Renault

Renault folders

Renault Folder

Renault Folder

Geldig van 17-11 t/m 17-11

Profiteer nog 121 dagen van deze Renault Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Renault aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Renault Folder

Renault Folder

Geldig van 17-11 t/m 17-11

Profiteer nog 121 dagen van deze Renault Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Renault aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Populaire Renault winkels

Renault weetjes en feiten

 1. Het Franse automerk Renault zag voor het eerst in 1899 het levenslicht
 2. In de Franse plaats Boulogne-Billancourt wordt dit merk opgericht door Louis Renault en zijn broers Marcel en Fernand
 3. Door de jaren heen heeft Renault iconische auto’s op de markt gebracht, zoals de Renault Twingo en de Renault Clio
 4. Het hoofdkantoor van Renault is nog steeds gevestigd in Boulogne-Billancourt
 5. Renault produceert niet alleen auto’s, maar ook trucks, tractoren, vliegtuigmotoren en bedrijfswagens
 6. In het huidige aanbod van Renault zijn meer en meer elektrische en hybride auto’s te vinden
 7. Ook enkele Renault bedrijfswagens zijn iconisch geworden, zoals de Renault Trafic
 8. Door gratis lid van My Renault te worden, geniet je van enkele voordelen als Renault eigenaar
 9. Bij Renault ben je ook aan het juiste adres voor verzekeren, leasen en financieren van een auto
 10. De Nederlandse klantenservice van Renault is bereikbaar op telefoonnummer 0800 0303
 11. In ons land heeft Renault meer dan 150 dealers geopend door de jaren heen
 12. Met de Renault nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen bij dit merk
 13. Via de website van Renault kun je elk Renault model naar wens samenstellen
 14. Bij alle Renault dealers ben je zowel voor de koop van een Renault als voor het onderhouden van jouw Renault aan het juiste adres
 15. Via de website van Renault kun je de brochures van elk actueel Renault model downloaden
 16. Ook via de live chat op de website van Renault kun je snel jouw vragen stellen
 17. Renault Nederland volg je via Facebook, YouTube, Instagram en Twitter
 18. Renault is ook actief in de autosport, sinds 2021 onder de naam Alpine in de Formule 1
 19. Op de website van Renault vind je veel informatie over de Renault modellen en alle aanverwante zaken
 20. Bij Renault kun je auto’s zakelijk leasen, maar sinds enige tijd ook private leasen
 21. Via de website van Renault kun je direct een proefrit bij een Renault dealer bij jou in de buurt aanvragen
 22. Als je op de website van Renault jouw postcode invult, zie je direct waar de dichtstbijzijnde dealer gevestigd is
 23. Via de website van Renault kun je ook alle voorraadmodellen bekijken
 24. In het aanbod van Renault vind je allerlei soorten auto’s; variërend van een kleine stadsauto tot aan een grote gezinsauto
 25. Het hoofdkantoor van Renault Nederland is op Schiphol gevestigd
 26. De klantenservice van Renault Nederland is op werkdagen op nummer 0800 0303 bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur
 27. Als je al een Renault hebt, kun je via de website direct een werkplaatsafspraak inplannen

Tips voor Renault korting

Renault folder

Renault Nederland is de importeur van Renault en Dacia. De focus van dit bedrijf ligt op luxe, design en comfort. Renault is een multinational en heeft een geschiedenis die al ruim 115 jaar teruggaat. De missie van Renault is het aangaan van sportieve uitdagingen en van hieruit technologieën verder te ontwikkelen. En haar passie is het helpen van klanten door uitstekende producten en services te bieden. Dat is wat Renault en haar medewerkers dagelijks inspireert en motiveert. Ontdek meer over de designfilosofie van Renault. Dit bedrijf blijft namelijk altijd innoveren om jouw autoritten en je alledaagse leven in jouw Renault auto gemakkelijker te maken.

Over de folder van Renault

De folder van Renault is gemiddeld 2 maanden lang geldig. In de folder wordt veel beeld gebruikt, om de aantrekkelijkheid van het merk en haar producten te vergroten en indruk te maken op de lezer. De folder dient vooral voor het geven van basisinformatie, het wekken van belangstelling en interesse en het informeren over nieuwe modellen, functies en de laatste nieuwtjes over Renault. Er staan geen prijzen in vermeld. De lay-out van de folder is rustig en overzichtelijk. De folder beslaat gemiddeld 50 bladzijden. Blader hem gerust door (ook digitaal) om alles te weten te komen over nieuws rondom Renault.

Diverse categorieën op de website

Op de website van Renault vind je diverse categorieën: modellen, occasions, acties, leasen en financieren, onderhoud en service, zakelijk. Verder kun je er zoeken naar een dealer bij jou in de buurt, inloggen op Mijn Renault en informatie vinden over bijvoorbeeld Renault PRO+ bedrijfswagens, elektrisch rijden, Renault Private Lease en je kunt er de inruilwaarde van jouw auto berekenen. Renault doet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en recycling. Ook daarover vind je uitgebreide informatie op de website van Renault. Wil je er meer over weten, neem dan gerust een kijkje.

Uitgebreide productomschrijvingen

Onder het kopje ‘modellen’ op de website is per model uitgebreide informatie te vinden. Zo wordt er onder andere besproken hoe het zit met het design en interieur van elk model en kun je de verschillen ontdekken tussen verschillende motoren van elk model. Ook vind je er alles over de uitrusting van je favoriete Renault model en zie je welke unieke accessoires je erbij kunt bestellen. Wat dacht je van opvallende velgen of verchroomde buitenspiegels? Neem ook een kijkje bij de kopjes ‘technische gegevens’ voor alle belangrijke informatie en bij ‘automaat’ wanneer je liever in een automaat rijdt. Ben je om? Onder het kopje ‘prijzen en acties’ vind je het kostenplaatje van jouw toekomstige auto en eventuele acties die van toepassing zijn.

Elektrisch rijden en recycling, goed voor het milieu!

Iedere Renault die afgedankt is, heeft toch nog enige waarde. Elk autowrak bevat kostbare grondstoffen en die kunnen gerecycled worden om vervolgens opnieuw te gebruiken. Op deze manier wordt het afval afkomstig uit autowrakken geminimaliseerd en kunnen lucht- water en bodem milieu beschermd worden. Bij Renault kun je je auto kosteloos laten afhalen wanneer deze aan het eind van zijn levenscyclus is gekomen. Daarna wordt deze gerecycled. Ook tijdens de productie van een nieuwe Renault wordt rekening gehouden met het milieu. En wist je dat Renault in Europa marktleider is in elektrische voertuigen? Koop je een elektrische auto, dan plan je van tevoren je route om te zien waar in Nederland je vervolgens je auto weer elektrisch kunt opladen. Dit is veel beter voor het milieu en je batterij is na een half uur alweer opgeladen.

Neem contact op met de klantenservice

Heb je vragen over je huidige Renault? Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden tot elektrisch rijden? Of wil je een offerte opvragen voor een van de modellen op de website? Neem gerust contact op met de klantenservice van Renault, want de medewerkers helpen je graag verder. Het is via de website onder het kopje ‘contact’ mogelijk om alle contactgegevens in te zien. Daar kun je ook een proefrit aanvragen, de brochure aanvragen, vragen stellen over multimedia, een dealer bij jou in de buurt vinden of een werkplaatsafspraak maken om jouw auto te laten repareren wanneer dat nodig is.

Kom langs in een van de Renault vestigingen

Wil je liever persoonlijk contact? Kom dan langs bij een van de Renault dealers bij jou in de buurt. Daar is het mogelijk om een van de medewerkers aan te spreken en al je vragen te stellen in een persoonlijk gesprek. Wel zo fijn wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe Renault. Zo kun je namelijk alle modellen van dichtbij en in het echt bekijken, het interieur aanvoelen en eventueel direct een proefrit maken. Bekijk op de website welke Renault dealer bij jou in de buurt te vinden is en maak een afspraak of kom gezellig langs tijdens de openingstijden.

Over Renault

Renault werd in 1898 opgericht door drie broers en werd al snel één van de grootste autofabrikanten van Frankrijk. Renault staat bekend om het produceren van luxe en comfortabele personenauto’s. Maar ook bedrijfswagen, tractoren, trucks en zelfs vliegtuigmotoren worden door Renault geleverd. De focus ligt bij Renault altijd op luxe en comfort.

Hoewel het hoofdkantoor van Renault SA gevestigd is in Parijs, vind je ook een hoofdkantoor in Schiphol-Rijk voor Renault Nederland. Renault Nederland richt zich voornamelijk op het importeren distribueren en verkopen van Renault wagens binnen Nederland. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de marketing en het aansturen en ondersteunen van de autodealers in Nederland.

Eén van de bekendste modellen van Renault is de Renault Twingo. Een innovatieve auto van klein formaat. Hoewel de Twingo erg compact is, heeft de auto wel nog veel binnenruimte. Ook de Clio is een compact model van Renault. De Renault Mégane is ander populair model, welke verkrijgbaar is in vijf verschillende varianten. De veiligste auto van Renault is de Laguna. Verder bestaat het aanbod van van Renault uit de
de Renault Kangoo, Renault Scénic, De Renault Espace en Grand Espace.

Renault richt zich de laatste jaren bovendien steeds meer op het ontwikkelen van duurzame wagens. Zo introduceerde Renault het model Zoe, een innovatieve elektrische auto.

In totaal vind je 178 Renault Dealers in Nederland.