BERG Toys

BERG Toys folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor BERG Toys

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Intertoys
Bart Smit
Top 1 Toys
Maxi Toys
Toychamp
LEGO
Toys2Play
SoLow
Playmobil
BERG Toys
Lobbes
Willie
Otto Simon
Miniso
De Dobbelsteen
Smyths Toys
De goudse spellenwinkel
De ommekeer speelgoed

Populaire folders

Tips voor BERG Toys korting

Folder BERG Toys

Buitenspelen is een van de fijnste dingen voor kinderen om te doen. Zeker als het mooi weer is zullen ze graag buiten lekker actief zijn en daar is helemaal niks mis mee. Kinderen kunnen lekker hun gang gaan in de frisse lucht en ze zijn ook nog eens in beweging dus dat is altijd goed. Om buiten te kunnen spelen is speelgoed natuurlijk wel handig en prettig om te hebben.

Wat zit er in het assortiment van BERG Toys?

Bij aanbieder BERG Toys kun je prima terecht voor diverse soorten buitenspeelgoed voor kinderen. Een kijkje op de website leert dat je er aan het juiste adres bent als je op zoek bent naar een trampoline, skelter of bolderkar. Het aanbod binnen deze soorten speelgoed is groot dus er is heel wat om uit te kiezen. Kijk altijd eerst goed wat er allemaal te koop is en of je op 1Folders.nl een folder of magazine kunt vinden van BERG Toys.

Doe ideeën op met de Inspiration Guide

Je kunt op de website van BERG Toys al veel informatie vinden bij elk artikel dat ze verkopen maar dat is nog lang niet alles. Wil je je eerst oriënteren en graag meer inspiratie opdoen voordat je het buitenspeelgoed voor je kind aanschaft? Dan vind je daarvoor op de website een Inspiration Guide. In deze brochure vind je alle producten die op dat moment door de aanbieder op de markt gebracht worden zodat je goed weet wat er te koop is. De brochure is in een digitale versie te raadplegen waar je gewoon doorheen kunt bladeren.

Veel informatie op de website beschikbaar

Als je op de site van BERG Toys kijkt, dan zie je daar ook blogs staan en allerlei aanvullende informatie over de producten die ze maken en verkopen. Je vindt er bijvoorbeeld handleidingen, brochures en prijslijsten en allerlei andere informatie waarmee jij je voordeel kunt doen en die zeker belangrijk is om door te lezen. Zorg dat je zoveel mogelijk te weten komt over het buitenspeelgoed voordat je dit koopt zodat je weet wat je in huis haalt.

Registreer je trampoline of skelter

Leuk detail als het om skelters en trampolines is gaat is dat je deze kunt registreren. Als je hiervoor kiest dan krijg je een certificaat bij je product en heb je er ook meteen garantie op. Zorg ervoor dat je je aankoop binnen een maand registreert zodat alles netjes geregeld is. Alle voorwaarden hiervoor vind je op de site van BERG Toys.

Alles over skelters en trampolines vind je online

Heb je een skelter aangeschaft? Dan kun je daarvoor je eigen kenteken aanvragen. Dit is natuurlijk erg leuk voor kinderen want je kunt zelf bepalen wat je erop laat zetten en een uitvoering van het plaatje kiezen die je zelf leuk vindt. Zo wordt de skelter nog eens echt helemaal persoonlijk. Over zowel skelters als trampolines vind je op de site veel informatie en leuke wetenswaardigheden zoals hoe je deze het beste plaatst of ingraaft en over het onderhoud. Mocht er onverhoopt wat kapot gaan dan kun je bij BERG Toys ook altijd terecht voor reserveonderdelen.

Wat als je het speelgoed eerst in het echt wilt zien?

Als je een artikel van BERG Toys wilt kopen maar dit liever eerst in het echt wilt zien, dan kun je daarvoor bij diverse verkooppunten terecht. Het merk zit in het assortiment van verschillende dealers die je allemaal op de site kunt vinden. Je kunt je locatie invoeren zodat er voor je gezocht wordt naar de dichtstbijzijnde (al dan niet premium) dealer van deze producten. Geef daarbij wel even aan naar welk product je op zoek bent.

Meer informatie over de dealers van BERG Toys

Je kunt ook het kaartje of de lijst van dealers raadplegen om een geschikte vestiging te zoeken. Als je op een vestiging in de lijst klikt, dan krijg je nog meer gegevens te zien. Zo weet je waar, waarvoor en wanneer je er terecht kunt en zie je de contactgegevens staan. Heb je vragen, dan kun je die stellen bij een dealer van BERG Toys producten.

Hier kun je met je vragen aan BERG Toys terecht

Je kunt je vragen ook stellen via een van de social media kanalen waarop BERG Toys actief is. De aanbieder van buitenspeelgoed kun je volgen op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn. Als je graag contact wilt met een medewerker kun je de klantenservice van BERG Toys bellen of een mailtje sturen. Kijk altijd eerst even of je vraag misschien tussen de veelgestelde vragen op de website staat.

Over BERG Toys

Skelters, trampolines en overig buitenspeelgoed is in groten getale bij BERG Toys verkrijgbaar. Deze winkelketen is door de jaren heen behoorlijk gegroeid; dat is niet alleen terug te zien in het assortiment, maar ook in het aantal online winkels. De artikelen van BERG Toys zijn namelijk óók verkrijgbaar in andere grote online webshops, waaronder Bol.com en Outdoorspeelgoed.nl.

Verder zijn er ook vele fysieke wederverkopers die de producten van BERG Toys verkopen. Op de website van deze keten kan je op ‘Vind je BERG winkel’ klikken, waarna je een compleet overzicht krijgt van alle online verkooppunten én van alle fysieke verkooppunten.

Uiteraard is het ook mogelijk om via de webshop van BERG Toys naar hartenlust buitenspeelgoed te shoppen. In deze webshop heb je de keus uit de volgende productcategorieën: Trampolines, Skelters en Promotie. Per categorie vind je een divers aanbod van allerlei soorten trampolines en skelters. Ook bolderkarren en verschillende accessoires maken onderdeel uit van het interessante assortiment.

Als je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je wél verzendkosten te betalen. Hoeveel de verzendkosten in dat geval zijn, is afhankelijk van het gewicht van de bestelde artikelen. Raadpleeg dus altijd goed de verzendkosten bij het afrekenen van de producten. Ben je niet tevreden met je ontvangen artikelen? Kies dan op de website voor ‘Bestellingen en Retouren’, vul je gegevens in en zet direct de retournering in gang. Deze retournering dient plaats te vinden binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Heb je vragen over specifieiek trampolines of skelters? Of wil je meer informatie over jouw bestelling? Je kunt daarvoor op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen via telefoonnummer 0318 467007 en via e-mailadres [email protected]. Via Facebook, Instagram en YouTube blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen.