Miniso

Miniso folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Miniso

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Intertoys
Bart Smit
Top 1 Toys
Maxi Toys
Toychamp
LEGO
Toys2Play
SoLow
Playmobil
BERG Toys
Lobbes
Willie
Otto Simon
Miniso
De Dobbelsteen
Smyths Toys
De goudse spellenwinkel
De ommekeer speelgoed

Populaire folders

Tips voor Miniso korting

Folder Miniso

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een dierbare of voor jezelf? Dan ben je bij Miniso aan het juiste adres. De Aziatische winkel Miniso heeft inmiddels al een aantal vestigingen in Nederland en is zichzelf snel aan het uitbreiden. De Chinese keten heeft een groot assortiment van spullen voor een zeer goedkope prijs. Denk hierbij aan knuffels, sleutelhangers of leuke gadgets.

Waarvoor kun je terecht bij Miniso?

Wil je het leuke assortiment van Miniso bekijken, dan kun je naar een van de filialen in Nederland. Hier vind je een groot aanbod van schattige knuffels, grappige gadgets of originele stationary. De Aziatische invloed zie je goed terug in alle artikelen. Daarnaast heeft de winkel ook collecties van populaire merken als Marvel of Adventure Times.

Kijk of er een actuele folder van Miniso is

Ben je benieuwd naar de laatste acties van Miniso? Alle aanbiedingen vind je in de folder die de winkel regelmatig uitbrengt. Je vindt de allerlaatste folders van Miniso op 1Folders.nl. Bij de acties staat altijd duidelijk vermeld hoe lang de actie nog geldig is. Staat er geen folder online, bekijk dan altijd even de website van Miniso. Zijn er actuele aanbiedingen, dan staat ze er zeker op vermeld.

Lees alle informatie over de artikelen in de webshop

Op de website van Miniso kun je diverse producten bekijken. Zo vind je de verschillende categorieën producten die de winkel verkoopt, zoals make-up tools, electronics, stationery of gifts. Daarnaast kun je ook diverse collecties bekijken van verschillende populaire merken als Disney, Marvel of Sesamstraat. Je kunt (nog) niets online bestellen op de website, maar het is goed mogelijk dat dit in de toekomst wel kan. Je kunt de producten alleen kopen in de fysieke filialen van Miniso. Laat je inspireren door de nieuwe producten en bezoek vervolgens een van de verkooppunten in Nederland.

Mis niks meer met de nieuwsbrief van Miniso

Wil je nooit meer aan aanbieding, nieuwe producten of kortingen missen van Miniso? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Op de website van Miniso kun je je eenvoudig en snel aanmelden voor de nieuwsbrief door je e-mailadres, je geboortedatum en je postcode in te vullen. Zodra er een nieuwe nieuwsbrief uit is, ontvang je deze in je mailbox. Daarnaast krijg je ook nog eens 15% korting op je eerste aankoop in een van de vele winkels van Miniso. Kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen op de site staat

Zo neem je contact op met de klantenservice

Heb je een vraag over een van de producten van Miniso? Loop je ergens tegen aan of heb je een klacht over een van de items? Met vragen, opmerkingen, wensen en klachten kun je uiteraard bij de klantenservice terecht. De klantenservice kun je bereiken door te mailen. Een helpdesk medewerker zal je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Over Miniso

Happy to see you. Dat zijn de woorden waarmee je op de website van Miniso welkom geheten wordt. Deze woorden hebben absoluut betrekking op het assortiment van dit bedrijf, aangezien Miniso alleen maar positieve producten verkoopt. Juist op dat vlak weet dit bedrijf zich al jarenlang te onderscheiden.

Wil je de vrolijke producten van Miniso aanschaffen? Dan ben je bij één van de winkels van dit bedrijf aan het juiste adres. Deze winkels vind je onder meer in Eindhoven en in Utrecht; op de website van Miniso vind je meer informatie over bijvoorbeeld de adresgegevens en de openingstijden.

Via de website kan je echter ook een duidelijke indruk van het uitgebreide assortiment krijgen. Op de website van Miniso kan je daarvoor kiezen tussen de volgende productcategorieën: Bags & Accessoires, Electronics, Life Department, Make-up Tools, Scented Products, Stationery & Gift, Textile en Toy Series. Met al deze producten weet je jouw leven nét iets leuker en vrolijker te maken. Volgens Miniso roepen alle producten namelijk direct een glimlach bij jou op.

Het is helaas niet mogelijk om de producten van Miniso via de website te bestellen. Je kunt alleen de producten inzien, maar voor het aanschaffen van de producten moet je echt naar één van de winkels toe. In deze winkels vind je een uitgebreid assortiment van vrolijke én betaalbare items; Miniso biedt namelijk alleen maar producten tegen schappelijke prijzen aan. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste producten? Dan kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief of je kunt Miniso via Facebook en/of Instagram gaan volgen.

Heb je op dit moment vragen? Dan kan je het beste een mailtje sturen naar [email protected]. Verder kan je ervoor kiezen om naar Utrecht of Eindhoven af te reizen en in de winkel van Miniso jouw vragen te stellen. Dankzij het vrolijke assortiment loop je ongetwijfeld met een glimlach op jouw gezicht rond in deze winkel!