Shabu Shabu

Shabu Shabu folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Shabu Shabu

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire Shabu Shabu winkels

Shabu Shabu weetjes en feiten

 1. Shabu Shabu is een sushi restaurantketen met meerdere locaties in Nederland
 2. Door de jaren heen heeft Shabu Shabu 10 vestigingen in het land weten te openen
 3. Shabu Shabu hanteert een uniek all you can eat concept
 4. Bij Shabu Shabu kunnen volwassenen van maandag tot en met woensdag voor een bedrag van € 29,90 onbeperkt sushi eten
 5. Van donderdag tot en met zondag ligt deze prijs bij Shabu Shabu iets hoger; € 32,50
 6. Bij Shabu Shabu worden voor kinderen andere tarieven gerekend dan voor volwassenen
 7. De sushi die je in de restaurants van Shabu Shabu kunt bestellen, wordt allemaal vers gemaakt
 8. In het menu van Shabu Shabuy vind je ook grillgerechten, salades en side dishes
 9. Shabu Shabu heeft meer dan 100 verschillende gerechten aan te bieden aan de gasten
 10. Shabu Shabu biedt ook de mogelijkheid om sushi af te halen of om het zelfs te laten bezorgen
 11. Voor het bezorgen van de sushi heeft Shabu Shabu dertig Shabu To Go-vestigingen
 12. Bij Shabu Shabu kun je zowel lunchen als dineren
 13. Bij een lunch of diner heb je 2 uur de tijd om te genieten van alle gerechten.
 14. Tot een groep van 7 personen is het mogelijk om eenvoudig via de website te reserveren bij de desbetreffende vestiging van Shabu Shabu
 15. Shabu Shabu biedt cadeaubonnen aan die in elke vestiging te verzilveren zijn
 16. Andere dinercheques of cadeaubonnen worden in de restaurants van Shabu Shabu niet geaccepteerd
 17. Bij Shabu Shabu is het niet mogelijk om kraanwater te bestellen
 18. Per bestelronde kunnen bij Shabu Shabu maximaal 5 gerechten gekozen worden
 19. Een nieuwe ronde kan bij Shabu Shabu pas besteld worden als de eerdere ronde al geconsumeerd is
 20. Bij Shabu Shabu wordt verspild eten niet gewaardeerd; restanten als gevolg van téveel bestellen worden dan ook in rekening gebracht
 21. Shabu Shabu is als eerste sushiketen in Nederland partner geworden van Stichting Vis&Seizoen
 22. Op de sociale mediakanalen Facebook en Instagram is Shabu Shabu actief
 23. Via de website van Shabu Shabu kun je dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt vinden
 24. Om in contact met Shabu Shabu te komen, kun je bellen naar de vestiging bij jou in de buurt
 25. Via de website van Shabu Shabu kun je de huidige menukaart inzien; dit geldt voor zowel de lunch kaart als voor de diner kaart
 26. Ook voor heerlijke (warme) grillgerechten ben je bij Shabu Shabu aan het juiste adres
 27. De koks in de keukens van de Shabu Shabu vestigingen gebruiken uitsluitend verse ingrediënten

Tips voor Shabu Shabu korting

Shabu Shabu Sushi

In 2008 opende het sushi restaurant Shabu Shabu voor het eerst haar deuren met een eerste vestiging in Rotterdam. Vandaag de dag is Shabu Shabu uitgegroeid tot een keten van 12 restaurants verspreid over heel Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf ook een nationale keten van Take Away locaties genaamd ShabutoGo. Hier kun je alle gerechten die Shabu Shabu je in het restaurant serveert ook afhalen of thuis laten bezorgen. De naam Shabu Shabu komt van een Japans gerecht. Het is een stoofpot gerecht met dun gesneden vlees en groenten dat in water gekookt wordt en daarna geserveerd wordt met verschillende dipsauzen. De ingrediënten worden stuk voor stuk bereid en daarna gegeten, net als de bestel formule die het restaurant hanteert.

Succesformule

1 van de flagship restaurants is de Shabu Shabu in Amsterdam. Deze vestiging zit in het monumentale gebouw The Bank op het altijd druk bezochte Rembrandtplein. Door hier een vestiging te openen kan het restaurant zich meten met de Starbucks en de biologische supermarkt Marqt. Het bedrijf groeit enorm en het blijkt een enorme succesformule. Het All You Can Taste principe wordt in alle vestigingen gehanteerd en het personeel wordt dan ook opgeleid om jou als klant in elke vestiging hetzelfde welkome gevoel te geven. Na een bezoekje aan het sushi restaurant zul je absoluut keer op keer weer terug willen komen en daar draagt niet alleen het personeel maar ook de overheerlijke sushi en bijgerechten absoluut aan bij.

12 vestigingen

Je kunt bij de 12 Shabu Shabu vestigingen terecht voor een heerlijke All You Can Taste-lunch of diner en hebben een zeer uitgebreide kaart met voor ieder wel wat wils. Ook als je maar een paar sushi gerechten lekker vindt, kun je nog steeds optimaal genieten in het restaurant. Op de kaart staan namelijk verschillende warme en koude bijgerechten die vakkundig bereid zijn en zeer lekker smaken. Zo hoef je je niet druk te maken als je uiteten gaat bij Shabu Shabu dat er niets voor je op de kaart staat. Ook als je vegetarisch bent of geen vlees maar wel vis eet, ben je bij Shabu Shabu op de juiste plek. Op de kaart staat specifiek aangegeven welke gerechten vegetarisch zijn.

Cultuur proeven

Het interieur van Shabu Shabu is zeer strak en modern maar geeft je toch een gezellig gevoel. Zodra je binnenkomt waan je je in Azië en geniet je van het beste eten dat de cultuur te bieden heeft. De sushi is enkel en alleen met de beste ingrediënten gemaakt door sushi chefs die gegarandeerd je sushi een vakkundige bereiden. In het restaurant kun je proeven van de lekkerste verse sushi en andere super lekkere bijgerechten. Wat bij Shabu Shabu nog meer bijdraagt aan de hele Aziatische ervaring is de semi open keuken. Je kunt zien welke ingrediënten voor de sushi gebruikt worden en je kunt de professionele chefs aan het werk zien tijdens het bereiden van jouw lekkere sushi gerechten.

2 uur genieten

Je kunt bij Shabu Shabu onbeperkt, 2 uur in totaal, genieten van de lekkerste Japanse gerechten speciaal voor jou gemaakt. Elke ronde mag je vier gerechten per persoon bestellen en deze worden dan per ronde aan tafel geserveerd. Steeds als je alle gerechten van de ronde gehad hebt, mag je opnieuw bestellen voor de volgende ronde. Als je klaar bent met je rondes van heerlijke sushi en bijgerechten, dan is het tijd voor het dessert. De dessert bar van het restaurant staat dan geheel tot je beschikking en met een zeer ruim aanbod van allerlei lekkere desserts ben jij nog lang niet uitgegeten.

Handige website

Op de website van Shabu Shabu kun je de menukaart alvast even bekijken. Deze zijn per vestiging gesorteerd en tonen zowel de lunch- als diner kaart. Ook voor de contactgegevens moet je op de website zijn. Deze staan eveneens per restaurant geordend en zo zul je niet snel de verkeerde vestiging bellen. Voor eventuele vragen heeft Shabu Shabu ook de veelgestelde vragen online gezet, zo heb je misschien snel al antwoord op een vraag die anderen voor jou ook al gesteld hebben. Voordat je uiteten gaat bij het restaurant kun je ook even de huisregels checken, zodat je weet wat je te wachten staat.

Laatste nieuws

Voor het laatste nieuws kun je ook op de webpagina terecht. Het restaurant schrijft verschillende blogs over sushi en hoe je het bijvoorbeeld thuis kunt maken. Daarnaast vertelt het restaurant ook hoe de bijgerechten gemaakt worden en de eventuele geheimen bij het bereiden. Om een tafeltje te reserveren in jouw vestiging naar keuze is het makkelijk om even te bellen en dan zullen de medewerkers een mooie tafel voor je regelen. Als je nog speciale wensen hebt, is het makkelijk dit ook direct even door te geven.

Over Shabu Shabu

Wie is er niet gek op sushi? Bij Shabu Shabu kun je sushi eten tegen een vaste prijs: het welbekende all you can eat concept. De Shabu Shabu sushi restaurants zijn op steeds meer locaties in Nederland te vinden. Kom nu lekker japans sushi eten bij Shabu Shabu en geniet van een heerlijke ervaring. Het is trouwens ook mogelijk om Sushi te bestellen of af te halen bij dit sushi restaurant. Je kunt eenvoudig online bestellen en het thuis laten bezorgen. Kijk op de website bij welke filialen dit al mogelijk is.