Afound

Afound folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Afound

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Afound korting

Folder AFound

Ben je op zoek naar leuke kleding, schoenen, tassen, sieraden of accessoires? En dan zowel voor dames, heren als kinderen? Neem dan eens een kijkje op de website van AFound om te zien wat zij allemaal in de collectie hebben. Je kunt alle producten uit het assortiment online bestellen maar ook naar een van de verkooppunten gaan als je dat liever doet. AFound maakt zelf geen producten maar ze verkopen wat andere bedrijven en mensen op hun website aanbieden. Zo vind je veel verschillende aanbieders van allerlei producten, zowel nieuw als gebruikt.

Kijk op de site voor aanbiedingen en acties

Veel aanbieders van mode, schoenen en meer brengen met regelmaat een folder uit. Dit is bij AFound niet het geval maar dat wil zeker niet zeggen dat je geen gebruik kunt maken van leuke acties en aanbiedingen. Op de site zelf vind je allerlei acties die op het moment dat jij kijkt geldig zijn. Denk aan acties waarbij je korting krijgt op de bepaalde artikelen of aan zogenaamde Flash Deals. Deze laatste zijn maar korte tijd geldig maar leveren doorgaans wel veel voordeel op. Kijk altijd welke acties op een bepaald moment gelden en wat de voorwaarden zijn.

Korting als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van AFound dan weet je zeker dat er geen enkel nieuwtje meer aan je neus voorbij gaat. Je hoeft om je aan te melden enkel je mailadres door te geven via de website en dan ontvang je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox, net zo vaak als deze verschijnt. Aanmelden levert je bovendien extra voordeel op: je krijgt namelijk 15% extra korting op je eerstvolgende bestelling in de webshop of in een van de winkels van AFound. Deze korting is een maand geldig dus let wel even op dat je er op tijd gebruik van maakt.

Volg AFound op social media

Als je geen enkel nieuwtje van AFound wilt missen en steeds als eerste op de hoogte wilt zijn van alle ontwikkelingen, dan is het slim deze aanbieder te volgen op social media. AFound is actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Lees er de ervaringen van andere mensen die je reeds voorgingen bij AFound of laat zelf een berichtje of vraag achter. Zo heb je snel een antwoord en kom je tevens te weten wat andere mensen van deze aanbieder vinden.

Kijk waar de producten van AFound worden verkocht

Als je een artikel wilt bestellen dan kun je dat eenvoudig in de webshop van AFound doen. Wil je het toch eerst liever in het echt zien of passen? Dan kun je daarvoor terecht in een van de fysieke winkels waar de producten van AFound verkocht worden. Op de website kun je vinden waar deze allemaal zijn. Bekijk de lijst van partners zodat je weet waar je voor de artikelen terecht kunt.

Winkelen bij verschillende verkopers

Als je een bestelling plaatst via AFound dan kan dit betekenen dat je bij verschillende verkopers winkelt. Zij bieden namelijk hun producten via de site van AFound aan. Dit kan betekenen dat er verschillende verzendkosten berekend worden en dat de levertijd uiteen kan lopen. Kijk altijd bij het artikel dat jij bestelt hoe lang deze is en wat je voor het versturen betaalt zodat je weet waar je aan toe bent.

Maak eerst een account aan

Als je een bestelling wilt plaatsen in de webshop van AFound dan maak je daarvoor een account aan. Dit hoef je maar eenmalig te doen zodat je bij latere bestelling kunt inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord en niet iedere keer opnieuw je gegevens hoeft in te voeren. Je kunt bij AFound ook lid worden. Dit levert je korting en nieuws over exclusieve acties op, die je gewoon in je mailbox ontvangt. Als je bestellingen doet met een account dan betekent dit ook dat je dubbel zo lang de tijd krijgt om iets te retourneren, mocht het niet bevallen. Je kunt een artikel niet ruilen maar als je iets anders wilt hebben, dien je dat opnieuw te bestellen.

Word zelf verkoper via AFound

Heb je zelf leuke spulletjes die je maakt en wilt verkopen? Dan kun je dat doen via AFound. Je kunt je dan als verkoper aanmelden. AFound produceert zelf geen artikelen maar zorgt ervoor dat verkopers die via hun site kunnen doen. Zo ben je ook nog eens goed en duurzaam bezig want er worden ook allerlei tweedehands en gebruikte artikelen aangeboden en verkocht die nog prima een tweede ronde mee kunnen.

Over Afound

Het merk Afound is onderdeel van de H&M Group. Met dit merk probeert de H&M Group om bepaalde artikelen met flinke kortingen aan te bieden. De kleding, schoenen en accessoires worden door Afound met kortingen tot 70% aangeboden. Je kunt hierdoor naar hartenlust op een voordelige manier shoppen; het bedrijf biedt artikelen aan van méér dan 100 gerenommeerde merken.

In de webshop van het bedrijf kan je allereerst een keuze maken tussen Dames, Heren, Kinderen, Interieur en Merken. Als je voor bijvoorbeeld de categorie Dames kiest, krijg je de volgende productcategorieën voorgeschoteld; Nieuwe Items, Kleding, Schoenen, Tassen, Accessoires, Sportkleding, Tweedehands, Vintage en Merken. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige artikelen van de beste merken. Deze artikelen worden aangeboden met 25% tot 70% korting. Je kunt hierdoor genieten van prachtige kleding, schoenen en accessoires tegen bodemprijzen.

Heb je online de gewenste artikelen gevonden? Dan kan je deze direct via de webshop bestellen. Afound werkt hiervoor samen met verschillende verkopers, waarbij elke verkoper eigen voorwaarden hanteert. Het is daarom onwijs belangrijk om goed op de verzendkosten te letten. Let daarnaast ook goed op de retourvoorwaarden die de verkoper in het leven heeft geroepen. Afhankelijk van deze retourvoorwaarden is het wel of niet mogelijk om de artikelen in bepaalde situaties te retourneren. Zorg dus dat je dit goed nakijkt.

Koop je de producten liever in een fysieke winkel? Dan kan je daarvoor naar de winkel van Afound in Zweden. Het is overigens de eerste fysieke winkel buiten Zweden; het land waar Afound oorspronkelijk vandaan komt.

Heb je vragen? Dan kan je daarvoor naar de winkel in Utrecht, maar je kunt ook online contact opnemen met de klantenservice. Daarvoor kan je het beste via de website een online contactformulier invullen.