Keukenmaxx

Keukenmaxx folders

Keukenmaxx Folder

Keukenmaxx Folder

Geldig van 22-02 t/m 15-03

Profiteer nog 18 dagen van deze Keukenmaxx Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Keukenmaxx aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sanitairkamer
Sanitairwinkel
Novy
Megadump Tiel
Berden
Keuken Kampioen
Sightful
Saniweb
Superkeukens
Badkamerwinkel
KeukenConcurrent
Sanidirect
Tegeldepot
Tegelmegashop
Kvik
Sani-Dump
Bruynzeel Keukens
Sanisale

Populaire folders

Tips voor Keukenmaxx korting

Folder Keukenmaxx

Op zoek naar een nieuwe keuken? Dan ben je bij Keukenmaxx aan het juiste adres. Keukenmaxx heeft een ruim assortiment van prachtige keukens. Het is mogelijk om een standaard keuken aan te schaffen, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen droomkeuken te ontwerpen. Kom langs in een van de filialen in Barendrecht, Hoofddorp, Reeuwijk of Etten-Leur voor persoonlijk advies of bezoek de website voor het ruime aanbod van keukens en keukenapparatuur.

Keukenapparatuur van hoogstaande merken

Keukenmaxx biedt je een ruim assortiment aan van keukenapparatuur. Van fornuizen tot koelkasten en van ovens tot afzuigkappen, bij Keukenmaxx ben je op de juiste plek. Je vindt het in het aanbod zowel op zichzelfs staande apparataten als inbouwapparatuur. Bekijk de collecties van verschillende kwaliteitsmerken als Bosch, Siemens, Miele, AEG en veel meer.

Alle actuele aanbiedingen in de Keukenmaxx folder

Ben je benieuwd naar de actuele acties van Keukenmaxx? De keukengigant brengt regelmatig een folder uit waarin de nieuwste aanbiedingen staan. Je kunt deze folder bekijken op 1Folders.nl. Er staat ook duidelijk vermeld hoe lang deze acties precies gelden en hoe lang je er dus nog gebruik van kunt maken. Vind je de folder van Keukenmaxx hier niet terug? Dan is het handig om op een later tijdstip terug te keren. Je kunt ook de website van Keukenmaxx bezoeken. Hier staan uiteraard altijd de laatste promoties van winkel vermeld.

Ontwerp je eigen droomkeuken met behulp van de 3D software

Op de website van Keukenmaxx kun je diverse voorbeelden van prachtige keukens zien die zij aanbieden. Je kunt ook direct inspiratie op doen. De website is overzichtelijk opgebouwd in diverse categorieën, zoals Collectie, Inspiratie, Winkels en Keukenapparatuur. Bekijk de collecties van diverse merken of doe inspiratie op van verschillende showroomkeukens. Bekijk de mogelijke keukenopstellingen, keukenbladen en kies uit verschillende stijlen. Het is ook mogelijk om je eigen keuken te ontwerpen met behulp van de 3D software die beschikbaar is op de website van Keukenmaxx.

Maak een afspraak op de website voor een bezoek aan de showroom of bij je thuis

Wil je een keuken van Keukenmaxx aanschaffen? Het is niet mogelijk om een bestelling te plaatsen in de webshop. Dit moet je namelijk doen bij een van de filialen in Barendrecht, Hoofddorp, Reeuwijk of Etten-Leur. Via de website van Keukenmaxx kun je eenvoudig een afspraak maken. Het is mogelijk om een tijdstip te kiezen waarop je de showroom wilt bezoeken, zodat er een deskundige medewerker voor je klaar staat. Het is ook mogelijk om een online afspraak te maken of een afspraak bij je thuis. Een verkoop adviseur komt dan op het afgesproken moment langs met diverse materialen, stijlen en kleuren om je een beeld te geven van de vele mogelijkheden.

Alle keukentrends, collecties en acties in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe keukentrends, collecties en acties van Keukenmaxx? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Keukenmaxx. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief op de website. Je hoeft hiervoor enkel je e-mailadres op te geven. Je zult snel je eerste nieuwsbrief in je mailbox ontvangen en je zult vervolgens een keer maand een nieuwsbrief van Keukenmaxx ontvangen.

Kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen op de site van Keukenmaxx staat

Op de website van Keukenmaxx vind je veel informatie over alle keukens die ze aanbieden. Heb je een vraag over een van de keukens? Hiervoor kun je terecht op de pagina met veelgestelde vragen van Keukenmaxx. Deze pagina is opgedeeld in diverse populaire onderwerpen, zoals Betaling, Levertijd, Bezorging, Montage, Garantie en Onderhoud. Staat je vraag ertussen, dan heb je razendsnel een antwoord op je prangende vraag. Is dit niet het geval, dan kun je alsnog de klantenservice van Keukenmaxx bereiken.

Zo neem je contact op met de helpdesk

Staat je vraag niet tussen de andere veelgestelde vragen op de website van Keukenmaxx? Dan kun je terecht bij de klantenservice van Keukenmaxx. Het is mogelijk om je vraag te mailen of een bericht te sturen via Facebook. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch een klantenservice medewerker te spreken. Je kunt de klantenservice bereiken tussen 09:00 en 12:00 en 13:00 en 16:00. Ben je op zoek naar een goed keukenadvies? De keukenadviseurs van Keukenmaxx nemen uitgebreid de tijd voor je. Dit kan via een huisbezoek, maar je kunt ook langsgaan in een van de Keukenmaxx filialen.

Over Keukenmaxx

Ben je op zoek naar een prachtige nieuwe keuken? Wil je tijdens jouw zoektocht van het juiste advies voorzien worden? En wil je zelf jouw keuken kunnen ontwerpen? Dan ben je bij de onderneming Keukenmaxx aan het juiste adres. Deze onderneming heeft zich volledig toegelegd op het aanbieden van de meest fraaie keukens. Je kunt bij deze onderneming ‘standaard’ keukens aanschaffen, terwijl je de keukens ook volledig zelf kunt ontwerpen. Aangezien Keukenmaxx ook keukenapparatuur aanbiedt, zit je bij dit bedrijf goed voor jouw complete keuken.

Door de jaren heen heeft Keukenmaxx zich flink uit weten te breiden. Dat is onder meer terug te zien in de hoeveelheid filialen van deze onderneming. In Barendrecht, Hoofddorp, Etten-Leur en Reeuwijk zijn de filialen van Keukenmaxx te vinden. Op de website van dit keukenbedrijf vind je meer informatie over de adresgegevens en openingstijden.

Via de website kun je ook direct inspiratie op doen. Zo kun je in de menubalk kiezen voor de categorie Collectie. Je ziet dan direct van verschillende merken keukens naar voren komen, terwijl je ook inspiratie op kunt doen bij showroomkeukens. Via de categorie Inspiratie kun je ook direct jouw eigen keuken ontwerpen met behulp van 3D software. Verder vind je hier ook meer informatie over de keukenapparatuur, over keukenopstellingen, over keukenbladen en over verschillende stijlen.

Wil je uiteindelijk een kopen bij Keukenmaxx aanschaffen? Dan dien je dit te doen bij één van de filialen. Via de website kun je in ieder geval een afspraak maken. Op het afgesproken tijdstip staat één van de deskundige medewerkers voor je klaar om jou te helpen c.q. te adviseren.

Heb je op dit moment vragen? Bel daarvoor naar 0416 539 363, stuur een bericht via Facebook of vul een online contactformulier in. De klantenservice van Keukenmaxx is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur!