Tuinmaximaal

Tuinmaximaal folders

Tuinmaximaal Folder

Tuinmaximaal Folder

Geldig van 02-04 t/m 30-05

Profiteer nog 9 dagen van deze Tuinmaximaal Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Tuinmaximaal aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Tips voor Tuinmaximaal korting

Tuinmaximaal

Als specialist en de marktleider voor tuinoverkappingen in Europa, kun je het best bij ons wezen. Voor het halen van jouw tuinoverkapping, schuifwanden en overige producten om jouw tuin goed, voordelig, leuk en stevig samen te stellen zijn wij deskundig. Met onze laagste prijs en garantie, haal je uit ons assortiment meer voor jouw geld en dat komt altijd voordelig uit.

De helpende hand bij het uitkiezen van jouw terrasoverkapping

Bij ons vind je een terrasoverkapping geschikt voor alle seizoenen van het jaar. Al onze terrasoverkappingen zijn van goede kwaliteit en met onze laagste prijs en garantie kun je gemakkelijk kiezen uit een moderne of klassieke stijl. Bekijk behalve de stijl op onze website ook welke kleur, welk dak, breedte en diepte jij jouw terrasoverkapping wilt geven. Ter aangevulde informatie kun je het productinformatie in details doornemen, foto’s van onze modellen- en onze informatiefilm over terrasoverkappingen bekijken.

Onze collectie schuifwanden

Met onze schuifwanden bieden we de perfecte oplossing om tijdens de vervelende regenbuien nog van jouw terrasoverkapping en overzicht te genieten. Onze schuifwanden, die van glas zijn, worden voor meerdere doeleinden gebruikt. Laat je ons vandaag nog een glazen schuifwand voor je installeren en haal je extra voordelen uit een schuifwand die je vanuit meerdere kanten kunt betreden en een schuifwand die je woning lekker warm houdt. Bezoek onze website en selecteer zelf de profielkleur, breedte en hoogte voor jouw schuifwand. Aansluitend hierop bieden we ook foto’s, productinformatie en een informatie video over onze schuifwanden.

De Tuinmaximaal showroom laat jou meer zien

In onze showroom geven we jou niet alleen een weergave van onze producten, maar wakkeren we ook het tuingevoel bij jou. Zodra je bereidt bent om de volgende stap voor en met jouw tuin te nemen, zit je in onze showroom goed. We bieden talloze ideeën en concepten, die je zeker zelf kunt uitproberen. Kom bij ons binnen en laat je snel door onze producten, diensten en service overhalen.

Eindeloze inspiratie bij ons

Bezoek via onze website, 1Folders.nl en onze blogs en kijk welke tips, trends, en tuinier vaardigheden handig uitkomen.

De website

Het installeren van carports en zonwering is voor ons een fluitje van een cent. De kwaliteit van ons werk is te zien aan de reeds geleverde producten. Onze carports bieden een manier om ook jouw voertuigen stevig bedekt en warm van binnen te houden. Bekijk onze fotogalerij en laat je inspireren. Daarnaast hebben we ook zonwering om jouw terrasoverkapping rond te krijgen. Met onze zonwering heb je altijd een aangename temperatuur op jouw terras. Bekijk de productinformatie en informatiefilm hierover en kom meer erover te weten. Om ervoor te zorgen dat je lang van jouw tuin of terras geniet, kom je bij ons ook losse onderdelen tegen voor wanneer er een behoefte mocht ontstaan voor een plotselinge reparatie.

Snelle afhaal en levering

Bij het plaatsten van jouw bestelling kun je kiezen voor levering of afhaal bij ons afhaalpunt. Op onze website hebben we een aparte folder voor je gemaakt om al de voorwaarden rustig door te nemen. Na het doornemen van de folder en het plaatsen van jouw bestelling zorgen we ervoor dat je jouw pakket binnen de kortste keren, op plaats van bestemming in goede orde mag ontvangen.

Benader onze klantenservice

Voor vragen of afspraken kun je het liefst contact maken met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereid al jouw vragen te beantwoorden of jouw afspraken in te plannen. Heb je dringend hulp of advies nodig, dan kun als snelste manier gebruik maken van onze live chat, zolang deze beschikbaar is. Los daarvan kun je jouw gegevens en vragen voor ons achterlaten op ons contactformulier, dat je via website snel kunt terugvinden. Ook hebben we een e-mailadres en telefoonnummer, waarop we heel snel te bereiken zijn. Zit niet lang met jouw vragen, contact ons direct.

Schrijf je in voor meer nieuws

Om van zeker te zijn dat je geen van onze aanbiedingen en acties mist, moet jij je zeker inschrijven voor onze nieuwsbrief. Op deze wijze zullen we je meteen notificeren, zodra we nieuws voor je hebben. Zoek via onze website het veld, waarin je jouw e-mailadres kunt invoeren en zendt dit direct naar ons toe.

Volg ons op social media

Je kunt meer over ons op social media zien en te weten komen. We zijn te vinden op de social media platformen Facebook, Youtube, LinkedIn, Instagram en Pinterest. Op al deze kanalen laten we je genoeg beelden, video’s en informatie zien, om altijd inspiratie uit te halen. Zoek ons op met ‘ Tuinmaximaal’ en volg ons!

Over Tuinmaximaal

Wil je graag een prachtige terrasoverkapping, een serre of een veranda in jouw tuin hebben? Daarvoor ben je bij de Nederlandse onderneming Tuinmaximaal aan het juiste adres. Tuinmaximaal heeft zich volledig gespecialiseerd in het aanbieden en verkopen van verschillende soorten overkappingen voor in de tuin. Het bedrijf zelf geeft aan dat ze de marktleider in Europa zijn; gezien de producten die aangeboden worden, is dat goed te begrijpen. Het aanbod is namelijk bijzonder uitgebreid te noemen.

De showroom van deze onderneming is gevestigd in Eindhoven. In deze showroom vind je onwijs veel verschillende soorten overkappingen, waarbij je dus direct inspiratie op kunt doen. Zodra je in deze showroom de gewenste overkapping gevonden hebt, kan je deze ook direct bestellen.

Het is ook mogelijk om via de website van Tuinmaximaal het assortiment in te kijken. In de webshop kan je daarvoor een keuze maken tussen de volgende categorieën: Terrasoverkapping, Glazen schuifwand, Carport, Veranda, Serre en Zonwering. Per categorie vind je een divers aanbod van prachtige en hoogwaardige producten.

Wil je de gewenste overkapping online bestellen? Dat is mogelijk. Je kunt de bestelling online plaatsen, waarna een medewerker van Tuinmaximaal telefonisch contact me je op gaat nemen. Vervolgens wordt er besproken wanneer je de overkapping geleverd wenst te hebben en wat de bijbehorende kosten zijn.

Nadat je de overkapping in ontvangst hebt genomen, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Voor het retourneren rekent Tuinmaximaal een vast bedrag van 60 euro; in dat geval wordt de overkapping bij je thuis opgehaald door de bezorgdienst van dit bedrijf.

Op werkdagen kan je van 09.00 tot 21.00 uur bellen naar 040 235 0528. Ook in het weekend is dit nummer bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Je kunt verder ook een mail sturen naar [email protected] of langsgaan in de showroom in Eindhoven voor het stellen van jouw vragen!