. G. Sonder is een dierenspeciaalzaak
 2. Inmiddels is G. Sonder al meer dan 45 jaar een begrip in Weerselo, de omgeving Overijssel en de rest van ons land
 3. G. Sonder begon in 1967 met de verkoop van veevoeders en kunstmest
 4. In 1992 werd het bedrijf door G. Sonder overgedragen aan zijn zoon
 5. In 2005 is de opslagruimte van G. Sonder vergroot en is er een kantoor gerealiseerd
 6. Sinds 2005 is G. Sonder ook het adres voor professioneel (consumenten) vuurwerk
 7. G. Sonder is Good Manufacturing / Managing Practice (GMP) gecertificeerd
 8. Daarbij is G. Sonder verzekerd voor productaansprakelijkheid volgens de Friesland Campina norm
 9. De producten van G. Sonder zijn scherp geprijsd
 10. G. Sonder is een vennootschap onder firma (vof)
 11. G. Sonder levert een aantal diensten zoals advies, Ph meting en voerjaaroverzicht
 12. Bij een bestelling in de webshop van G. Sonder boven een bedrag van € 25,00 wordt het pakket gratis thuisbezorgd
 13. In de webshop van G. Sonder kun je er zelf voor kiezen of de prijzen inclusief of exclusief BTW weergegeven worden
 14. G. Sonder heeft een samenwerkingsverband met DPD als partner voor het leveren van de bestellingen
 15. Je kunt G. Sonder volgen via de social mediakanalen Facebook, Instagram en YouTube
 16. G. Sonder heeft het keurmerk Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
 17. G. Sonder heeft het keurmerk Good Manufacturing Practice (GMP)
 18. G. Sonder heeft het keurmerk Secure Feed
 19. G. Sonder heeft het keurmerk Verband Lebensmittel ohne Gentechnik (VLOG)
 20. G. Sonder heeft het keurmerk GMP Diergeneesmiddelen
 21. G. Sonder is bereikbaar per mail of telefoon; [email protected] of 0541 66 22 92
 22. Het hoofdkantoor van G. Sonder is gevestigd in Weerselo
 23. Op de website van G. Sonder vind je een overzicht van alle producten
 24. In het aanbod van G. Sonder zijn producten voor onder meer rundvee, vleesvee, varkens, kippen en paarden te vinden
 25. In het aanbod van G. Sonder zijn ook producten voor in de tuin te vinden
 26. In het logo van G. Sonder zijn de volgende producten opgenomen: veevoeders, kunstmest, strooisel en silo’s
 27. Op de website van G. Sonder vind je een overzicht van alle merken waar men mee samenwerkt
 28. De openingstijden van G. Sonder zijn op de website te vinden
 29. Als je via de webshop van G. Sonder een bestelling plaatst, is de bezorging vanaf 25 euro gratis
 30. Alle producten die je online bij G. Sonder gaat bestellen, kun je ook afhalen in de winkel in Weerselo

Tips voor G.Sonder korting

G. Sonder folder

In 1967 startte G. Sonder sr. zijn bedrijf en noemde het G. Sonder. De dierenspeciaalzaak is al meer dan 53 jaar een begrip in en rondom het Overijsselse Weerselo. Wat ooit begon als een winkel waar je veevoer en kunstmest kon krijgen, is uitgegroeid tot een complete dierenspeciaalzaak. Sonder sr. zorgde dat het bedrijf constant bleef groeien en heeft het assortiment behoorlijk uitgebreid. In 1992 besloot G. Sonder sr. om het bedrijf over te dragen aan zijn zoon en de naam van de winkel is behouden gebleven. Waarom ook een naam veranderen, wanneer de winkel zo ontzettend goed loopt.

Uitbreiding

Aangezien de zaak goed bleef lopen, werd er een jaar later besloten om op een industrieterrein in Weerselo een opslagruimte te maken met kantoor. Dit pand kwam op een ruime bouwkavel te staan voor het geval G. Sonder nog uit wilde breiden. Van een kleine uitbreiding kwam het ook in 2005. De opslagruimte werd vergroot en daarbij werd het kantoor met 2 appartementen gerealiseerd. De opslagruimte is voorzien van 2 professionele vuurwerkbunkers om vuurwerk veilig in op te kunnen slaan. Het bedrijf breidde namelijk ook het assortiment uit met professioneel (consumenten) vuurwerk. Van heinde en ver komen mensen in Weerselo bij G. Sonder hun vuurwerk inkopen.

Kwaliteit

Dieren moeten voer hebben en natuurlijk verschilt het soort voer per diersoort. Kippen moeten bijvoorbeeld ander voer hebben dan varkens of paarden. Voor dit speciale voer moet je bij de winkel G. Sonder zijn. Veel bekende merken zijn verkrijgbaar bij de winkel en de dierenspeciaalzaak gaat hierbij enkel voor de beste kwaliteit. Daarnaast kiest het bedrijf te werken met diervoeders die voldoen aan de wettelijke voorschriften en ook ingrediënten gebruiken die wettelijk zijn toegestaan. Tevens heeft het bedrijf Secure Feed certificering. Dit houdt in dat G. Sonder samen met andere verkopers aan toeleveranciers eisen stellen en deze ook allemaal goed te checken. Op deze manier is het goed te checken of de producten die ze verkopen veilige van grondstoffen gemaakt zijn.

Advies

Bij G. Sonder werken vakkundige mensen die je passend en professioneel advies kunnen bieden. Dit kan bijvoorbeeld als je een professioneel (melk)veehouder bent. De vertegenwoordigers van G. Sonder kunnen je dan een passend advies geven over hoe je samen kunt werken met G. Sonder en wat de mogelijkheden precies zijn. Daarnaast kun je ook als je dieren houdt, of dit nu hobbymatig of professioneel is, bij de dierenspeciaalzaak terecht voor voeradvies. De verkoopadviseurs weten precies wat ze in het assortiment hebben en kunnen je daarom goed vertellen welk product jij moet hebben. Hiervoor kun je het beste gewoon even de winkel bezoeken. Je kunt gewoon vrijblijvend een advies aanvragen.

Specialisaties

Al jaren is G. Sonder een begrip in en om Weerselo. De dierenspeciaalzaak heeft verschillende specialisaties. Je moet hierbij denken aan veevoeders, kunstmest, strooisel en silo’s.Het bedrijf kan daarnaast ook een Ph meting uitvoeren. Zij weten precies hoe dit in z’n werk gaat en doen dit op een zeer professionele wijze. Waarvoor je ook bij het bedrijf aanklopt, ze staan voor je klaar en doen dit met veel plezier. Je weet als je bij G. Sonder winkelt, je altijd de scherpste prijs krijgt en je toegang hebt tot een zeer breed assortiment. Je weet zo dat je bij G. Sonder altijd goed kunt slagen. Dit alles en de belofte van snelle levering zorgt ervoor dat veel mensen al jaren trouwe klant zijn en graag bij de winkel terugkomen.

Vuurwerk

G. Sonder is niet enkel een dierenspeciaalzaak, je kunt ook bij de firma terecht voor vuurwerk en dit alweer 15 jaar. Elk jaar bezoeken medewerkers van G. Sonder meerdere vuurwerkshows om zo het nieuwste en mooiste vuurwerk aan jou als klant te bieden. Ze bieden je altijd een zeer ruim assortiment, maar tegen een wel absolute bodemprijs. Alle medewerkers die met het vuurwerk werken worden jaarlijks opnieuw geschoold. Dit vooral zodat ze op de hoogte zijn van de meest actuele wet- en regelgeving. De vuurwerkbunkers zorgen er daarnaast voor dat het pand zeer veilig is.. Het vuurwerk van G. Sonder is zo populair dat mensen uit het hele land hun vuurwerk komen kopen in het Twentse Weerselo.

Website en folder

Naast de reguliere winkel, kun je ook gewoon online de producten van G. Sonder bekijken. Voor het vuurwerk heeft het bedrijf een aparte website, maar deze is ook via de reguliere website te bereiken. Dit vuurwerk is online te bestellen in de eigen webshop. Op de webpagina kun je eveneens de openingstijden bekijken en ook de contact- en adresgegevens van het bedrijf opzoeken. Ook staat de folder van het bedrijf online en is deze ook op 1Folders.nl te bekijken.

Over G.Sonder

Allerlei dieren hebben behoefte aan speciaal voer. Denk hierbij aan paarden, kippen, varkens en rundvee. Waar vind je dergelijk speciaal voor? Juist, bij G. Sonder. Dit is een dierenspeciaalzaak met specialisaties in onder andere veevoeders, kunstmest, strooisel en silo’s.

Al ruim 45 jaar is G. Sonder actief als verkoper van veevoeders en kunstmest. Ondertussen heeft G. Sonder in de afgelopen jaren het assortiment flink uitgebreid. Voor advies omtrent voeding en voor het uitvoeren van een Ph meting ben je namelijk ook bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Daarnaast heeft dit familiebedrijf zich ook gespecialiseerd in de verkoop van vuurwerk. Sinds enkele jaren is dit bedrijf één van de specialisten op het gebied van vuurwerk. Allerlei soorten vuurwerk, inclusief bijbehorende veiligheidsproducten, zijn bij G. Sonder verkrijgbaar.

In 1967 werd het bedrijf opgericht door de G. Sonder. Na 25 jaar besloot meneer om het bedrijf over te dragen aan zijn zoon. Zijn zoon heeft het bedrijf uit weten te breiden tot een gerenommeerd merk. Op de website van het bedrijf pronkt men met termen als ‘Scherp geprijsd’, ‘Snelle levering’ en ‘Breed assortiment’. Dat zijn uiteraard termen die bij veel mensen als muziek in de oren klinken.

Wil je graag in contact komen met die interessante bedrijf? Dan kan je telefonisch contact opnemen via 0541 – 66 22 92. Ook is het mogelijk om een digitaal contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen ([email protected]).

Ga je graag bij dit bedrijf langs? Bijvoorbeeld om vuurwerk te kopen? Dan kan je terecht bij Echelpoelweg 12, te Weerselo. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur. Vervolgens is de winkel op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag ook van 13.30 uur tot 17.30 uur open. Op zaterdag is de winkel van 08.30 tot 14.00 uur geopend.