Vobis

Vobis folders

Vobis Folder

Vobis Folder

Geldig van 01-04 t/m 30-06

Profiteer nog 76 dagen van deze Vobis Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Vobis aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vobis aanbiedingen

Medion 16 Inch Laptop

Geldig t/m 31-05-2024

Medion 16 Inch Laptop

Geldig t/m 31-05-2024

Norton 360 Standard

Geldig t/m 31-05-2024

Norton 360 Standard

Geldig t/m 31-05-2024

Neomounts Monitorarm

Geldig t/m 31-05-2024

Neomounts Monitorarm

Geldig t/m 31-05-2024

Hp Desktop Pc

Geldig t/m 31-05-2024

Hp Desktop Pc

Geldig t/m 31-05-2024

Hp 24 Inch Full Hd Led Monitor

Geldig t/m 31-05-2024

Hp 24 Inch Full Hd Led Monitor

Geldig t/m 31-05-2024

Acer 15,6 Inch Laptop

Geldig t/m 31-05-2024

Acer 15,6 Inch Laptop

Geldig t/m 31-05-2024

Hp Laser Printer

Geldig t/m 31-05-2024

Hp Laser Printer

Geldig t/m 31-05-2024

Hp 15,6 Inch Laptop

Geldig t/m 31-05-2024

Hp 15,6 Inch Laptop

Geldig t/m 31-05-2024

Acer 14 Inch Laptop

Geldig t/m 31-05-2024

Acer 14 Inch Laptop

Geldig t/m 31-05-2024

Hp 15,6 Inch Laptop

Geldig t/m 31-05-2024

Hp 15,6 Inch Laptop

Geldig t/m 31-05-2024

Epson All-in-one Printer

Geldig t/m 31-05-2024

Epson All-in-one Printer

Geldig t/m 31-05-2024

Apple 14" Macbook Air

Geldig t/m 31-05-2024

Apple 14" Macbook Air

Geldig t/m 31-05-2024

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Tips voor Vobis korting

Vobis computers

Vobis Computers is een echte onmisbare IT-specialist. Het is een trendsettende leverancier van de beste computer- en randapparatuur. Behalve in het leveren van goede apparatuur, heeft Vobis zich ook sterk gemaakt in een klantvriendelijke service waar de medewerkers adequate en uiterst sublieme productkennis hebben. Deze kennis wordt scherp gehouden en steeds meer bijgeschaafd door het nauw en hecht contact met A-merk leveranciers. Met maximaal 500 partners beschikt Vobis Computers over een zeer zeldzame en succesvolle winkelformule in de elektronicawereld en is het een van de grootste spelers binnen de Nederlandse elektronicabranche.

Diensten

Het garant staan voor de beste service, het adviseren en repareren wordt in stand gehouden door een zeer hooggekwalificeerde technische dienst. Dit is ons waar concurrentievoordeel van Vobis. Vobis Computer biedt een ruim assortiment IT-producten en kenmerkt zich door het continue proces van ontwikkelingen, innovaties en nuanceringen. Vobis herstelt, onderhoudt en werkt jouw laptop, tablet, pc of smartphone bij volgens de laatste trends en IT-ontwikkeling. Dagelijks repareren onze vakspecialisten allerhande computerartikelen van alle grote merken, al zijn ze elders gekocht. Als je op zoek bent naar een goede PC, tablet of notebook, dan kun je zeker zijn van vakkundig advies en goede aanwijzingen van ons personeel. Verder zijn bij Vobis naast verschillende computerproducten ook veel handige bijproducten voor jouw netwerk, media voor opslag of back-up en uiteraard alles om verder met jouw zakelijk werk aan de slag te gaan te vinden.

Vobis computer service center

Luna IT is bij uitstek het servicepunt van Vobis. Hier ben je terecht voor alles dat je in de VOBIS winkels kunt vinden. Het verschil tussen de Vobis winkels en het servicepunt is dat het laatstgenoemde niet helemaal voorraadhoudend is. Wel is onze service zo geavanceerd dat de bestelling binnen 24 uur klaar zou kunnen zijn. Je bent dus voor jouw persoonlijke of draagbare computer op onze locatie bij de juiste specialist die inderdaad kan helpen. Bij ons ben je los van de genoemde services ook terecht voor een periodieke keuring(APK) voor jouw computer. Deze APK zorgt ervoor dat mogelijke problemen op tijd worden ontdekt, maar dat bovenal de minimale functies optimaal blijven functioneren. De hardware en software worden geanalyseerd op gebreken die kunnen voorkomen. Ja, die deskundigheid hebben we in huis! Vroegtijdig opsporen van deze problemen kunnen ergere problemen voorkomen en bieden je de garantie om weer te vertrouwen op een goed werkend apparaat. Een periodiek keuring bestaat uit het controleren van de drivers, (her)installeren van de gehele beveiliging, het natrekken van eventuele foutmeldingen en het inventariseren van toekomstige investeringen voor de toekomst. Je ontvangt na de keuring een gedetailleerd keuringsadvies en wordt na akkoord door het afgesproken proces begeleid.

Onze partnerovereenkomst

In 2020 zijn we met Retail organisatie Electro Partner Nederland Bv een exclusieve partnerovereenkomst aangegaan. Vanwege de gemeenschappelijke ambitie en toekomstuitzichten zijn we deze strategische samenwerking aangegaan. De IT-branche is constant in ontwikkeling en specialiseert zich meer dan ooit binnen deze dynamische branche. De samenwerking leidt tot een bijdrage bij de verdere ontwikkeling van beide partner in deze sector. We onderkennen het belang van een goede samenwerking in deze uitdagende periode. Het optimaal en beter inspelen op wat de diverse partners nodig hebben is het centraal belang. Het doel van deze samenwerking is een efficiënte en effectieve dienstverlening en relatie tussen de klant, distributeurs en leveranciers te garanderen. We willen een solide basis neerzetten waarbij de toekomst wordt gewaarborgd. En dit hebben we in ieder geval wel gedaan in samenwerking met de genoemde partners.

Onze website

Voor meer informatie over onze diensten, is het gemakkelijk daarnaar op zoek te gaan op onze website. Breng een bezoek aan de Vobis website of 1Folders.nl, waar je de meest recente folders kunt vinden. Deze folders geven een uitgebreid beeld van de diensten. Je kunt je via de nieuwsbrief keuzemogelijkheid opgeven voor onze nieuwsbrief en ontvangt hiermee de laatste nieuwtjes of acties en andere ontwikkelingen. Ook de maandelijkse digitale folder is een van onze producten waar jij iedere keer weer naar kunt uitkijken.

Onze klanten service

We doen er alles aan om onze servicekwaliteit zo hoog mogelijk en efficiënt te houden. Betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en bovenal kwaliteit is waar we voor staan. Bovis Computers doet er alles aan om je van dienst te zijn. Als je een opmerking hebt over onze dienstverlening of als er iets is met je aankoop, dan horen we het graag. We zijn dagelijks te bereiken via de telefoon, op het aangegeven nummer en via de mail of het socialmedia account. Als je een vraag hebt over een van onze producten, de webshop of dienstverlening, stel deze dan gerust via een van onze contactgegevens.

Over Vobis

Het bedrijf Vobis werd ruim 35 jaar geleden in ons landje opgericht. Deze onderneming begon relatief klein, maar wist al snel uit te groeien tot een toonaangevend bedrijf in ons land. Vobis omschrijft zichzelf als ‘het adres voor computerelektronica, service en advies. Het gaat bij dit bedrijf om véél meer dan alleen maar het aanbieden van computers en aanverwante elektronica. Het bedrijf heeft er namelijk ook een sport van gemaakt om de best mogelijke service te verlenen en om jou van een passend advies te voorzien.

Om van deze service en het advies te kunnen genieten, is een bezoekje aan één van de winkels bij jou in de buurt aan te raden. Vobis heeft door de jaren heen ruim 80 verkooppunten in ons land weten te openen; de kans is dus groot dat er ook bij jou in de buurt een vestiging te vinden is. Door jouw woonplaats op de website in te vullen, zie je direct waar deze vestigingen gevestigd is.

Op de website van dit bedrijf vind je sowieso veel meer informatie. Zo kan je de huidige promoties en aanbiedingen inzien, maar kan je ook meer informatie vinden over het mogelijk repareren van jouw computer of randapparatuur. Ook op dat vlak wil Vobis jou namelijk van de best mogelijke service voorzien.

Het is via de website van Vobis helaas níet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Mocht je online een interessant product gezien hebben, dien je dus echt naar één van de winkels van deze keten toe te gaan. Via de website vind je in ieder geval razendsnel waar deze winkel bij jou in de buurt gevestigd is.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor een mailtje sturen naar [email protected] of rechtstreeks contact opnemen met één van de winkels van Vobis. De vriendelijke en vakkundige medewerkers van de winkels helpen je graag met al jouw vragen.