Ringfoto

Ringfoto folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Ringfoto

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Tips voor Ringfoto korting

Ringfoto

Ringfoto is niet alleen specialist, maar ook trendsetter in de wereld van fotografie. Met de uitgebreide fotoservice en recentste nieuwtjes zijn wij onmisbaar binnen deze branche. Met ons aanbod hoeft het leven niet meer onpersoonlijk te zijn en zijn er voldoende opties voor verschillende uitingen van vastlegging om delen van het persoonlijk leven onvergetelijk te maken. Voor een echte fotoliefhebber dus een hele goede aanrader!

Onze fotoservice

De fotoservice is gecategoriseerd en opgedeeld in verschillende vormen van vastlegging van gedenkwaardige momenten. De iets meer officiële afdrukken zoals de pasfoto’s voldoen aan de wettelijke voorwaarden en bieden de garantie voor een succesvolle afronding van activiteiten zoals het maken van paspoorten, rijbewijzen en ID kaarten. Op ringfoto.nl vind je daarom ook de laatste updates met betrekking tot de algemene regelgeving voor dergelijke officiële doeleinden en hoef je dus niet meer zelf op zoek te gaan naar wat actueel en vereist is.

Nog meer uit ons aanbod

Mooier zijn uiteraard de posters die in verschillende formaten en soorten glanzend fotopapier worden geprint in kleur voor de juiste real life weergave. Kijk ook uit naar de wanddecoraties, fotoboeken en kalenders welke door Ringfoto zo persoonlijk mogelijk afgewerkt worden. De uitzonderlijke stijl van wanddecoraties slaat altijd goed aan en is sierlijk binnen je woning of kantoor als foto op forex, doek, Alu-Dibond, plexi of foto panel. Indien je tijdens de hoogtijdagen het liefst persoonlijker bent dan in een algemene kaart, dan is het aanbod van de wenskaarten ook een goede uitkomst tijdens kerst of nieuwjaar. In combinatie met de fotogeschenken zoals mokken, glazen en telefoonhoesjes maak je zo een onvergetelijk moment helemaal compleet.

Meer gemak met de laatste opties van Ringfoto

In samenwerking met Lotto N.V. kun je nu ook digitale beeldbestanden opsturen en daarvan fotoproducten bestellen. Gemakkelijker is dit met een persoonlijk account waarmee het bezoeken van onze website vlotter verloopt. Deze verkoop op afstand is niet alleen voor het verzenden van de vraag gemakkelijk, maar leidt in de meeste gevallen ook ertoe dat je jouw afdruk binnen een vastgestelde tijd tot in huis geleverd krijgt. Verder kun je met jouw persoonlijk account de bestelling traceren, de bestelhistorie bekijken en eventuele her bestellingen gemakkelijk en eenvoudig doen.

De website van Ringfoto

Om het zoeken op de website te vergemakkelijken, zijn er speciaal voor jou bekende zoektermen opgesomd. Deze kun je gebruiken bij het zoeken naar het product of de dienst die je wenst. De geavanceerde optie voor het zoeken is ook een veelgebruikte optie die ons aanbod direct categoriseert volgens de naam van het product, de omschrijving en de prijs. Ook deze is als voorgestelde alternatief op de website vermeld.

Onze privacy policy

In de klantrelatie houden we absoluut rekening met de klantrelatie. Jouw gegevens worden slechts gebruikt voor doeleinden waar je het akkoord voor geeft. Litto committeert zich daarom aan vastgestelde regels die direct verband houden met de wijze van verwerking, doelbinding, kwaliteit, beveiliging en verantwoordelijkheid. Hierover kun je meer lezen op de website. Ons beleid op het gebied van privacy is bindend en we stellen ons kwetsbaar op als je ooit de ervaring mocht hebben met acties die tegen dit beleid in zijn.

Onze algemene voorwaarden

Op de website van Ringfoto tref je uitgebreide informatie over de fotoservice, maar de algemene voorwaarden en privacy policy geven nog meer indrukken over de klantrelatie die we graag met jou onderhouden. In de algemene voorwaarden worden de afspraken vanaf het verlenen van de dienst tot en met de oplevering en eventuele bezorging van het product aangegeven. Je wordt dan ook uitgenodigd om deze voorwaarden te lezen en het aangegeven hokje aan te vinken als je akkoord gaat met deze afspraken.

Contact met onze klantenservice

Indien er bij de zoekacties of voor het vlotten van de dienstverlening vragen zijn, waarin de website geen antwoorden biedt, dan kun je heel gemakkelijk contact met ons opnemen. Op de website vul je enkele gegevens in en laat je de vraag en of opmerking achter, waarna we zo spoedig mogelijk contact maken. Als je toch iets sneller een reactie wenst dan zijn de fysieke winkels daar ook altijd een goede optie voor. Bekijk onze locaties op de aangegeven kaart of zoek de winkel op die het dichts bij jou in de buurt staat.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ringfoto heeft frequent leuke acties en deelt recentste ontwikkelingen graag met haar klanten. Deze mis jij liever niet. Abonneer je daarom op onze nieuwsbrief door jouw e-mailadres door te geven en de laatste nieuwtjes verschijnen ongetwijfeld bij jou in de inbox. Een bezoekje op 1Folders.nl is ook een aanrader. Zo gaat niets van Ringfoto je meer voorbij!

Over Ringfoto

Het is behoorlijk lastig om het bedrijf Ringfoto op de juiste manier te kwalificeren. Dit bedrijf geeft zelf aan dat je op hun website de meest uitgebreide fotoservice vindt, dat je op de website al het nieuws over fotografie vindt én dat je ook allerlei coole acties in kunt zien op de website. Eigenlijk is Ringfoto een groot platform voor fotografen en andere liefhebbers van fotografie.

In de menubalk van de website kan je onder meer op de categorie Fotoservice klikken. In dat geval krijg je allerlei producten te zien: Pasfoto’s, Foto’s, Posters, Collages, Kaarten, Fotoboeken, Wanddecoratie, Fotogeschenken, Kalenders en Agenda’s & Ringmappen. Mocht je voor één van deze producten kiezen, kan je direct een gewenst product samenstellen door jouw foto’s te uploaden. Vervolgens is het ook mogelijk om die producten direct te bestellen; volg daarvoor goed de stappen op via de website.

Daarnaast kan je ook op de categorie ‘Categorieën’ klikken. In dat geval krijg je de volgende producten te zien: Camera’s, Flitsers, Lenzen, Statieven en Verrekijkers. Deze producten zijn niet via de website te koop, maar je vindt onder deze producten voornamelijk nieuwsitems en blogs. Je kunt op deze manier dus jouw kennis met betrekking tot het specifieke product vergroten.

Door de jaren heen is Ringfoto behoorlijk populair geworden. Dat is onder meer terug te zien in de winkels die in de afgelopen jaren in ons land geopend zijn. Op het moment van schrijven heeft Ringfoto ruim 150 winkels in ons land. Bij deze winkels ben je aan het juiste adres voor het maken van een pasfoto of voor het laten bedrukken van bepaalde producten (zie de lijst hierboven).

Heb je vragen? Dan kan je bij één van de Ringfoto winkels langsgaan, maar je kunt ook contact opnemen net het hoofdkantoor van Ringfoto. Daarvoor kan je een bericht via Facebook sturen.