Jaguar

Jaguar folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Jaguar

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Jaguar korting

Folder Jaguar

Als je een auto wilt aanschaffen en daarvoor een aardig budget hebt dan kun je zeker eens kijken bij het merk Jaguar. Dan koop je een prima auto maar iedereen weet natuurlijk ook wel dat dit niet bepaald het voordeligste automerk is dat er te vinden is. Voordat je naar de Jaguar dealer gaat, is het verstandig een kijkje te nemen op de website van het merk want daar kun je al veel inspiratie opdoen en krijg je snel een idee wat er allemaal mogelijk is.

Stel zelf je eigen Jaguar samen

Jaguar maakt mooie maar niet bepaald goedkope auto’s. Ben je gek op het merk en kun je een dergelijke auto betalen? Dan is het zeker de moeite waard eens op de website te kijken naar de verschillende modellen. De instapprijzen staan erbij zodat je weet wat je daarvoor betaalt. Je kunt via de website zelf aangeven wat je er daarnaast bij wilt hebben. Je kiest dan voor het configureren van een model. Je geeft aan wat jij wilt en indien mogelijk wordt dit eraan toegevoegd. Je krijgt daarna ook direct te zien wat jouw gewenste auto je gaat kosten.

Maak altijd eerst een proefrit

Natuurlijk kun je op de site van Jaguar al veel inspiratie opdoen en voor jezelf bepalen wat jij op de auto wilt hebben enzovoort maar je dient natuurlijk wel altijd eerst een proefrit ermee te maken. Dit is natuurlijk bij elk automerk het geval want je wilt immers wel weten of de wagen in kwestie bij je past en hoe deze rijdt. Om een proefrit met een Jaguar te maken, maak je eerst via de website een afspraak.

Zo regel je een afspraak voor een proefrit met een Jaguar

Je geeft hierbij aan in wat voor model je een proefrit wilt maken en voert vervolgens je postcode in zodat er naar dealers in de buurt gezocht wordt. Kies een dealer uit en geef aan wanneer je voor de proefrit wilt komen. Dan kan deze voor je ingepland worden, kun je er de tijd voor nemen en alles vragen wat je maar wilt. Je kunt via de site sowieso alle Jaguar dealers vinden zodat je weet waar en wanneer je terecht kunt.

Zo mis je geen enkel nieuwtje over Jaguar meer

Als je geen enkel nieuwtje omtrent Jaguar wilt missen dan is het verstandig het automerk te volgen via social media. Daar gaat het nieuws snel en als er wat te melden is, dan weet je zeker dat je het daar vindt. Jaguar is actief op Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en LinkedIn dus keuze genoeg op dat gebied. Je kunt er je vragen kwijt maar ook de ervaringen van andere mensen met dit merk lezen, dus daar kun je veel aan hebben als je misschien een auto van dit merk wilt aanschaffen.

Kijk naar de diverse mogelijkheden om een Jaguar te rijden

Als je een Jaguar wilt kopen maar daar niet voldoende budget voor hebt, kijk dan ook eens op de website of er bepaalde aanbiedingen of acties gelden op dat moment. Wie weet kan dit je aardig wat aan korting opleveren of krijg je bijvoorbeeld bepaalde accessoires bij de aanschaf. Als je niet het volledige bedrag voor de auto ineens kunt neerleggen, kijk dan of er andere mogelijkheden zijn om toch in een Jaguar te rijden.

Kijk of leasen wat voor jou is

Jaguar zelf biedt financieringsmogelijkheden aan en er wordt aan alles gedacht zodat berekend kan worden wat de auto kost maar ook wat het betekent om deze te kunnen blijven rijden. Is in één keer het benodigde bedrag neertellen niet mogelijk? Bekijk dan of je dit kunt lenen of kijk of leasen wat voor jou is. Ook Jaguar biedt de mogelijkheid aan een auto te leasen zodat je elke maand een vast bedrag betaalt. Weet je ook meteen waar je aan toe bent en komen er geen extra kosten bij.

Waar kun je met je vragen aan Jaguar terecht?

Als je graag de nodige inspiratie en ideeën wilt opdoen voordat je een Jaguar koopt, dan kun je daarvoor op de site kijken of naar een erkende dealer gaan. Op de site zelf kun je tevens de brochures van alle modellen downloaden, inclusief de prijslijsten. Kom je er dan nog niet helemaal goed uit of heb je vragen? Stel deze dan bij een Jaguar dealer, via social media of richt je tot de klantenservice van het automerk. Hiervoor stuur je het beste een mailtje. Heb je vragen als dealer zijnde? Dan kun je het beste met Jaguar mailen of bellen als je iets wilt weten.

Over Jaguar

Het Engelse bedrijf Swallow Sidecar Company werd op 4 september 1922 in Blackpool opgericht. Dit bedrijf richtte zich op het fabriceren van zijspancombinaties voor motorfietsen. Na de Tweede Wereldoorlog veranderde het bedrijf de naam in Jaguar. In de jaren vanaf 1922 tot aan de Tweede Wereldoorlog werd al langzamerhand de focus verlegd van de motorfietsen naar de auto’s. In 1936 nam het bedrijf bijvoorbeeld al deel aan autorally’s.

Vanaf de Tweede Wereldoorlog wist het bedrijf onder de naam Jaguar verder en verder te groeien. Jaguar ging meer en meer auto’s produceren en richtte daarbij de pijlen onder meer op sportieve auto’s. Ook luxe sedans werden door het merk geproduceerd. Uiteindelijk werd Jaguar in 1990 door Ford Motor Company overgenomen. Tot aan 2008 was Jaguar in handen van Ford; in 2008 werd Jaguar echter verkocht aan Tata, een Indiase autofabrikant.

In het huidige modellengamma van Jaguar zijn allerlei luxe auto’s te vinden. De focus ligt hierbij sinds enkele jaren ook op elektrische auto’s. Desalniettemin is het bedrijf ook nog steeds in staat om snelle, luxe en zeer fraaie benzine- en dieselauto’s te ontwerpen.

Als je een nieuwe Jaguar wilt bestellen, dien je hiervoor bij één van de dealers te zien. Op de website van Jaguar is een compleet overzicht van de dealers te vinden. Op de website kan je overigens ook zelf een Jaguar configureren, het gehele modellengamma inzien en meer informatie vinden over onder meer financiering.

Bij de dealers ben je ook aan het juiste adres voor al je vragen, voor het onderhoud aan je Jaguar en voor het aanschaffen van een occasion. Wil je liever in contact met het hoofdkantoor van Jaguar Nederland komen? Ook dat is mogelijk. Bel daarvoor naar 0800 33 86 70 49 of mail naar [email protected]. De klantenservice is op werkdagen geopend tussen 08.00 en 20.00 uur.