Top 1 Toys

Top 1 Toys folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Top 1 Toys

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Intertoys
Bart Smit
Top 1 Toys
Maxi Toys
Toychamp
LEGO
Toys2Play
SoLow
Playmobil
BERG Toys
Lobbes
Willie
Otto Simon
Miniso
De Dobbelsteen
Smyths Toys
De goudse spellenwinkel
De ommekeer speelgoed

Populaire folders

Populaire Top 1 Toys winkels

Top 1 Toys weetjes en feiten

 1. De slogan van Top 1 Toys is ‘Altijd de slimste keus in speelgoed’
 2. Top 1 Toys heeft iets minder dan 100 vestigingen in ons land; deze vestigingen zitten door het gehele land verspreid
 3. In het logo van Top 1 Toys komen drie kleuren naar voren: blauw, groen en rood
 4. In de webshop van Top 1 Toys komt ook de kleur geel naar voren; de webshop oogt hierdoor erg vrolijk
 5. De Top 1 Toys cadeaukaart is leuk om te geven, maar net zo leuk om te ontvangen
 6. Op de beoordelingswebsite Trustpilot zijn meer dan 5000 reviews achtergelaten over Top 1 Toys
 7. Top 1 Toys heeft het Webwinkel Keurmerk; je kunt hier dus veilig online shoppen
 8. De klantenservice van Top 1 Toys is op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar
 9. De Top 1 Toys klantenservice is bereikbaar op 085 792 18 97 en via de mail [email protected]
 10. In de webshop van Top 1 Toys kun je per leeftijd shoppen; baby, peuter & kleuter, schoolkind en pubers & volwassenen
 11. Top 1 Toys biedt zogeheten verjaardagsboxen en schoolboxen aan
 12. In de webshop van Top 1 Toys vind je continu interessante aanbiedingen terug
 13. Top 1 Toys is actief op YouTube, op Facebook en op Instagram
 14. Via de website van Top 1 Toys kun je de actuele folder met daarin de nieuwste aanbiedingen inzien
 15. Strijkkralen, Paw Patrol, Ninjago en Beyblade behoren tot de bestsellers in het aanbod van Top 1 Toys
 16. De populairste categorieën bij Top 1 Toys zijn Puzzels, Spellen, Paw Patrol, Playmobil en Hobby & Knutselen
 17. Voor alle leeftijdsgroepen kun je bij Top 1 Toys interessant en leuk speelgoed vinden
 18. Top 1 Toys biedt ook een uitgebreid assortiment van LEGO aan
 19. Indien je voor 16.00 uur op een werkdag een bestelling plaatst, ontvang je het pakketje de volgende dag al in huis
 20. Bestel je voor meer dan 20 euro? Dan hoef je geen verzendkosten bij Top 1 Toys te betalen
 21. Bij orders kleiner dan 20 euro betaal je slechts 2,95 euro aan verzendkosten
 22. Via de online nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen van Top 1 Toys
 23. Bij Top 1 Toys kun je met iDeal, Creditcard, Afterpay en verschillende cadeaukaarten betalen
 24. Top 1 Toys heeft ook 3 vestigingen op de ABC eilanden
 25. In de webshop van Top 1 Toys kun je jouw eigen verlanglijstje bij gaan houden; ook leuk voor je kinderen
 26. In het aanbod van Top 1 Toys vind je alle bekende speelgoedmerken terug
 27. In de sectie veelgestelde vragen vind je mogelijk het antwoord op jouw vraag
 28. Het retourneren van artikelen is mogelijk bij Top 1 Toys binnen een termijn van 30 dagen
 29. Na het plaatsen van een bestelling krijg je altijd een bevestigingsmail en komt de bestelling in jouw Top 1 Toys account te staan

Tips voor Top 1 Toys korting

Top1Toys folder

Speelgoed kopen kun je op veel plaatsen doen. Je kunt ervoor terecht in een speciale speelgoedwinkel maar er zijn ook tal van andere winkels die speelgoed in het assortiment hebben. Daarnaast is het aanbod aan speelgoed dat je online kunt kopen groot. Bij Top1Toys kun je daarvoor ook terecht want ze hebben een uitgebreid assortiment aan speelgoed voor alle leeftijden.

Folders op papier en op de website

Als je niet zoveel geld wilt of kunt uitgeven aan speelgoed maar wel wilt dat je kinderen met iets goeds en leuks kunnen spelen kun je ook regelmatig kijken of er aanbiedingen gelden waar je gebruik van kunt maken. Top1Toys geeft hiervoor een folder uit die je kunt raadplegen. De folder kun je krijgen met de rest van de reclamefolders die in de bus vallen maar je kunt deze ook bekijken op de website. Je bladert er dan gewoon doorheen op dezelfde manier. De folders zijn altijd identiek zodat je hetzelfde kunt bekijken.

Speciale acties en prijsvragen

Naast de folderaanbiedingen heeft Top1Toys speciale acties lopen. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op speciaal geselecteerde producten van een bepaald merk. Zo bespaar je aanzienlijk op de aanschaf van speelgoed en kun je het voordelig in huis halen voor verjaardagen of 5 december. De acties wisselen dus het is zaak dat je regelmatig een kijkje neemt op de website om te zien wat er in een bepaalde periode afgeprijsd is. Ook schrijft Top1Toys met regelmaat prijsvragen uit waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van alle acties van Top1Toys kun je je het beste inschrijven voor de nieuwsbrief. Dit doe je door je emailadres door te geven via de website. Zo krijg je de aanbiedingen en acties als eerste in je mailbox en mis je niks meer maar hoef je daarvoor niet steeds op de website van de speelgoedaanbieder te kijken. Ben je op zoek naar Lego? Dan kun je via de website van Top1Toys ook de speciale Legofolder bekijken waar alleen producten van dit merk in staan.

Bestellingen thuis laten bezorgen

Speelgoed bestellen kun je online doen bij Top1Toys. Indien het artikel dat je wilt hebben op voorraad is kun je het al de volgende dag in huis hebben. Je betaalt alleen verzendkosten voor bestellingen met een aankoopbedrag onder de €20,-. Zit je daarboven dan is verzending kosteloos tenzij het een artikel betreft dat zo groot of zwaar is dat er een speciaal vervoersbedrijf voor ingeschakeld dient te worden.

Een van de filialen van Top1Toys bezoeken

Wil je voordat je een bepaald stuk speelgoed bestelt dit liever eerst in het echt bekijken of kijk je gewoon graag eens rond in een speelgoedwinkel wat er allemaal te koop is? Dan kun je daarvoor ook terecht bij een van de bijna 100 filialen van Top1Toys. Om erachter te komen welke vestiging het dichtstbij jou in de buurt is raadpleeg je even de website. Met de winkelvinder kun je op meerdere manieren een filiaal vinden van Top1Toys.

Waar zijn de vestigingen van Top1Toys?

Je krijgt een lijst in beeld met alle filialen waaruit je kunt kiezen maar je kunt ook je postcode of woonplaats invullen en de straal waarbinnen de vestiging zich mag bevinden. Op die manier wordt er voor je gezocht naar de vestigingen die daarbinnen liggen. Als je op een bepaald filiaal klikt krijg je te zien waar zich dit bevindt zodat je het makkelijk vinden kunt.

Gebruik de Cadeauvinder

Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam stuk speelgoed dan hoef je daarvoor niet de gehele website af te zoeken want Top1Toys heeft het speelgoed onderverdeeld in diverse categorieën waarbinnen je kunt zoeken. Zo vind je snel het juiste speelgoed waar je naar op zoek bent. Je kunt, indien je op zoek bent naar een cadeautje, ook gebruik maken van de Cadeauvinder. Met deze service vul je de leeftijd, doelgroep, thema en je budget in en worden daar de bijbehorende zoekresultaten bij gegeven waaruit jij kunt kiezen.

Cadeaukaart kopen en krijgen

Wil je de ontvanger van een cadeau liever zelf iets laten kiezen dan kun je ook nog altijd een cadeaukaart kopen. De kaart kun je gebruiken voor alle aankopen in een van de fysieke winkels maar ook om online mee te betalen. Het saldo dat erop komt te staan bepaal je zelf en kan liggen tussen de €5,- en €150,-. De kaart is drie jaar geldig nadat deze gekocht is en je hoeft het saldo niet in één keer op te maken maar mag dat ook in delen doen. De kaart koop je in de winkel of online.

Over Top 1 Toys

Wat vroeger, heel vroeger, de Speelboom en Wigwam was is nu de Top 1 Toys geworden. Al meer dan 10 jaar zijn ze ondergebracht onder de nieuwe formule. Het gaat Top 1 Toys vooral om effectief en efficiënt handelen.

Dat klinkt nogal duur en formeel voor een speelgoedwinkel, maar dat is het waar het met hun strakke en frisse indeling en lage prijzen wel op neerkomt. Je vindt er niet alleen het standaard speelgoed, zoals playmobil of lego, maar Top 1 Toys speelt ook in op de alsmaar wisselende rages qua speelgoed en zijn daarom altijd actueel.

Mocht je iets zoeken wat wel bij een speelgoedwinkel zou horen, maar je niet kan vinden, dan kun je deze altijd bestellen in de winkel! Op de website kun je zien waar een filiaal bij jou in de buurt zit, maar mocht je geen tijd hebben is dat ook geen probleem: je kunt alles bestellen via de website.

Sinds kort heeft de Top 1 Toys ook de zogenaamde Schoolbox: een goed gevulde koffer voor kinderen die binnenkort naar groep 1 gaan. Wat er in die Schoolbox zit is meestal een verrassing, maar de inhoud is altijd relevant en educatief. De schoolbox kan je vrijblijvend aanvragen via hun website of kijk voor een filiaal bij jou in de buurt: dit kan eveneens op hun website.