La Cubanita

La Cubanita folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor La Cubanita

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire La Cubanita winkels

La Cubanita weetjes en feiten

 1. Tapas Y Mas; dat is de slogan van de restaurantketen La Cubanita
 2. Voor groepen vanaf 10 personen kun je bij La Cubanita een speciaal arrangement boeken
 3. In de huisstijl en restaurants van La Cubanita is een belangrijke rol weggelegd voor de kleur rood
 4. De restaurants van La Cubanita zijn inmiddels door heel Nederland te vinden
 5. Het menu van La Cubanita bestaat uit allerlei heerlijke tapashapjes
 6. Op de website van La Cubanita vind je een compleet overzicht van alle vestigingen in ons land
 7. Via de website van La Cubanita kun je de gehele menukaart in zien
 8. La Cubanita heeft een speciale cocktail menukaart
 9. Je kunt La Cubanita volgen via Facebook en/of Instagram
 10. La Cubanita maakt gebruikt van de franchiseformule; dit betreft een vaste formule
 11. Naar eigen zeggen draait alles bij La Cubanita om spannende cocktails, heerlijke tapas en zwoele salsaklanken
 12. Via de website van La Cubanita is het mogelijk om een reservering in het gewenste restaurant te plaatsen
 13. Sinds enige tijd is het ook mogelijk om bij La Cubanita tapas te bestellen en thuis te laten bezorgen
 14. De tapashapjes worden in de keuken van La Cubanita stuk voor stuk vers bereid
 15. Het menu van La Cubanita is in meerdere categorieën onderverdeeld, waaronder koude tapas, vlees tapas en vegetarische tapas
 16. Een lekkere maaltijd sluit je bij La Cubanita af met één van de heerlijke toetjes
 17. Met de online nieuwsbrief van La Cubanita blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes
 18. De La Cubanita giftcard is niet alleen leuk om te geven, maar ook leuk om cadeau te krijgen
 19. De waarde van de La Cubanita cadeaukaart bepaal je zelf: 25 euro, 50 euro, 75 euro of 100 euro
 20. Elk menu bij La Cubanita kost van zondag tot en met zaterdag 19,95 euro
 21. Op vrijdag en zaterdag betaal je bij La Cubanita 24,95 euro per persoon
 22. Bij La Cubanita kun je een onbeperkt aantal producten bestellen, zolang je alles maar op eet
 23. Als je tapashapjes bij La Cubanita niet opeet, wordt er 2,50 euro per tapas in rekening gebracht
 24. Alle vestigingen van La Cubanita openen om 17.00 uur de deuren
 25. In de restaurants van La Cubanita kun je géén kraanwater bestellen, maar uitsluitend plat of bruis water
 26. De lekkerste tapas voor een vaste prijs aanbieden; dat is het doel van La Cubanita
 27. Anno 2021 heeft La Cubanita ruim 50 vestigingen; dit aantal gaat waarschijnlijk alleen maar verder stijgen
 28. Via een online contactformulier, [email protected] of 0182 600854 kun je contact opnemen met La Cubanita
 29. Het hoofdkantoor La Cubanita is te vinden in Reeuwijk

Tips voor La Cubanita korting

La Cubanita aanbiedingen

La Cubanita is iets meer dan 20 jaar geleden opgericht door Roland Hogenelst. De Nederlander bedacht de franchiseformule en verwacht dat er uiteindelijk zo’n 65 vestigingen van het Cubaanse tapas restaurant in Nederland zullen zijn. Momenteel zijn er 54 locaties verdeeld over heel Nederland waar je onbeperkt van tapas kunt genieten. Elk restaurant volgt de vaste formule en overal zal je dus dezelfde gerechten op de kaart zien staan. De inkoop van alle ingrediënten wordt voor alle restaurants in 1 keer geregeld en draagt bij aan het behoud van de formule. Het doel is om iedereen van jong tot oud te laten genieten van lekker (Cubaans) eten voor een goede prijs.

Even weg

De restaurants zijn zo ingericht dat je je even in Cuba waant. Zodra je de drempel over stapt hoor je de zwoele salsa klanken en stap je even een andere wereld in. Het motto van het tapas restaurant is ook La vida es un carnaval en het personeel zal je een gezellige avond vol lekkere gerechten en lekkere drankjes bezorgen. La Cubanita wil elke gast een zo goed mogelijke beleving bieden en doet er alles aan om dit waar te maken. De keuken is een snel en werkt met de bediening samen als een geoliede machine, zo zul jij nooit te lang op je gerechten hoeven wachten.

Menu

Het menu van La Cubanita is zeer uitgebreid. Je kunt onbeperkt kleine tapas bestellen, waarvan 2 per ronde. Steeds als je de tapas op hebt, kun je weer opnieuw bestellen. Alle gerechten van de uitgebreide kaart zijn te bestellen. Zo hebben ze verschillende soorten voorgerechten en hoofdgerechten en deze worden in kleine porties geserveerd. Je kunt de gerechten meerdere keren bestellen en kunt kiezen uit tapas met vlees, vis, schaal- en schelpdieren. Ook heeft La Cubanita een ruim assortiment vegetarische tapas. Zo staat er altijd wel iets op de kaart wat jij lekker vindt.

Cocktails

Naast al deze heerlijke gerechten heeft La Cubanita ook veel verschillende heerlijke cocktails en deze kun je vinden op de cocktailkaart. Zo kun je kiezen voor een echte Cubaanse klassieker; de Mojito of voor een Sex on the Beach cocktail. Ze hebben een zeer ruim aanbod van sterke tot lekkere zoete cocktails dus voor elk wat wils en voor een mooie prijs! Als je toch liever geen alcohol wilt, maar wel zo’n cocktail wilt drinken dan kun je ze ook gewoon als virgin, en dus zonder alcohol, bestellen.

Website

Op de website van La Cubanita kun je zowel de menukaart als de cocktailkaart bekijken. Je kunt op deze manier voordat je er gaat eten alvast even spieken wat ze jou te bieden hebben. Daarnaast kun je op de website ook het dichtstbijzijnde restaurant opzoeken en ook vind je op de website de acties die op dat moment lopen. Ze hebben vaak acties samen met andere bedrijven zoals bijvoorbeeld een diner en film of een gratis wellness dagje. Wat de huidige acties zijn, is dus eenvoudig op de website op te zoeken. Als je graag op de hoogte wilt blijven van alles wat er bij La Cubanita gebeurt, dan kun je je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Op de website is het mogelijk via een contactformulier vragen te stellen en alle contactgegevens per vestiging staan er ook vermeld.

Allergenenwijzer

Wanneer je bepaalde allergieën hebt, moet je dit te allen tijde melden aan de bediening. Hoewel de keuken er alles aan doet om te zorgen dat er geen kruisbesmetting is, kunnen ze dit natuurlijk niet compleet uitsluiten. Om voor je bezoek alvast even te checken wat je wel bestellen kunt, heeft La Cubanita een handige allergenenwijzer op de webpagina staan. Hier kun je je allergieën aankruisen en dan staat er direct welke gerechten je wel kunt eten, welke sporen kunnen bevatten en welke gerechten je beter kunt laten staan. Zo kun je zelf al wat vooronderzoek doen en weet je zeker dat wat je eet dan ook veilig voor je is.

Social Media

La Cubanita is ook op Facebook en Instagram te vinden. Daar post het restaurant de nieuwste gerechten en ook als er nieuwe restaurants geopend worden komt dit op de social media van La Cubanita te staan. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van alles wat La Cubanita is. De laatste acties en specials staan ook online op beide kanalen. Zo weet je altijd of er nog een leuke arrangement is waar je gebruik van kunt maken. Je kunt ook via Facebook eenvoudig vragen stellen aan La Cubanita en daarop antwoorden ze altijd wel relatief snel.

Over La Cubanita

Voor een heerlijk avondje weg kan je uit meerdere dingen kiezen. Je kunt onder andere naar de bios, naar een feest of heerlijk uiteten. Als je heerlijk en gezellig uit eten wilt gaan, zijn de restaurants van La Cubanita absoluut een goed idee. Deze relatief nieuwe keten is momenteel actief in alle regio’s van het land.

Met meer dan 50 vestigingen heeft La Cubanita een aardig imperium op weten te bouwen. Ook nu nog worden er her en der nieuwe restaurants geopend. Deze restaurants werken allemaal op basis van het concept van La Cubanita. La Cubanita is namelijk een tapasrestaurant met een vaste formule. Wil je ook graag de eigenaar van een La Cubanita restaurant worden? Dat is mogelijk; de restaurants worden namelijk uitbesteedt aan franchisenemers.

Het menu van La Cubanita is tamelijk uniek te noemen. In dit restaurant vind je namelijk een menukaart terug met daarin ongelooflijk veel tapashapjes. Al deze hapjes zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. Onder meer Vlees tapas, Koude tapas en Vegetarische taps zijn op de menukaart terug te vinden. Je kunt hierbij onbeperkt eten. Hierbij worden wel enkele voorwaarden gesteld. Zo mag je per ronde maximaal 2 tapas gerechten per persoon bestellen. Eet je jouw bestelde tapas niet op? Dan brengt La Cubanita € 2,50 per gerecht in rekening. Dit wordt gedaan om verspilling van voedsel tegen te gaan.

Als je in contact met La Cubanita wenst te komen, kan je rechtstreeks met één van de vestigingen van La Cubanita contact opnemen. Al deze contactgegevens zijn op de website van deze keten te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om een online contactformulier op de website in te vullen. Om rechtstreeks contact met het hoofdkantoor op te nemen, kan je bellen (0182-600854) of mailen ([email protected]).