Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Diergaarde Blijdorp

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor Diergaarde Blijdorp korting

Folder Blijdorp

Een dagje naar de dierentuin is altijd leuk om te doen. Dit kan voor jong en oud een gezellig uitstapje zijn waarbij je lekker in de buitenlucht vertoeft en ook nog eens de meest exotische (of juist wat minder uitheemse) diersoorten kunt bewonderen. Een van de oudste maar meteen ook heel populaire dierentuin in Nederland is Blijdorp, gevestigd in Rotterdam, alwaar je oog in oog kunt komen staan met veel bijzondere diersoorten.

Neem voor je bezoek een kijkje op de site van Blijdorp

Voordat je een bezoek brengt aan de dierentuin in Rotterdam is het zeker aan te raden een kijkje te nemen op de website van Diergaarde Blijdorp. Hierop vind je allerlei informatie over de dieren, je bezoek, de laatste nieuwtjes enzovoort. Wil je graag met korting de dierentuin bezoeken? Dan kan dat op meer manieren. Om te beginnen kun je korting op de entreeprijs krijgen als je de kaartjes vooraf online bestelt via de eigen site van de zoo.

Op allerlei manieren mogelijk om korting te krijgen

Er zijn over het algemeen nog meer aanbiedingen te vinden waarmee je kunt profiteren van korting op de toegangsprijs. Met name in het hoogseizoen (maar zeker ook daarbuiten als er minder bezoekers komen) kun je online vaak kaartjes kopen tegen een gereduceerd tarief. Dit kan bijvoorbeeld via bepaalde webwinkels waar van alles en nog wat met korting wordt aangeboden, maar ook via de ANWB of dagbladen en dat zijn nog maar een paar voorbeelden. De kaartjes zijn vaak geruime tijd geldig en kun je zelf activeren voordat je een bezoek brengt aan de dierentuin.

Besparen kan ook met een abonnement

Denk je vaker per jaar een bezoek te gaan brengen aan de diergaarde? Dat is natuurlijk helemaal geen gek idee want je bent lekker buiten in een groene omgeving en de kinderen kunnen er ook nog eens fijn spelen en dieren kijken. Als je vaker wilt gaan kun je ook overwegen een abonnement op Blijdorp te nemen. Hiervoor betaal je in één keer meer dan voor een los toegangskaartje maar dan heb je wel het hele jaar vrij toegang.

Voordelen in Blijdorp met een abonnement

Een abonnement op de dierentuin levert je nog meer voordelen op. Voor Blijdorp zelf geldt dat je korting krijgt op het parkeren, gebruik kunt maken van speciale aanbiedingen in de winkels en restaurants en het treintje dat er rijdt en je mag iedere dag vier introducees meenemen met korting. Ook leuk is dat je vier maal per jaar het magazine De Giraffe ontvangt waarin je alles kunt lezen over de zoo en niets meer hoeft te missen.

Voordelen buiten Blijdorp met een abonnement

Een abonnement op Blijdorp levert ook voordelen op buiten de dierentuin. Zo krijg je er gratis toegangskaartjes bij voor andere dierentuinen of kun je daar een bezoek aan gaan brengen met de nodige korting. Deze korting is voor veel dierentuinen en attractieparken geldig maar bedraagt niet overal even veel. Het is daarom handig even in het overzicht op de site van Blijdorp zelf te kijken wat voor extra voordeel er te behalen is als je een abonnement aanschaft. Daarnaast kun je meteen kijken wat een abonnement je kost en wat de precieze voorwaarden zijn.

Hoe en wat over een abonnement

Abonnement zijn te koop voor individuen maar ook voor gezinnen. Als je kiest voor een gezinsabonnement dan komen daar alle gezinsleden samen op te staan. Je hebt dus niet ieder afzonderlijk een abonnement maar gewoon samen. Ben je nu al in de dierentuin en heb je daarvoor losse toegangskaartjes gekocht? Als je dan na afloop van je bezoek besluit dat je graag een abonnement wilt kopen, wordt daar de entreeprijs van die dag voor je afgehaald. Dat scheelt weer aanzienlijk en zo heb je de aanschafprijs van het abonnement er snel uit.

Volg Blijdorp via de nieuwsbrief of op social media

Wil je geen enkel nieuws van de dierentuin missen? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Blijdorp. Deze ontvang je, nadat je je emailadres hebt doorgegeven, automatisch in je mailbox. Je kunt de nieuwsbrief zowel aanvragen als je abonneehouder bent als wanneer dat niet zo is. Dit geef je wel even aan bij het aanvragen. Echt helemaal niks meer missen? Volg Blijdorp dan op social media. De diergaarde is actief op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube dus de dieren volgen wordt zo wel heel gemakkelijk. Het nieuws op social media gaat snel zodat je niet bang hoeft te zijn om iets te missen van alle dierennieuws.

Over Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot één van de meest bekende dierentuinen in ons land. Het is daarnaast ook één van de oudste dierentuinen van ons land; het dierenpark werd namelijk al in 1857 opgericht. Voor die tijd, al in 1855, waren de eerste tekenen van deze dierentuin zichtbaar in Rotterdam. In de binnenstad, vlakbij de Kruiskade, werd namelijk gestart met een vogeltuin voor watervogels en fazanten.

Dit sloeg aan, waarna op 18 mei 1857 de Rotterdamsche Diergaarde geopend werd. De rest is geschiedenis; de dierentuin is nog steeds in Rotterdam gevestigd en trekt jaarlijks onwijs veel bezoekers. Een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Diergaarde Blijdorp is het uitbreken van de gorilla Bokito. Deze gorilla wist uit zijn verblijf te ontsnappen en een vrouw zwaar te verwonden.

Voor zowel kinderen als voor volwassenen is er onwijs veel te zien, te doen en te beleven in de dierentuin. Je kunt natuurles krijgen, je kunt allerlei prachtige dieren bewonderen en je kunt zelfs over de zeebodem wandelen. Op het gebied van entourage, beleving en unieke concepten weet Diergaarde Blijdorp hoog te scoren.

Voordat je een bezoek aan de dierentuin brengt, is het aan te raden om online je kaarten te kopen. Je voorkomt daarmee dat je langdurig in de rij bij de kassa’s moet staan. Een ander voordeel is dat je kosten kunt besparen; een online ticket voor een volwassene kost 23,50 euro, terwijl je bij de kassa 24,50 euro af moet rekenen. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten, waardoor je meerdere keren naar de dierentuin kunt gaan. Op de website van Blijdorp is onder het kopje ‘Plan je bezoek’ meer informatie over een bezoek te vinden.

Voor alle vragen staat de klantenservice van Diergaarde Blijdorp graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken op telefoonnummer 0900 1857.