Big Snack

Big Snack folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Big Snack

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor Big Snack korting

Folder Big Snack

Het formulehuis Horeca van de groothandel Sligro heeft als onderdeel de Big Snack. En daardoor weet je dat je geniet van de beste kwaliteit als het om heel lekker eten gaat. Sligro is persoonlijk verantwoordelijk voor de kwaliteit en het assortiment van de producten van de heerlijke Big Snack. Omdat Sligro nogal veel voor over heeft om de naam kwalitatief hoog te houden, zal hij ervoor zorgen dat er altijd kwaliteit op de markt wordt aangeboden. Hiermee ben je dus gegarandeerd van de beste en voedselveilige producten van Big snack. Daar kun je absoluut met jouw smaakpapillen van genieten.

Controle

Controle is geen daad van vijandschap! Ook bij ons niet. We nemen de dienstverlening niet met een korreltje zout en natuurlijk wordt er ook gelet op de hygiëne van de voeding. De ruimten waarin de bereiding plaatsvindt worden dagelijks gereinigd en de inrichting blijft met de vooraf vastgestelde standaarden op niveau. Er worden bij big Snack jaarlijks controles uitgevoerd. Dit alles ter garantie van die heerlijke kwalitatieve voeding. Dit moet natuurlijk steeds gebeuren om zo de bekende naam van Sligro hoog te houden. De voedsel- en warenautoriteiten gaan over deze officiële controle. Het is voor ons wel altijd prettig om ook van externe instanties te vernemen dat de kwaliteit voldoet aan de gangbare eisen.

Cadeautje

Voor ons is het heel normaal en het stemt ons goed dat je een heel prettig gevoel krijgt als je bij ons dineert. Een tevreden klant is voor ons daarom het uiteindelijk doel. Prima is het helemaal als het tevreden en gelukkig gevoel gedeeld wordt met anderen om je heen. Dat kan simpelweg met onze Big Snack cadeautjes. Deze zijn het bekendst als onze kidsmeal die niet alleen de kinderen een brede glimlach op het gezicht bezorgen, maar ook niet al te duur en best toepasselijk zijn in de drukke levens van de ouders. Na een dagje hard werken is het nu geen must meer om in de keuken te staan. Bij Big Snack ben je terecht voor de grote en ook voor de kleine maag. De Big Snack Kidsmeal bestaat uit lekkere frietjes, een frisse frisdrank en een Verrassing! Maak dus het kinderhartje blij met een heerlijke maaltijd en een leuk cadeautje van Big Snack.

Voordelen van Big Snack met de spaarkaart

Binnen de marketingstrategieën van Big Snack, zijn er gedurende de afgelopen jaren tal van voordelen voor jou als klant bedacht. Extra voordelen komen zeker aan bod bij vaste klanten die een super relatie met Big Snack onderhouden. Door bij ons te kopen vul je niet alleen je maag, maar echt wel ook een spaarkaart. Op de spaarkaart verzamel je punten, waarmee je na geruime tijd opnieuw leuke items kunt kopen bij Big Snack. Sparen hoeft dus niet enerverend te zijn! Overigens kom je met de Big Snack spaarkaart ook in aanmerking voor leuke kortingen. Hoe geschiedt het sparen? Bij het aankopen van voeding en drank vanaf een bepaald bedrag, ontvang je een stempel. Wanneer jouw stempelkaart vol is, dan heb je recht op een korting of andersoortige actie van Big Snack. Dat is tot nu toe heel leuk gebleken.

Bezoek onze webwinkel

Bij de webwinkel van big snack ben je terecht voor onze normale aankopen en kun je regelmatig acties zien. Je kunt een keuze maken uit onze verschillende aantrekkelijke deals die overzichtelijk aangegeven zijn op de website en van de leuke combinaties die we vaak aanbevelen. Onze gerechten zijn gemaakt met passie en hart voor onze klanten en die zijn heel mooi te zien, ook vanuit de webwinkel. Door eenvoudig te klikken op een item, rolt er een hoop aan informatie uit. Op basis hiervan kun je het product verder bestellen en exact weten welke voorwaarden er gesteld worden aan het afronden van de bestelling. Omdat we jouw gemak en comfort begrijpen, is het aanschaffen van een item helemaal niet moeilijk en binnen enkele stappen gedaan. We houden rekening met de wensen van de klant en proberen zo veel als mogelijk alles binnen het zicht samen te stellen. Dit werkt tot nu toe heel aardig. Indien je toch niet op afstand gebruik wenst te maken van onze diensten, dan kun je altijd nog online zoeken naar onze dichtbij zijnde Big Snack shop en de openingstijden.

Volg ons!

Natuurlijk moet je ons blijven volgen om zoveel als mogelijk op de hoogte te zijn van onze aantrekkelijke deals en nieuwe combinaties. Bekijk onze folders of contact ons op de aangegeven contactgegevens. Zo gauw we de vraag ontvangen, word je door een van onze vriendelijke medewerkers gecontact, die onderhouden dan enthousiast de relatie verder. Vergeet niet te vragen naar jouw spaarkaart om mee te kunnen genieten van onze aantrekkelijke en leuke aanbiedingen. We willen het op het gebied van voeding het heel gemakkelijk en prettig voor jou maken. Snack daarom met Big Snack! Acties tref je op 1Folders.nl.

Over Big Snack

Big Snack is naar eigen zeggen één van de grootste cafetaria franchiseformule van ons land. Dat de cafetaria bij jou in de buurt gebruik van deze formule maakt, is daarmee relatief groot. In totaal maken meer dan 100 cafetaria’s in ons land gebruik van deze formule, waardoor het bedrijf uitgegroeid is tot een gerenommeerde speler.

Op de website van Big Snack kan je allerlei informatie over deze franchiseformule vinden. Als je bijvoorbeeld op ‘vestigingen’ klikt, krijg je per provincie de aangesloten cafetaria’s te zien. Klik daarbij bijvoorbeeld op Noord Holland en je ziet direct dat er in Amsterdam, Heerhugowaard en Hilversum een cafetaria zit die gebruik maakt van de formule van Big Snack.

Het doel van Big Snack is om cafetaria juist te ondersteunen. Mocht je je bij deze formule aansluiten, stel je alsnog je eigen assortiment en je eigen prijzen vast. Big Snack helpt je alleen met de marketing, met het verkrijgen van een professionele uitstraling, met het verkrijgen van een optimaal rendement en met het verkrijgen van een professionele website. Ook op het gebied van marketing heeft Big Snack het nodige te bieden; zo verspreidt deze onderneming allerlei folders door het hele land.

Op de website van Big Snack vind je ook meer informatie over de huidige aanbiedingen. Deze aanbiedingen worden in de vorm van een maandfolder uitgegeven; per maand stunt Big Snack dus met de nodige kortingsacties. Indien een aangesloten cafetaria deze aanbiedingen níet over wenst te nemen, is dat mogelijk. Die vrijheid hebben de aangesloten cafetaria’s immers binnen de formule van Big Snack.

Heb je vragen over deze franchiseformule? Of wil je meer informatie over het assortiment? Je kunt daarvoor een online contactformulier via de website invullen, waarna men zo snel mogelijk contact met je opneemt. Indien gewenst kan je ook langsgaan bij één van de aangesloten cafetaria’s bij jou in de buurt.