Lampidee

Lampidee folders

Lampidee Folder

Lampidee Folder

Geldig van 01-04 t/m 31-05

Profiteer nog 44 dagen van deze Lampidee Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Lampidee aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Lampidee aanbiedingen

Lekar Hanglamp Zwart/Smoke Glas

Geldig t/m 24-05-2024

Lekar Hanglamp Zwart/Smoke Glas

Geldig t/m 24-05-2024

Plumeria Hanglamp Textiel Zand

Geldig t/m 24-05-2024

Plumeria Hanglamp Textiel Zand

Geldig t/m 24-05-2024

Mayson Hanglamp

Geldig t/m 24-05-2024

Mayson Hanglamp

Geldig t/m 24-05-2024

Kalmar Hanglamp LED Zwart/Goud

Geldig t/m 24-05-2024

Kalmar Hanglamp LED Zwart/Goud

Geldig t/m 24-05-2024

Deya Hanglamp Metaal Zwart

Geldig t/m 24-05-2024

Deya Hanglamp Metaal Zwart

Geldig t/m 24-05-2024

Jamiro Lampvoet Met Gouden Kap

Geldig t/m 24-05-2024

Jamiro Lampvoet Met Gouden Kap

Geldig t/m 24-05-2024

Miley Vloerlamp Met Corrilo Kap

Geldig t/m 24-05-2024

Miley Vloerlamp Met Corrilo Kap

Geldig t/m 24-05-2024

Sostrene Hanglamp Glas Brons

Geldig t/m 24-05-2024

Sostrene Hanglamp Glas Brons

Geldig t/m 24-05-2024

Neapel Tafellamp Op Accu

Geldig t/m 24-05-2024

Neapel Tafellamp Op Accu

Geldig t/m 24-05-2024

Unar Plafondlamp Zwart

Geldig t/m 24-05-2024

Unar Plafondlamp Zwart

Geldig t/m 24-05-2024

Jamiro Lampvoet Met Zwarte Kap

Geldig t/m 24-05-2024

Jamiro Lampvoet Met Zwarte Kap

Geldig t/m 24-05-2024

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Lampidee winkels

Tips voor Lampidee korting

Folder Lampidee

Begonnen als familiebedrijf was het assortiment van Lampidee slechts gefocust om de klanten te helpen met producten zoals tapijt, gordijnen en laminaat. Nu langer dan 20 jaar verder, hebben zij in de tussentijd ook verlichting opgenomen in het aanbod. Met de collectie ‘verlichting’ wil Lampidee ook jouw ruimtes verlichten met de beste kwaliteit lampen, de beste service en tal van uitzonderlijke combinatie. Met een aparte formule en unieke benadering voor verlichting, wil Lampidee zeker zijn dat jij na jouw eerste bezoek, ervoor kiest hen te maken tot jouw partner in verlichting.

Geef jouw ruimtes meer sfeer met de verschillende typen lampen

Om zeker te zijn dat jij voor elke ruimte de geschiktste lamp hebt, kun je kiezen uit de veelzijdige collectie van Lampidee. Voor ruimtes klein, middelgroot en groot, binnen zowel buiten hebben zij voor elk een lamp voor jou klaar staan. Je kunt kiezen uit hanglampen, vloerlampen, tafellampen, plafondlampen, spots, wandlampen, rail verlichting, slimme verlichting, buitenverlichting, lichtbronnen en LED lampen. Zoals je merkt, kun je letterlijk in elke ruimte ervoor zorgen dat je verlichting hebt. Natuurlijk laat Lampidee het niet alleen op verlichting in alle ruimtes, maar biedt zij ook leuke modellen om met deze lampen de sfeer in de ruimte te verhogen. Je komt moderne, authentieke en eenvoudige modellen tegen die mooi te combineren zijn in een door jou gekozen ruimte.

De merken die helpen om jouw ruimtes te verlichten

Lampidee heeft bij het samenstellen van de collectie ervoor gezorgd dat zij de voornaamste en bekendste grote merken betrekken. Met de vele merken die allen concurrerend zijn is jouw keuze snel gemaakt. De merken waaruit je kunt kiezen zijn, Light & living, steinhauer, freelight, Paul Neuhaus, Highlight, Masterlight, Philips en nog veel meer. Tijdens het uitkiezen van de lampen kun je met de bijgevoegde beschrijving meerdere specificaties van de lampen te weten komen. Het aparte aanbod van dimlampen is daarbij zeer aan te bevelen. Zij hebben dan een aparte voorraad beschikbaar met dimlampen en bij de beschrijving op de website zie je meteen welke meteen leverbaar is en welke niet. Meer over de aanbiedingen kun je lezen op de website hier, 1Folders.nl.

Leuke accessoires die de verlichting compleet maken

Accessoires zijn altijd de artikelen die niet mogen ontbreken om het compleet plaatje aanzienlijk en mooi te maken. Zo ook bij de verlichting. Weliswaar wordt de desbetreffende ruimte meteen opgefleurd met een stijlvolle lamp en verlichting, maar accessoires en bijkomende artikelen completeren het geheel altijd nog mooier. Bijkomende artikelen die je kunt bij zetten zijn bijzettafels, klokken, ventilatoren, windlichten en kaarsen. Bij elk van deze artikelen kun je eerst nagaan voor welke ruimte jij dat zou willen toevoegen en vervolgens doen zij al het werk verder voor jou. Je kunt dan eindelijk jouw ruimte compleet inrichten.

Inspiratie om altijd up to date te blijven

Lampidee is er van overtuigd dat er heel veel mogelijkheden zijn om uit te kiezen en omdat zij de zoektocht naar de beste verlichting kort willen houden, bieden zij als extra service voldoende materiaal. Inspiratie voor de beste combinaties en moderne stijlen vind je het best in de magazines, folders en blogs van Lampidee. In de hiervoor bestemde folders, worden er realistische ruimtes uitgebeeld met de daarbij horende elegante verlichting. Daarnaast geven zij informatie over de montage en de onderhoudstips, zodat jouw verlichting heel lang mee kan. Heb jij zelf met de verlichting van Lampidee jouw ruimtes kunnen verfraaien, dan mag je dit ook altijd delen door een foto te plaatsen op het platform Instagram en de pagina van Lampide. Laat ons zien hoe jouw verlichting er uit ziet en inspireer anderen!

Fysieke vestigingen die genoeg te bieden hebben

Indien je de collectie op de website fysiek wilt ervaren, dan kun je deze zeker in het echt zien bij één van de fysieke vestigingen. In de vestingen worden de meeste lampen tentoongesteld en kun je meteen ook vragen stellen of advies vragen. Bezoek de website om meer informatie te achterhalen over de vestigingen en indien nodig, kun je altijd een afspraak maken.

Je kunt ook jouw beoordeling plaatsen

Het is best fijn voor klanten om de ervaring van anderen te lezen. Jij maakt anderen dus deelgenoot van jouw ervaring door een beoordeling achter te laten. Ook voor Lampidee zijn deze beoordelingen belangrijk. Behalve dat er wordt gelet op een ruim assortiment, wordt ook genoeg aandacht besteed aan de service die geboden wordt. Heb jij dus ook de website bezocht en gebruik gemaakt van de service en artikelen van Lampidee, dan mag je zeker ook jouw beoordeling voor hen op de website achterlaten. Laat hen weten wat jij ervaart bij Lampidee!

Over Lampidee

In 2001 werd het bedrijf Lampidee opgericht door de firma Roobol Woontextiel. Vanuit Roobol werden onder meer laminaat en gordijnen verkocht, maar de eigenaren wilden ook graag lampen gaan verkopen. Men besloot om dit onder de naam Lampidee te gaan doen; hedendaags is Lampidee overigens nog steeds in handen van Roobol Woontextiel.

Door de jaren heen heeft Lampidee in ieder geval een fraaie groei door weten te maken. dat blijkt niet alleen uit het uitgebreide assortiment, maar ook uit de 4 showrooms die in ons land te vinden zijn. Je kunt deze showrooms (winkels) in Barendrecht, Breda, Spijkenisse en Utrecht vinden; voor meer informatie hierover kan je het beste de website van Lampidee raadplegen.

Via de webshop van Lampidee is het ook mogelijk om het uitgebreide assortiment in te zien én te bestellen. In de webshop kan je daarvoor een keuze maken tussen de volgende categorieën: Woonstijlen, Woonruimtes, Type Lampen, Merken, Accessoires en Inspiratie. Als je voor bijvoorbeeld de categorie Woonruimtes kiest, krijg je de volgende categorieën voorgeschoteld: Baby- en Kinderlampen, Badkamerverlichting, Buitenverlichting, Eetkamerlampen, Ganglampen, Keukenlampen, Slaapkamerlampen, Toiletlampen, Videlampen en Woonkamerlampen.

Als je een bestelling bij Lampidee gaat plaatsen, geniet je vanaf een orderwaarde van 50 euro van gratis verzending. Indien je voor minder dan 50 euro een bestelling plaatst, dien je 4,95 euro aan verzendkosten te betalen. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de bestelde artikelen af te halen in één van de winkels van Lampidee.

Na het in ontvangst nemen van de artikelen heb je 14 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Voor het retourneren hanteert Lampidee echter wel strenge retourvoorwaarden; check deze dus goed op de website van deze onderneming.

Heb je vragen over de retournering of over bepaalde producten uit het assortiment? Voor al jouw vragen kan je in contact treden met de klantenservice van Lampidee. Mail daarvoor naar [email protected] of bel naar 076 3030 582.