HANOS

HANOS folders

HANOS Folder

HANOS Folder

Geldig van 10-06 t/m 23-06

Profiteer nog 8 dagen van deze HANOS Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste HANOS aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
HANOS Folder

HANOS Folder

Geldig van 10-06 t/m 23-06

Profiteer nog 8 dagen van deze HANOS Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste HANOS aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
HANOS Folder

HANOS Folder

Geldig van 27-05 t/m 23-06

Profiteer nog 8 dagen van deze HANOS Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste HANOS aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
HANOS Folder

HANOS Folder

Geldig van 18-03 t/m 31-08

Profiteer nog 77 dagen van deze HANOS Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste HANOS aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
HANOS Folder

HANOS Folder

Geldig van 12-09 t/m 01-09

Profiteer nog 78 dagen van deze HANOS Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste HANOS aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
HANOS Tableware Magazine

HANOS Tableware Magazine

Geldig van 01-12 t/m 31-12

Profiteer nog 199 dagen van deze HANOS Tableware Magazine met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste HANOS aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire HANOS winkels

HANOS weetjes en feiten

 1. De internationale horecagroothandel HANOS werd al in 1975 opgericht
 2. In 1975 werd de eerste vestiging van HANOS in Apeldoorn geopend
 3. Sinds 1975 heeft HANOS in totaal 18 vestigingen in ons land en 2 vestiging in België geopend
 4. Op de website van HANOS kun je direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is
 5. In het aanbod van HANOS kun je alles vinden wat met horeca te maken heeft
 6. Het aanbod van HANOS bestaat uit meer dan 120.000 verschillende producten
 7. HANOS stunt regelmatig met aantrekkelijke kortingen op de beste merken
 8. HANOS organiseert met enige regelmaat activiteiten en masterclasses
 9. Binnen HANOS staat kwaliteit centraal; het bedrijf beschikt dan ook over tal van certificaten op het gebied van kwaliteitszorg
 10. Je kunt HANOS volgen via Facebook, Instagram, YouTube en Twitter
 11. Via de website van HANOS kun je binnen 5 minuten een klantenaccount aanmaken, waarvoor je een KvK nummer hebt
 12. Het is alleen voor mensen met een HANOS pas mogelijk om één van de groothandels te bezoeken
 13. Nadat je klant bij HANOS geworden bent, kun je online de gewenste producten bestellen
 14. HANOS beschikt voor het bezorgen van de producten over een eigen wagenpark met ruim 300 vrachtwagens
 15. Bij HANOS ben je ook aan het juiste adres voor het bestellen van kerstpakketten
 16. Onder de naam ‘FoodXperience HANOS’ vind je online tal van lekkere recepten en tips voor in de keuken
 17. Onder de categorie ‘Acties’ vind je online alle aanbiedingen van HANOS
 18. Het uitgebreide aanbod van HANOS is onderverdeeld in 12 categorieën
 19. In het aanbod van HANOS zijn alleen de beste producten van de beste merken te vinden
 20. De klantenservice van HANOS is via een online contactformulier, Twitter, Facebook en Instagram te bereiken
 21. Als je telefonisch contact met HANOS wilt hebben, kun je hiervoor bellen naar de vestiging bij jou in de buurt
 22. Via de website van HANOS kun je je aanmelden voor de speciale HANOS nieuwsbrief
 23. Op de website van HANOS vind je ook de nodige culinaire inspiratie
 24. HANOS organiseert workshops & masterclasses die je via een livestream kunt bekijken
 25. De vestigingen van HANOS zitten door het gehele land verspreid; van Groningen tot aan Valkenburg
 26. HANOS levert niet alleen in Nederland en België, maar ook in delen van Duitsland
 27. HANOS werkt samen met verschillende partners, waaronder Fourcroy, Jan van As en Ebo van den Bor
 28. Zowel fastservice restaurants als boutique hotels zijn klant bij HANOS
 29. In meerdere winkels van HANOS zijn ook zogeheten shops-in-shops te vinden, zoals een vegan shop

Nieuws

De winnaar van de Hanos Gouden Koksmuts is bekend

Restaurant Maeve uit Utrecht zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts 2024! Het tussengerecht van Maeve was, zowel op visueel vlak als op smaak, het gerecht van de dag, aldus de jury. De winnaars mochten heel wat mooie prijzen in ontvangst nemen. De inschrijving voor de voorronde van de Hanos Gouden Koksmuts 2025 opent binnen enkele maanden, in mei.

Tips voor HANOS korting

HANOS folder

Als je een horecagelegenheid hebt wil je natuurlijk wel het beste aan je klanten kunnen bieden. Dit geldt voor eten en drinken maar ook voor non-food. Dit kun je kopen bij een horecagroothandel zoals Hanos. Alles wat je maar nodig kunt hebben om je horecagelegenheid goed draaiende te houden en geen nee te hoeven verkopen aan je klanten vind je daar in het assortiment.

Producten met korting aanschaffen

Hanos biedt ook producten aan met korting. Deze staan op de website van de horecagroothandel vermeld en je vindt er tevens diverse folders. Deze worden regelmatig uitgebracht waardoor je steeds gebruik kunt maken van andere aanbiedingen. De folders met aanbiedingen hebben een geldigheidsduur van twee weken. Wanneer dit is staat erbij vermeld op de site. Naast de folder met aanbiedingen voor een bepaalde periode staan er op de website folders voor speciale gelegenheden en feestdagen en diverse magazines die over een bepaald product gaan. Hierin kun je de nodige informatie vinden en inspiratie opdoen over het gebruik van bepaalde producten zoals vlees, wijn, sterke drank enzovoort. De magazines die in eerdere jaren zijn uitgebracht vind je ook nog gewoon terug op de website.

Alle informatie over ieder product online

Bij Hanos kun je zowel online als in een van de vestigingen al je horecabenodigdheden aanschaffen. Je koopt de producten uiteraard met grotere hoeveelheden tegelijk in dan je zou doen voor particulier gebruik maar dat is logisch als je een eigen zaak hebt. Alles wat je kunt kopen in de webshop klik je aan en daarbij kun je aangeven hoeveel je ervan wilt bestellen. Bij ieder product staat aangegeven wat erin zit zodat je de juiste informatie krijgt over mogelijke allergieën. Daarnaast vind je er de prijs, de voedingswaarde, een korte omschrijving van het product, de ingrediënten, mogelijke specificaties en hoe je een product kunt bereiden en dient te bewaren. Zo weet je exact wat je inkoopt en kun je ook je klanten laten weten wat ze krijgen indien ze daar naar vragen.

Bestellen en bezorgen bij Hanos

Als je een online bestelling doet bij Hanos kan deze zes dagen in de week bezorgd worden bij je bedrijf. Bezorgen kan tot in de keuken zodat je meteen de beschikking hebt over de complete bestelling. Bestellen doe je het makkelijkst met een account zodat je niet iedere keer opnieuw je gegevens hoeft in te voeren. Daarnaast kan Hanos samen met jou kijken wat je zoal bestelt zodat je de daaropvolgende keren een nagenoeg identieke bestellijst (die je kunt opslaan) kunt gebruiken zodat je alles krijgt wat je nodig hebt.

Kijk op de website hoe het werkt

Op de website van Hanos kun je door middel van filmpjes bekijken hoe het bestellen in zijn werk gaat. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe je een bestellijst maakt, hoe je zoekt in een bestellijst en er aanpassingen in kunt doen maar ook hoe je een bepaald product bestelt en daarbij opmerkingen kunt aangeven. Dit zijn slechts een paar voorbeelden en om meer te weten te komen kun je het beste een kijkje nemen op de website. Zo weet je ook meteen hoe je een account kunt aanmaken en hoe deze te gebruiken is bij Hanos.

Kijk of bezorgen mogelijk is

Hanos bezorgt je bestelling snel dus je hoeft er nooit lang op te wachten. Zo voorkom je dat er iets niet meer op voorraad is en kunnen je klanten genieten van alles wat je op de menukaart hebt staan. Om in aanmerking te komen voor bezorging dien je wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen als horecaondernemer maar als je je aanmeldt bij Hanos bekijken ze samen met jou wat er mogelijk is. Het bezorgen hangt direct samen met het bestellen en wat je nodig hebt en in welke hoeveelheden.

Zelf je bestelling ophalen bij een vestiging van Hanos

Mocht het niet mogelijk zijn te bezorgen of wil je eigenlijk gewoon liever zelf alles uitzoeken wat je nodig hebt dan kun je daarvoor terecht bij een van de groothandels van Hanos. De vestigingen vind je verspreid door het land. Op de website staat een kaartje met de vestigingen en een lijst met plaatsnamen. Wil je weten welke vestiging het dichtstbij jou in de buurt is dan kun je een plaatsnaam invoeren en wordt er voor je gezocht. Als je op een specifieke vestiging klikt dan kun je de adresgegevens en de openingstijden zien. Daarnaast staan er de activiteiten van het filiaal bij en kun je op de plattegrond zien waar het precies is.

Over HANOS

‘Waar ambacht en gastronomie samenkomen’. Dat is de manier waarop HANOS zichzelf omschrijft. HANOS is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale horeca groothandel. In de horecawereld is HANOS zelfs uitgegroeid tot één van de grootste spelers.

Al vanaf de oprichting in 1975 is HANOS bezig met een ongekende groei. Destijds werd de eerste HANOS vestiging in Apeldoorn opgericht. Momenteel heeft HANOS achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België. Vanuit deze vestigingen worden ongelooflijk veel horecaondernemers blij gemaakt door HANOS.

Het is echter ook mogelijk om via de webshop van HANOS de gewenste artikelen te kopen. Dankzij ruim 300 chauffeurs worden de bestelde artikelen vervolgens bij je in de keuken afgeleverd. Met dank aan HANOS kan jij dus al je klanten tevreden stellen/houden.

Voor vragen, opmerkingen, aanbevelingen of suggesties staat de klantenservice van HANOS graag klaar. Zij zijn te bereiken via een online contactformulier, via Facebook, via Twitter en via Instagram. Uiteraard kan je ook telefonisch met één van de vestigingen contact opnemen. Als je klant bij HANOS bent, krijg je ook een HANOS account. Je kunt vervolgens inloggen, bestellingen plaatsen en contact houden met HANOS.

Het bezorgen van de producten is overigens een proces met enige haken en ogen. HANOS is namelijk alleen in staat om de producten te bezorgen als de bestelling aan de voorwaarden op het gebied van afname en ordergrote voldoet. Wil je daar meer informatie over hebben? Dan kan je het beste telefonisch contact opnemen met één van de vestigingen.

Via de website van HANOS kan je overigens op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Zo kan je veel informatie over acties, over FoodXperience en over masterclasses en activiteiten vinden. Perfecte gelegenheden om jouw kennisniveau verder op te schroeven!