Kalisvaart Drogisterij Beautystore

Kalisvaart Drogisterij Beautystore folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kalisvaart Drogisterij Beautystore

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Kruidvat
Etos
Trekpleister
Lucovitaal
Body & Fitshop
De Online Drogist
Vitaminstore
DA
Drogisterij.net
Datum Voordeelshop
Holland & Barrett
D.I.O.
Gezond & Wel
Pour Vous
Flinndal
Voordeeldrogisterij.nl
Bloem Gezondheidsproducten
Hit Duitsland

Populaire folders

Over Kalisvaart Drogisterij Beautystore

In 1976 opende de drogisterij Kalisvaart haar deuren in Den Haag. Vanaf dat moment staat de drogisterij – naar eigen zeggen – voor kwaliteit, deskundig advies en een uitgebreid assortiment. Tevens doet Kalisvaart er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Daardoor is/wordt het voor jou nóg leuker om in deze drogisterij rond te struinen en de gewenste producten te kopen.

Om de gewenste producten te kunnen kopen, dien je wel naar Den Haag toe te gaan. De winkel van Kalisvaart is namelijk nog steeds in de Hofstad gevestigd. Op de website van deze drogisterij vind je alle informatie over de winkel, inclusief de openingstijden en de adresgegevens.

Via de website kun je ook gebruik maken van het webkoopje. Dit is een speciaal product dat in de aanbieding is. Als je via de website de online bon uitprint, kun je deze bon vervolgens inleveren bij de Kalisvaart winkel. Met dank aan die bon profiteer je van korting op het betreffende product. Met dank aan dit webkoopje is het dus mogelijk om nóg voordeliger bij Kalisvaart te shoppen.

Op de website kun je tevens het uitgebreide assortiment inzien. Je kunt niet alle producten uit het assortiment bekijken, maar wel een flinke greep uit het totale assortiment. Met dank aan dit uitgebreide assortiment vind je bij Kalisvaart altijd hetgeen waar je naar op zoek bent.

Ook kun je nog via de website de nodige inspiratie opdoen en tips opvolgen. Op de website kun je namelijk op ‘Blog’ klikken, waarna je allemaal blogartikelen voorgeschoteld zijn. Artikelen waar je een hoop profijt van kunt hebben. Heb je op dit moment alvast vragen? Vul het online contactformulier in en ontvang zo snel mogelijk reactie vanuit Kalisvaart op jouw vraag/opmerking.