Vuurwerk Expert

Vuurwerk Expert folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Vuurwerk Expert

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Tips voor Vuurwerk Expert korting

Folder Vuurwerk Expert

Vuurwerk Expert werd zo’n 50 jaar geleden opgericht door Meneer Broekhoff en heeft ondertussen niet alleen kantoren in Nederland, maar ook in Singapore en China. Aangezien vuurwerk in Nederland voornamelijk in december gekocht en afgestoken wordt, en in andere landen rondom hun feestdagen, heeft Vuurwerk Expert de rest van het jaar een kernteam. Dit team bestaat uit medewerkers die meer dan voldoende kennis en vaardigheden bezitten op logistiek en commercieel vlak. Ook weten zij de veiligheid te waarborgen en ligt er een sterke focus op kwaliteit. In Nederland is Broekhoff Vuurwerk te vinden in Dronten, een gemeente in Flevoland. Hier wordt het vuurwerk van Vuurwerk Expert opgeslagen in een grote loods. Dit is tevens een van de grootste opslagplaatsen van Nederlandse bodem. Het kernteam wordt in de maanden november en december uitgebreid naar een grotere ploeg om aan de vraag te kunnen beantwoorden. Zodoende zijn zij in staat om alle klanten te helpen met vragen en iedereen te spreken die graag vuurwerk wil inkopen. Ze hebben sinds kort ook een hele nieuwe website, www.vuurwerkexpert.nl, waar je ook andere merknamen voorbij ziet komen. De slogan is niet voor niets “Van Deskundigen, voor Deskundigen”.

Assortiment

Het aanbod van Vuurwerk Expert is groot, héél groot. Er is voor ieder wat wils, van mines en cakes tot vuurpijlen en compounds. Ook is het mogelijk om boxen of pakketten te kopen. De een heeft een voorkeur voor knalvuurwerk en de ander voor siervuurwerk. Ook zijn fonteinen of grondvuurwerk favorieten. Kortom, het is een heel persoonlijke zaak. Toch hangt jouw voorkeur misschien af van een bepaald prijskaartje. Niet iedereen heeft hetzelfde budget. Vuurwerk Expert heeft zo’n ruim assortiment dat er altijd wel iets te vinden is dat past bij wat je bereid bent uit te geven, van single shots tot super sets. Het is ook fijn om te weten dat je bij Vuurwerk Expert ook alle veiligheidsartikelen kunt kopen die je nodig hebt.

Gebruik van de website

Vorig jaar mocht er helaas geen vuurwerk worden afgestoken vanwege de corona lockdown, maar hopelijk wordt het dit jaar weer als vanouds. Toch is het niet verkeerd om rekening te houden met de mogelijkheid dat winkels moeten sluiten of dat je niet fysiek naar een filiaal mag komen. Daarvoor is een oplossing bedacht. Je kunt namelijk heel gemakkelijk vuurwerk online bestellen. De website van Vuurwerk Expert is overzichtelijk en laat in één oogopslag zien wat de opties zijn. Eerst filter je in de linker kolom waar je naar op zoek bent, en vervolgens krijg je alle keuzemogelijkheden te zien die overblijven. Je vergelijkt op deze manier eenvoudig prijzen en aantallen. Ook zie je welke producten nieuw zijn in het assortiment van dit jaar. Mensen die een kleiner budget hebben maar toch graag een paar pijlen de lucht in schieten, kunnen het beste een bezoekje brengen aan de aanbiedingen pagina. Hierop is heel veel leuk vuurwerk te vinden tegen een lage prijs.

Vuurwerk bestellen

Als je ervoor gekozen hebt om je vuurwerk online te bestellen, dan kun je jouw bestelling ophalen in een filiaal bij jou in de buurt vanaf drie dagen voor oudejaarsdag. Op het moment dat je je bestelling plaatst kun je aangeven welk tijdsslot je het beste uitkomt. Als je je hierover later toch bedenkt en liever een ander tijdstip kiest, dan kun je Vuurwerk Expert bellen of mailen om je afspraak te wijzigen. Dit is normaal gesproken geen probleem. In de bevestigingsmail wordt ook een bon meegestuurd. Dit is jouw afhaal bewijs. Je kunt ervoor kiezen om de bon uit te printen, maar het is voldoende om hem op je telefoon te laten zien in de winkel. Als je je bevestigingsmail niet ontvangt, check dan even je spam folder. Voor de beste aanbiedingen is het trouwens interessant om de folders van Vuurwerk Expert in de gaten te houden. Check de website 1Folders.nl voor de meest actuele informatie en acties.

Steentje bijdragen aan het milieu

Het lijkt in eerste instantie een beetje tegenstrijdig, maar Vuurwerk Expert draagt daadwerkelijk bij aan een beter milieu. Het is geen geheim dat het afsteken van vuurwerk niet goed is voor klimaatverandering, het vervuilt namelijk de lucht. Bovendien moet al dat vuurwerk getransporteerd worden op globale schaal, en vliegtuigen en vrachtauto’s zijn misschien nog wel erger. Daarom heeft Vuurwerk Expert ervoor gekozen om de CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door hun webshop te compenseren. Ze werken nauw samen met de organisatie “Trees For All” die bijvoorbeeld bomen planten in Afrika. Het is geen oplossing die alle uitstoot terugdraait, maar het is een eerste stap in de goede richting. Vuurwerk Expert maakt hiermee een statement waarna hopelijk velen zullen volgen. Hun motto is als volgt: houd de lucht schoon, we hebben het nodig om vuurwerk te zien!

Over Vuurwerk Expert

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van vuurwerk? Dan is de kans groot dat je uitkomt bij Vuurwerk Expert. Deze firma heeft zich – zoals de naam al doet vermoeden – gespecialiseerd in het aanbieden van vuurwerk. Bij deze leverancier vind je een uitgebreid aanbod van vuurwerk, scherpe prijzen én louter vuurwerk van gerenommeerde merken. Vuurwerk Expert is overigens onderdeel van Broekhoff Vuurwerk; een onderneming die al in 1972 opgericht werd en momenteel in Nederland, China en Singapore actief is. Door in deze drie landen een kantoor te hebben, is Vuurwerk Expert in staat om het beste vuurwerk tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Op de website van Vuurwerk Expert vind je meer informatie over het uitgebreide assortiment. Zo kan je in de webshop kiezen tussen de volgende productcategorieën: Super Sets, Compounds, Cakeboxen, Cakes, Fonteinen, Grondvuurwerk, Knalvuurwerk, Mines, Single Shots, Vuurpijlen, Vuurwerkpakketten, Kindervuurwerk en Veiligheidsartikelen. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige producten.

Als je deze producten online wilt bestellen, dien je een partner van Vuurwerk Expert te selecteren. Bij die partner bestel je het vuurwerk vervolgens, waarna je – afhankelijk van de verkooppartner – het vuurwerk op kunt halen of kunt laten bezorgen. Tijdens het bestellen van vuurwerk via de website van Vuurwerk Expert moet je dus goed opletten bij welke verkooppartner je de bestelling gaat plaatsen. Het is logischerwijs te adviseren om voor een verkooppartner bij jou in de buurt te kiezen.

Heb je vragen over het doen van een bestelling of het assortiment? Daarvoor kan je contact opnemen met de klantenservice van Vuurwerk Expert. Hiervoor bel je naar 0321 31 44 74 of mail je naar [email protected].