Otto Simon

Otto Simon folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Otto Simon

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Intertoys
Bart Smit
Top 1 Toys
Maxi Toys
Toychamp
LEGO
Toys2Play
SoLow
Playmobil
BERG Toys
Lobbes
Willie
Otto Simon
Miniso
De Dobbelsteen
Smyths Toys
De goudse spellenwinkel
De ommekeer speelgoed

Populaire folders

Tips voor Otto Simon korting

Otto Simon

Met een duidelijke visie voor het bedrijf, is Otto Simon er hard tegenaan gegaan. We hebben een snelle doorbraak kunnen maken en zijn daardoor nu trotse importeurs, exporteurs en een groothandelaar in speelgoed. Met het maken van goede investeringskeuzen en een gemotiveerd team, blijf Otto Simon de bloeiende richting opgaan. Bij ons wordt er elke dag werk van gemaakt om onze klantenkring te blijven verruimen en de behoefte van al onze klanten naar het beste vermogen te bevredigen.

Onze leuke speelgoedcollectie

Op elke leeftijd geniet je van leuk speelgoed. Dit is zowel bij jong als bij oud van toepassing! Om het mogelijk te maken dat je zowel binnen het huis als erbuiten van ons speelgoed geniet, zul je een bezoekje moeten brengen aan onze webshop. We hebben baby- en peuterspeelgoed waar je een keuze kunt maken uit een activiteitencenter, een baby gym, knuffels, rammelaars en voertuigen in verschillende soorten. Deze maken het spelen niet alleen leuk, maar zorgen er ook voor dat de babykamer er kleurrijk uit ziet. Voor het buitenspeelgoed kun je lekker los gaan met springtouwen, trampolines, fietsen, waterspeelgoed, zandbakken en nog meer soorten van speelgoed die je kunt gebruiken in het lekker zand op het strand in de zomer.

Je vindt in ons assortiment de welbekende merken

We weten dat spelen en speelgoed oneindig en tijdloos kan zijn en hierom hebben we ervoor zorggedragen om de meest welbekende merken in ons assortiment te hebben. Je bent vrij om jouw speelgoed van één of meerder merken te halen. Enkele bekende merken uit ons assortiment zijn 999-Games, Bestway, Chicco, Disney, Hama, Intex, Jumbo, LEGO, Splash, Studio 100 en Vtech. Maar om toch het ruime aantal verschillende merken te zien, is het raadzaam om de website te bezoeken.

Bijzonder leuk voor meisjes en jongens

Je kunt ook flink bezig zijn met de poppen uit ons assortiment. Wat de poppen betreft, heb je ruime variatie tussen interactieve poppen, traditionele poppen, poppen met functies, poppenwagens, poppen accessoires en zelfs poppenkleding. Ook voor de jongens zijn de poppen toepasselijk. Vraag naar de stoere poppen en delen van het assortiment dat direct verband houdt met de bekende heldenfilms. Zo kun je poppen met hun toebehorende artikelen, compleet in huis hebben. Voor overige ontspanning kun je ook altijd een spel uitkiezen. Je kunt kiezen uit bordspelen, educatieve spelen, familiespelen, kaartspelen en nog veel meer. We bieden je dus meerdere manieren om te spelen en te ontspannen, maar ook iets bij te leren.

Zoek het thema op van jouw favoriete tekenfilm en vul jouw collectie aan

Bij speelgoed en tekenfilms komen veel thema’s voor. Ook voor het opzoeken van jouw favoriete thema kunnen we je verder de helpende hand bieden. Met thema’s zoals Avengers, Bob de Bouwer, Disney, K3, My little pony, Peppa Pig, Pokemon, Spiderman en nog anderen, kun je jouw collectie bijvullen of nieuwe thema’s erbij doen.

Meer zien vanuit jouw huiskamer

Op onze website zul je ook bouw- en constructie artikelen vinden. Hiermee kun je jouw eigen speelgoed van start tot eind zelf in elkaar zetten. Voor deze artikelen laten we je zelf kiezen uit het merk, de categorie, de leeftijden, de kleur, het materiaal, de doelgroep, de thema’s, de collectie en het prijsconcept. Op deze manier maak je jouw speelgoed nog persoonlijker en zeker op maat. Ook bieden we voor jouw huis artikelen voor de keuken, de schoonmaak, de was, het strijken, het servies, huishoudelijke apparaten, de woonkamer, jouw tuin en balkon en servetten en tafelkleden om ook de tafel netjes te houden. Daarnaast hebben we speciaal een categorie voor je opgemaakt, waar je meteen kunt zien wat we nieuw binnen hebben gekregen. Met deze categorie en op 1Folders.nl kom je snel achter de laatste trends.

De laatste nieuwtjes nagaan

Lees bij ons de laatste updates over het nieuwste speelgoed dat actueel is Nederland. Door deze updates bij te houden blijf je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de speelgoedwereld. Bezoek onze website en zoek de nieuws tab op, om meer over ons te weten te komen.

Contact

Vragen moeten niet onbeantwoord blijven. Dat mag zeker niet gebeuren! Benader onze klantenservice voor deze vragen. Ze staan klaar om je met al die moeilijkheden te helpen. Via onze website kun je als particulier of bedrijf ons contactformulier invullen en het naar ons inzenden. De klantenservice gaat dan meteen aan de slag en is snel bij je terug met het geschiktste antwoord. Behalve dit formulier, kun je ons ook gemakkelijk bereiken via ons e-mailadres of telefoonnummer, die erbij staan vermeld.

Over Otto Simon

Als je speelgoed wilt gaan kopen, is de kans bijzonder groot dat je bij het bedrijf Otto Simon kunt slagen. Dit bedrijf heeft zich namelijk volledig toegelegd op het aanbieden van speelgoed, waarbij het assortiment behoorlijk uitgebreid te noemen is. Doorat Otto Simon ook nog met enige regelmaat forse kortingen geeft, is het kopen van speelgoed nóg leuker geworden.

Al in 1911 zag het bedrijf Otto Simon het levenslicht. Sindsdien heeft het bedrijf een flinke groei door weten te maken, waardoor het uitgegroeid is tot één van de grootste internationale importeurs en groothandels in de wereld van speelgoed.

In de webshop van Otto Simon kan je terecht voor het aanschaffen van allerlei soorten speelgoed. Je kunt daarvoor kiezen tussen de volgende categorieën: Baby- en Peuterspeelgoed, Auto’s en Voertuigen, Hobby en Creatief, Buitenspeelgoed, Poppen, Fashion & Accessoires, Bouwen & Constructie, Kinderboeken, Sport, Pluche & Knuffels, Spellen, Kinderslaapkamer, Speelfiguren- & Sets, Kleine Cadeautjes en Schoolartikelen.

Ook is het mogelijk om op thema te shoppen. Zo kan je shoppen op allerlei personages, tv-series en andere bekende thema’s. Het shoppen van speelgoed via de webshop van Otto Simon is niet alleen leuk, maar ook nog eens bijzonder makkelijk.

Voordat je een bestelling bij Otto Simon kunt plaatsen, dien je een account aan te maken. Voor het aanmaken van een account dien je eerst contact op te nemen met Otto Simon; via een link op de website is dit behoorlijk makkelijk om te doen. Vervolgens krijg je ook meer informatie over onder meer de verzendkosten.

Heb je vragen hierover of over bepaalde soorten speelgoed uit het assortiment? Je kunt daarvoor het beste bellen naar 0546 837 777. Ook kan je via de website van Otto Simon een online contactformulier invullen of mailen naar [email protected].