Merida

Merida folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Merida

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor Merida korting

De fietsen specialist

Taiwanese fietsenfabrikant Merida brengt verschillende typen kwaliteit fietsen op de markt, waarvan jij als klant jaren kunt genieten. Het bedrijf ontwikkelt en produceert stadsfietsen, mountainbikes, driewielers en racefietsen. Merida is verder ook de hoofdsponsor van het succesvol wereldbekende pro-wielerteam Bahran-mclaren. Dit doet zij vanuit de overtuiging dat het fietsen een belangrijk onderdeel is van het leven. Tijdens de wedstrijden wordt de kwaliteit en duurzaamheid van de Merida racefietsen tentoongesteld. De aluminium en carbon racefietsen zijn de beste keus die je kan maken als je opzoek bent naar ultieme snelheid. Bij Merida vindt iedere klant een geschikte fiets,als je nou een fanatieke of recreatieve rijder bent. In ons breed assortiment hebben we wel iets voor jou.

Meer uit onze aanbieding

De elektrische fiets of E-bike is nu helemaal in. Je hebt de E-bike met de voor aandrijving en de E-bike met een achteraandrijving. Hier bij Merida hebben wij voor het gemak en technologische efficiëntie gekozen voor een motor die in het midden wordt geplaatst. In vergelijking tot de twee anderen heeft het ook meer een moderne uitstraling die van deze tijd is. Eigenaren van elektrische fietsen merken dat die super efficiënt zijn en je komt met gemak op de plaats van bestemming. Je hoeft je geen zorgen te maken met tegenwinden op de route.

Verschillende Merida Fietsen

Merida produceert stadsfietsen, mountainbikes en praktische E-bikes met een lage instap. Gun jezelf de luxe en comfort van één van de moderne en eigentijdse E-bike ontwerpen.

Onze aftersale

Bij Merida ben je niet alleen terecht voor het kopen van jouw fiets. Je kunt er ook zijn voor de aftersale. Behalve een ruim assortiment aan fietsen hebben we ook onderdelen. En natuurlijk heeft Merida ook handleidingen over reparatie en accessoires voor de klant. Behalve toebehoren hebben we gereedschappen voor de doe-het-zelvers. Heel trots kunnen we deze aan je presenteren en zijn we in elk geval gegarandeerd dat jij met dat gereedschap goed overweg kan. Als het zelf repareren niet mocht lukken, kun je ook bij onze dealers terecht voor de reparatie van onder andere jouw E-bike.

Fietskleding van Merida

Fietskleding kan een rit gezelliger maken dan het al is. Als je er nu voor kiest om een korte fietsrit in de buurt te maken of als je ervoor kiest om mee te doen aan een toertocht. Een goed uitgekozen wielerkleding zal altijd jouw rit een stuk makkelijker maken. Ook voor de mountainbikes hebben we de juiste kleding die speciaal is afgestemd op de mountainbike voor wanneer je het bos in wilt gaan en lekker van een stukje groen wilt genieten.

Onze website

Op onze website kun je zijn om ons uitgebreid assortiment te bezichtigen. Voor gemak en comfort zijn er speciaal voor de klant bekende zoektermen opgesomd. Deze kunnen gebruikt worden bij het zoeken naar het product. Het is ook handig om meteen een persoonlijk account aan te maken. Deze handeling maakt het makkelijker in het vervolg een bezoek te brengen aan onze website. Je kan dan oppakken waar je de vorige keer gebleven was. Via de website kun je ook meteen afspraken maken voor een testrit zodat je firsthand meteen kunt ervaren en de juiste keuze maakt bij het kopen van je fiets of E-bike.

Privacy policy online

In de klantrelatie houden wij van Merida absoluut rekening met de klant. De gegevens van de klant worden gebruikt voor de doelen waarvoor de klant heeft geaccordeerd. Merida staat daarom garant voor de veiligheid en verantwoordelijkheid bij het verwerken van de gegevens van al onze klanten. Ook bij samenwerking met derden stellen wij ons verantwoordelijk en betrouwbaar op. Over ons beleid kun je meer lezen op de website.

Merida’s algemene voorwaarden

Op de website van Merida tref je uitgebreide informatie van onze diensten en service. Maar de algemene voorwaarden geven toch wel de beste indrukken van de klantrelatie die we graag met onze klanten onderhouden. In de algemene voorwaarden worden de plichten en rechten afgesproken en vastgelegd vanaf het verlenen van de dienst tot het moment waarop het product in handen van de klant als nieuwe eigenaar zit. Wij van Merida nodigen jou dan ook uit om deze algemene voorwaarden door te nemen. Als je akkoord gaat met de afspraken, bevelen wij je aan om dat aan te geven door het hokje aan te vinken.

Abonneer op de nieuwsbrief van Merida

Merida heeft frequent acties en nieuwe aanbiedingen. Deze informatie delen wij van Merida heel graag met de klanten. Om deze niet te missen, raden wij je aan om op onze nieuwsbrief te abonneren. Dit doe je door jouw e mailadres door te geven. Je ontvangt de nieuwste deals en aanbiedingen ongetwijfeld in je postvak. Zo mis je niets meer van onze acties. Je kunt ook dagelijks op 1Folders.nl nagaan wat de acties van het moment zijn.

Over Merida

Ben je een liefhebber van wielrennen en van bijvoorbeeld de Tour de France? Dan heb je ongetwijfeld wel eens van de naam Merida gehoord; dit fietsenmerk is namelijk één van de hoofdsponsors van één van de grootste wielerploegen van de wereld. Daarnaast biedt het merk Merida bovenal een uitgebreid assortiment van allerlei verschillende producten voor op de fiets aan, maar ook allerlei verschillende soorten fietsen.

In 1972 wist Merida haar eerste winkel in Taiwan te openen. Deze winkel was geïnspireerd op Amerika, aangezien de oprichter daar een rondreis had gemaakt. Hij werd getriggerd door een opmerking van een Amerikaanse fietsenmaker; die gaf aan dat de fietsen uit Taiwan altijd van een lage kwaliteit zijn. De oprichter van het merk Merida, Ike Tseng, wilde graag het ongelijk gaan bewijzen. Dat is uiteindelijk gelukt! Hij heeft het merk Merida tot een wereldwijd merk uit weten te bouwen, waarbij het merk jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen fietsen weet te fabriceren.

Op de Nederlandse website van Merida vind je meer informatie over het uitgebreide assortiment. Als je in de bovenbalk op ‘Fietsen’ klikt, krijg je de volgende categorieën te zien: Mountainbike, Racefiets, Gravelbike, E-bike, Cyclocross, Kale Hybride, Kinderfiets, Fitnessfiets, Framekit en Outlet. Het assortiment van fietsen mag bij Merida dus als zeer uitgebreid bestempeld worden, maar ook biedt het bedrijf nog allerlei accessoires (zoals fietskleding) aan.

Via de website kan je ook direct achterhalen waar het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden is. Je kunt hiervoor naar het Merida Experience Center te Apeldoorn gaan, maar je kunt ook naar één van de vele fietsenwinkels in ons land gaan. Merida heeft namelijk een samenwerking met behoorlijk veel dealers in ons land.

Heb je vragen? De klantenservice van Merida Benelux beantwoordt deze vragen graag voor je. Je kunt daarvoor bellen naar 055 506 2200 of mailen naar [email protected].