Nettorama

Nettorama folders

Nettorama Folder

Nettorama Folder

Geldig van 10-06 t/m 16-06

Profiteer nog 2 dagen van deze Nettorama Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Nettorama aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Nettorama winkels

Nettorama weetjes en feiten

 1. De Nederlandse supermarktketen Nettorama is aangesloten bij de Superunie inkoopcentrale
 2. Al in 1968 werd Nettorama in ons land opgericht
 3. Via de website van Nettorama kun je de folder met daarin de beste aanbiedingen bekijken
 4. Het logo van Nettorama bestaat uit de tekst ‘Nettorama’ met daaronder ‘Merken Discount’
 5. De filialen van Nettorama zijn te vinden in Noord-Brabant, Utrecht, Overijssel, Limburg, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland en Drenthe
 6. Het hoofdkantoor van Nettorama is gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant
 7. Op de website van Nettorama vind je een overzicht van alle vestigingen
 8. De compleetste lage prijzen supermarkt; dat is de manier waarop Nettorama zichzelf omschrijft
 9. Alle vestigingen van Nettorama hebben een vloeroppervlakte van 1000 tot 1500 vierkante meter
 10. In het aanbod van Nettorama vind je ruim 6000 artikelen terug
 11. Binnen het aanbod van Nettorama hebben de A-merken een aandeel van ongeveer 70%
 12. Nettorama heeft zelf ook twee huismerken op de markt gebracht; Perfekt en G’woon
 13. In alle vestigingen van Nettorama geniet je bij de versafdelingen van zelfbediening
 14. Onderzoek heeft uitgewezen dat de prijzen bij Nettorama standaard 10 tot 15% lager liggen
 15. Nettorama biedt een geld terug garantie aan; als je niet tevreden bent, krijg je het aankoopbedrag terug
 16. Nettorama biedt ook een laagste prijs garantie; als je het product elders goedkoper vindt, krijg je het geld terug en mag je het artikel houden
 17. Via de website van Nettorama kun je een online contactformulier inkomen
 18. In de huisstijl van Nettorama is de belangrijkste rol weggelegd voor de kleurencombinatie rood en geel
 19. Nettorama biedt elke dag 10% extra korting op meer dan 2500 artikelen van A-merken
 20. Door je voor de Nettorama nieuwsbrief aan te melden, blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen
 21. Nettorama geeft aan dat zij de beste groente- en fruitmarkt van heel Nederland zijn
 22. Al het vlees dat je bij Nettorama kunt kopen, komt vers van ’t mes
 23. De supermarktketen Nettorama werd door de familie Bastmeijer – uit Gorinchem – opgericht
 24. De huidige eigenaar – Jaap Bastmeijer – heeft ook aandelen in Super de Boer en in de Sligro Food Group
 25. Ook in de afgelopen jaren heeft Nettorama nieuwe supermarkten in ons land geopend
 26. Op de website van Nettorama vind je ook alle openstaande vacatures van alle vestigingen
 27. In het logo van Nettorama is een kangoeroe te vinden met allerlei producten in zijn/haar buidel
 28. De aller- allergoedkoopste; die woorden zie je direct als je een kijkje op de website van Nettorama neemt

Tips voor Nettorama korting

Nettorama folder

Supermarkt Nettorama heeft een uitgebreid assortiment voor de dagelijkse boodschappen en je kunt er producten kopen tegen voordelige prijzen. Ze verkopen naast de eigen merken ook tal van A-merken. Wil je graag profiteren van leuke aanbiedingen? Dan is het slim iedere week de nieuwste folder van de supermarkt te bekijken. Deze folder wordt huis aan huis verspreid (mits je geen sticker hebt die aangeeft dat je geen reclame wilt ontvangen) en kun je ook online raadplegen op de website van Nettorama of op een speciale site voor folders.

Papieren folder en digitaal exemplaar

De papieren folder van Nettorama is natuurlijk gewoon handig om doorheen te bladeren. Ben je niet zo voor papier in verband met het milieu dan kijk je gewoon op de website. Je kunt de Nettorama folder op twee manieren raadplegen als je op de website van de winkel bent. Zo kun je kiezen voor de versie waar je online doorheen bladert, zo is het feitelijk net hetzelfde als wanneer je een papieren folder bekijkt. De folder is ook te downloaden als PDF waarna je deze kunt lezen op je scherm.

A-merken tegen lagere prijzen

De folder van Nettorama vind je op de website van de supermarkt onder het kopje Actiekrant. Klik je daarop dan word je vanzelf doorgestuurd naar de digitale folder. Nettorama staat bekend als de merkendiscounter hetgeen zoveel betekent als dat je er terecht kunt voor A-merk producten en daar gemiddeld zo’n 10% minder voor betaalt dan voor dezelfde producten bij een andere supermarkt. Naast de korting die je dan toch al krijgt op bepaalde producten hebben ze iedere week speciale aanbiedingen die je in de folder vinden kunt.

Geldigheidsduur van de folder

De folder van Nettorama komt iedere week opnieuw uit en heeft dus ook een geldigheidsduur van een week. Met de feestdagen kan dit mogelijk afwijken maar dat staat dan duidelijk aangegeven op de folder zelf. Naast de aanbiedingen die een week lang geldig zijn staan er in de folder ook speciale Lekker Lang Laag artikelen. Hiervoor geldt de speciale prijs voor langere tijd, zoals bijvoorbeeld wel een maand.

Alleen boodschappen doen in een fysieke winkel

In tegenstelling tot de meeste supermarkten kun je bij Nettorama niet online je boodschappen bestellen. Hiervoor dien je toch echt even zelf naar de winkel te gaan maar dan kun je natuurlijk wel zelf uitzoeken wat je hebben wilt en wat je aanstaat. De winkelketen heeft diverse filialen door het hele land. Waar deze gevestigd zijn vind je op de website van Nettorama. Klik je op Vestigingen dan krijg je een kaartje te zien van Nederland waar de winkels zich bevinden. Als je ervoor kiest een bepaald filiaal te zoeken in de lijst op de site krijg je te zien wat de exacte adresgegevens zijn maar ook wanneer deze winkel geopend is. Boodschappen thuis laten bezorgen is geen service die Nettorama aanbiedt aan de klant.

Laagste Prijsgarantie

Nettorama hanteert het principe van de Laagste Prijsgarantie. Heb je er een bepaald product gekocht en zie je dat elders voor een lagere prijs? Dan past Nettorama binnen 24 uur de prijs van het product aan. Maar wat nog leuker is voor jou als klant: je krijgt je geld terug dat je voor het product betaald hebt en mag het nog houden ook. Er zijn wel bepaalde voorwaarden aan het principe gekoppeld. Welke dit zijn lees je op de website van Nettorama.

Geen producten die aan of over de datum zijn

Bij Nettorama vind je alleen producten die niet aan de datum zijn. Deze worden namelijk al een dag voordat de uiterste houdbaarheidsdatum bereikt is uit de schappen gehaald. Vind je onverhoopt toch een dergelijk product dan krijg je het gratis mee naar huis. Bepaalde producten vallen niet binnen deze regel. Als je iets gekocht hebt dat niet goed is of dat toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had mag je dit retourneren aan Nettorama. Je krijgt dan een vervangend product mee of je geld terug.

Werken bij Nettorama

Kom je graag bij Nettorama om boodschappen te doen en lijkt het je wel wat om zelf ook bij deze winkel te werken? Dan kun je via de website solliciteren. Hiervoor klik je eerst op Vacatures. Daarna kun je een vestiging aangeven waar je graag wilt werken. Vervolgens krijg je alle vacatures te zien die daar op dat moment beschikbaar zijn. Kies de vacature waarop jij wilt solliciteren en vul het sollicitatieformulier online in. Daarna alleen nog even verzenden en dan maar duimen dat ze interesse hebben in jou als nieuwe medewerker.

Over Nettorama

De Nettorama is een supermarktketen in Nederland. Waarschijnlijk niet bekend bij iedereen want het bedrijf opereert voornamelijk in het zuiden en het midden van het land. Met iets meer dan 30 filialen heeft Nettorama toch een behoorlijk aantal supermarkten. Er zijn vaak en veel aanbiedingen van a merken te vinden.

Dit is dan ook het belangrijkste punt waarop Nettorama zich onderscheid van de andere concurrenten. De consumentenbond heeft Nettorama ook al diverse malen als goedkoopste supermarkt aangewezen. Door op 1folders.nl de laatste actiekrant van Nettorama te lezen ben je altijd op de hoogte van de laatste acties.