Boon's Markt

Boon's Markt folders

Boon's Markt Folder

Boon's Markt Folder

Geldig van 15-04 t/m 20-04

Profiteer nog 5 dagen van deze Boon's Markt Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Boon's Markt aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Boon's Markt Folder

Boon's Markt Folder

Geldig van 15-04 t/m 20-04

Profiteer nog 5 dagen van deze Boon's Markt Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Boon's Markt aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Boon's Markt aanbiedingen

Alle Sou Sou Ijsjes

Geldig t/m 20-04-2024

Alle Sou Sou Ijsjes

Geldig t/m 20-04-2024

G'woon Koffiepads

Geldig t/m 20-04-2024

G'woon Koffiepads

Geldig t/m 20-04-2024

Lipton Ice Tea

Geldig t/m 20-04-2024

Lipton Ice Tea

Geldig t/m 20-04-2024

Hollandse Komkommer

Geldig t/m 20-04-2024

Hollandse Komkommer

Geldig t/m 20-04-2024

Alle Lutti

Geldig t/m 20-04-2024

Alle Lutti

Geldig t/m 20-04-2024

Made Good Granola Repen

Geldig t/m 20-04-2024

Made Good Granola Repen

Geldig t/m 20-04-2024

DubbelFrisss Boost 40% Korting

Geldig t/m 20-04-2024

DubbelFrisss Boost 40% Korting

Geldig t/m 20-04-2024

Alle Ben & Jerry's

Geldig t/m 20-04-2024

Alle Ben & Jerry's

Geldig t/m 20-04-2024

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Boon's Markt winkels

Boon's Markt weetjes en feiten

 1. Boon’s Markt is een Nederlandse supermarktformule
 2. Inmiddels heeft Boon’s Markt 12 winkels
 3. Een deel van deze winkels is franchise
 4. De winkelketen is onderdeel van Boon Food Group
 5. Het eerste filiaal was in 2013 in Vlaardingen gevestigd
 6. In 2017 werden alle MCD vestigingen omgebouwd tot een Boon’s Markt
 7. In 1888 in Kinderdijk is de basis van Boon’s Markt gezet
 8. In 1905 kopen Jan en Elisabeth Boon een klein pand om een winkeltje te beginnen
 9. Het eerste personeelslid is hun zoon Kees
 10. 1925 had Boon’s Markt 13 personeelsleden
 11. Generatie op generatie wordt de onderneming verder uitgebouwd
 12. Iedereen bij Boon’s Markt handelt vanuit de woorden die Elisabeth ooit uitsprak ‘goed luisteren naar wat de klanten willen’
 13. Inmiddels staat de vierde generatie van de familie Boon aan het roer
 14. Je kan gebak op werkdagen tot 15.00 u bestellen, zodat het de volgende dag in de winkel opgehaald kan worden
 15. Je kun je inschrijven voor de nieuwsbrief van Boon’s Markt
 16. De nieuwsbrief wordt altijd op zaterdagavond per mail verzonden
 17. In de nieuwsbrief staan de aanbiedingen van de komende week, heerlijke recepten, tips, inspiratie en natuurlijk nieuws over Boon’s Markt zelf
 18. Boon’s Markt is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram
 19. De klantenservice van Boon’s Markt is van maandag tot en met vrijdag te bereiken
 20. Boon’s Markt doet mee aan het concept Too Good To Go
 21. Bij Boon’s Markt kun je VVV-bonnen en cadeaukaarten kopen
 22. Op de website van Boon’s Markt zijn veel verschillende recepten te vinden
 23. Het hoofdkantoor van Boon’s Markt is in Dordrecht gevestigd
 24. Boon’s Markt verkoopt glutenvrije producten van het merk Damhert
 25. Het verschilt per Boon’s Markt of de boodschappen thuis worden bezorgd
 26. Bij Boon’s Markt is het mogelijk om stage te lopen op verschillende gebieden
 27. Boon’s Markt biedt een omvang van ruim 40.000 levensmiddelen aan
 28. Vanuit Dordrecht worden alle Boon’s Markten bevoorraad
 29. In Dordrecht werken circa 250 mensen in de logistiek
 30. De receptie van het hoofdkantoor is van maandag tot en met vrijdag te bereiken
 31. Je kan via het contactformulier laten weten als je een product in de Boon’s Markt mist
 32. Sponsoring wordt vanuit alle vestigingen zelf geregeld
 33. De folder van Boon’s Markt kun je online in PDF formaat bekijken
 34. Als je net ouder bent geworden van een kindje dan krijg je bij het inleveren van je geboortekaartje een Boon’s Baby Box
 35. De Boon’s Baby Box is gevuld met allerlei handige en leuke spullen voor een pasgeboren baby
 36. De Baby Box heeft ook nog een persoonlijk tintje
 37. Je kan het geboortekaartje tot 4 weken na de geboortedatum inleveren

Tips voor Boon's Markt korting

Boon's Markt folder

Bekijk de nieuwe Boon’s Markt folder van deze week op 1Folders.nl. De familie Boon startte in 1888 met een klein snoepwinkeltje in de voorkamer van hun eigen huis in Kinderdijk. Elisabeth Boon kocht onder andere kaneel en pepermunt stokken in Rotterdam en verkocht deze in het winkeltje. Dit snoepwinkeltje werd al heel gauw een zeer groot succes en haar man Jan moest helpen. De familie kocht een roeiboot om in Lekkerkerk inkopen te kunnen doen. Daarnaast werd Jan ook veerman op de boot van Kinderdijk naar Rotterdam, omdat hij zo gratis goederen mocht vervoeren. Dit kwam erg goed uit bij het doen van inkopen in Rotterdam. Zo kon het paar kosten besparen en het snoep betaalbaar houden.

Goed luisteren

In 1905 kocht de familie Boon haar eerste pand en begonnen daar een échte winkel, nadat de winkel in de voorkamer echt te klein was voor de groei die de winkel doormaakte. Het is een echt familiebedrijf en 1 van de zoons bezorgt de bestellingen in omliggende dorpen. Eerst met een hondenkar en later met paard en wagen. Terwijl de winkel van generatie op generatie wordt overgedragen, wordt de winkel verder uitgebouwd. De gedachtegang van het bedrijf blijft wel onveranderd: goed luisteren naar wat klanten willen. Vandaag de dag staat de vierde generaties van de familie aan het roer en zijn zeer gedreven om elke dag weer de klanten alles naar hun wens te maken.

Ruim assortiment

Vandaag de dag is de snoepwinkel uitgegroeid tot grote supermarkt genaamd Boon’s Markt. Wat Boon’s Markt zo bijzonder maakt is dat het een ruim assortiment van veel verse producten heeft, maar daarnaast heb je ook een enorm ruime keuze aan dagelijkse boodschappen voor hele scherpe prijzen. Ook voor het lekkerste gebak kun je in de winkel terecht. Dit kun je gewoon bestellen en de volgende dag in de winkel ophalen. In totaal zijn er 12 winkels van Boon’s Markt en deze zijn vooral te vinden in Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Brabant.

Website

Om te weten welke winkel het dichtst bij je in de buurt is, kun je op de webpagina van Boon’s Markt kiezen voor jouw locatie. Ook staan daar alle contactgegevens en openingstijden van de winkels op. Zo weet je altijd wanneer je precies bij de winkel terecht kunt en zul je niet voor een dichte deur komen te staan. Op de webpagina staan ook de actuele kortingsacties. De folder staat online en is gemakkelijk te bekijken via de site. Zo weet je altijd precies voordat je naar de winkels gaat, wat er in de aanbieding is en wat korting is altijd mooi meegenomen.

Verantwoorde producten

Alle producten van het bedrijf worden lokaal ingekocht en daarbij heeft Boon’s Markt oog voor het welzijn van mens, dier en het milieu. Het gehele aanbod van alle supermarkten is groeiende en zijn allemaal verantwoorde producten. Als je op de hoogte wilt blijven van Boon’s Markt, kun je je gewoon abonneren op de nieuwsbrief via de website. Zo krijg je alle aanbiedingen, lekkere recepten, handige tips en andere Boon’s Markt nieuws gewoon in je postvak in. Op de website kun je ook online gebak bestellen. Onder het kopje gebak kun je kiezen uit verschillende soorten taarten, vlaaien, schnitten en kleine gebakjes. Het bestellen gaat eenvoudig en na het kiezen van een winkel en ophaaldatum, kun je gewoon je bestelling betalen en ophalen in de winkel.

Social Media

Ook op Social Media kun je alles rondom Boon’s Markt volgen. Via Instagram blijf je eenvoudig op de hoogte van alle nieuwe producten die bij de supermarkt te koop zijn en staan ook alle kortingsacties online. Op de Facebook-pagina staan eveneens alle huidige acties en ook wanneer er bepaalde seizoensacties of speciale acties voor de feestdagen zijn. Ook heeft de supermarkt ook verschillende winacties en deze plaatst Boon’s Markt ook online op Facebook. Je kunt ook simpel contact opnemen met de klantenservice via Facebook Messenger. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 20.00 en staan dan voor je klaar.

Wat eten we vandaag?

Je zult net als ieder ander ook wel eens niet weten wat je nu weer moet gaan koken. Om je hier een handje bij te helpen, heeft Boon’s Markt op de website de “Wat eten we vandaag?” pagina in het leven geroepen. Hier staan steeds weer nieuwe recepten op die je kunnen helpen met je keuze voor het avondeten. Naast hoe je het gerecht precies moet maken, staat er ook een ingrediëntenlijst bij, waarmee je makkelijk boodschappen kunt gaan doen. In de Blog vertelt de supermarkt over de producten die in de winkel liggen en vertellen ze waar deze precies vandaan worden gehaald door het bedrijf.

Over Boon's Markt

Met Boon’s markt kan het wel. Boon’s Markt is namelijk een een supermarktformule die streeft naar het beste vers voor de laagste prijs. Een supermarkt met hoge kwaliteit producten. Momenteel vind je in Nederland al meer dan 10 Boon’s markten en dit aantal groeit snel. Zo vind je Boon’s Markt onder andere al in Utrecht. Nieuwegein en Kerkdriel.

De supermarkt Boon’s Markt is ontstaan in het jaar 1888. Na jaren hard werken en sparen heeft Jan Boon eindelijk een bedrag gespaard van 25 euro. Van dit bedrag koopt zijn vrouw snoepgoed om een klein snoepwinkeltje te beginnen in Kinderdijk. Het winkeltje wordt al snel een groot succes en in 1905 begint het gezin een “echte” winkel. Het hele gezin werkt hier aan mee.

Generatie na generatie wordt de onderneming verder uitgebouwd met als doel een supermarkt die voldoet aan de wensen van de klant. Een mooi familiebedrijf en een supermarkt om trots op te zijn. Met een enorm aanbod, veel vers en scherpe prijzen laat Boon’s Markt inderdaad zien dat het wel kan.