Anijss Juwelier

Anijss Juwelier folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Anijss Juwelier

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

KAYA sieraden
Lucardi
Siebel Juweliers
123Gold
Anijss Juwelier
Pandora
Zinzi
Swarovski
Schoonenberg
Rolex
Six
Swatch
Claire’s
Van Os Tassen en Koffers
Bijou Brigitte
Eastpak
MY iMenso
Max ICT

Populaire folders

Populaire Anijss Juwelier winkels

Anijss Juwelier weetjes en feiten

 1. De enige vestiging van Anijss Juwelier is gevestigd in Hoofddorp
 2. Anijss Juwelier is elke dag van geopend, met uitzondering van de zondag
 3. Anijss Juwelier is vanaf het begin tot aan het heden een echt familiebedrijf
 4. De familie zit al ruim 200 jaar in juwelier business
 5. Anijss juwelier werkt samen met de grootste distributiebedrijven in Dubai, Italië, Hongkong, Thailand, België en Nederland
 6. Doordat Anijss Juwelier geen gebruik van een tussenpersoon maakt, kan er met de prijzen gestunt worden
 7. Bij Anijss Juwelier kun je zowel sieraden als horloges aanschaffen
 8. Bij Anijss Juwelier ben je ook voor reparaties aan bijvoorbeeld horloges aan het juiste adres
 9. Alle reparaties worden door Anijss Juwelier in eigen beheer uitgevoerd
 10. Het logo van Anijss Juwelier is een ring met een diamant erop
 11. Anijss Juwelier produceert ook sieraden op aanvraag van de klant
 12. Alle sieraden kunnen door de medewerkers van Anijss Juwelier op maat gemaakt worden
 13. Om in contact met Anijss Juwelier te komen, kun je via de website een contactformulier invullen
 14. Anijss Juwelier staat in regio Hoofddorp bekend als dé trouwringenshop
 15. Bij Anijss Juwelier is het ook mogelijk om een taxatie op te vragen voor de verkoop van juwelen
 16. Anijss Juwelier verkoopt verschillende soorten merken aan sieraden en horloges
 17. Anijss Juwelier is op zowel Facebook als op Instagram te vinden
 18. Op de social media van Anijss Juwelier word je meegenomen in verschillende processen zoals het ontwerpproces en het samensmelten van sieraden
 19. In het verleden had Anijss Juwelier nog een vestiging in Hoofddorp en een vestiging in Schalkwijk
 20. De huidige vestiging van Anijss Juwelier is gevestigd aan het Marktplein in Hoofddorp
 21. De naam Anijss staat garant voor service en advies
 22. Anijss Juwelier accepteert de JewelCard
 23. Bij Anijss Juwelier geniet je van scherpe tarieven, de jarenlange ervaring en een uitstekende service
 24. Op alle sieraden en horloges die verkocht worden, biedt Anijss Juwelier aan langlopende garantieperiode aan
 25. Op de website van Anijss Juwelier vind je veel beoordelingen van (tevreden) klanten
 26. Op de website van Anijss Juwelier vind je meer informatie over de openingstijden van de winkel in Hoofddorp
 27. Onder meer Zinzi, Tedora, Lacoste en Bering maken onderdeel uit van het aanbod van Anijss Juwelier
 28. De klantenservice van Anijss Juwelier is te bereiken op 023 563 31 37 en via de mail ([email protected])
 29. Als je goud wilt verkopen, ben je ook hiervoor bij Anijss Juwelier aan het juiste adres

Tips voor Anijss Juwelier korting

Anijss Juwelier folder

Het juweliersbedrijf Anijss Juwelier is een familiebedrijf en de familie van Anijss is bijna 200 jaar lang werkzaam in deze sector. Het bedrijf is steeds overgegeven van vader op zoon en weer op kleinzoon en heeft sinds 2018 twee vestigingen in Hoofddorp. De juwelier werkt samen met de grootste distributiebedrijven uit Dubai, Hong Kong, Thailand, België, Italië en Nederland waar de grootste sieraden firma’s werkzaam zijn. Anijss Juwelier maakt bij de aankoop van sieraden en materialen geen gebruik van tussenpersonen en daardoor kan de firma de prijzen laag houden. Zo kun jij ook met de mooiste sieraden rondlopen zonder daar een godsvermogen voor neer te hoeven tellen.

Goed opgeleid personeel

Je kunt bij Anijss Juwelier terecht voor allerlei mooie sieraden. Of je nu op zoek bent naar een mooi horloge of de perfect armband, Anijss Juwelier heeft je verschillende merken te bieden en bied je de best mogelijke kwaliteit. Naast de verkoop van horloges en sieraden kun je bij de winkel ook terecht voor reparaties. De medewerkers van de winkel zijn goed opgeleid om al jouw sieraden en horloges weer zo goed als nieuw te maken. De juwelier heeft ook eigen nieuwe ontwerpen en creaties te bieden aan jou als klant. Zo loop je echt met unieke sieraden rond die je nergens anders dan bij Anijss kunt krijgen.

Veelzijdige juwelier

Je kunt er bij Anijss Juwelier van op aan dat je weggaat met goede kwaliteit producten die in de winkel zelf gemaakt zijn of gerepareerd worden op zeer professionele wijze. In sommige gevallen kun je zelfs wachten op je reparatie en kun je even een kop koffie of thee nemen in de tussentijd. De te repareren sieraden worden weer in de originele staat teruggebracht met de grootst mogelijke zorg en zijn weer zo goed als nieuw. Het repareren, ontwerpen en realiseren van creaties maakt Anijss tot een zeer veelzijdige en professionele juwelier.

Op maat gemaakt

Als edelsmid ontwerpt en maakt het bedrijf sieraden in opdracht van jou. Dit kan bijvoorbeeld een verlovingsring of trouwring gaan, maar ook armbanden en kettingen vallen hieronder. Alle sieraden kunnen op maat gemaakt worden door de winkel en dit wordt gedaan met de grootste precisie. Als je graag iets op maat gemaakt wilt hebben, dan is het het makkelijkst om even langs te gaan in 1 van de 2 winkels. Hier kan het vakkundige personeel je goed op weg helpen om een sieraad samen te stellen wat helemaal voldoet aan jouw wensen.

Contact opnemen

Op de website van de juwelier zijn alle contactgegevens van beide winkels te vinden. Ook staan hier de openingstijden vermeld. Wanneer je contact op wilt nemen met het bedrijf zijn ze telefonisch bereikbaar, maar voor vragen kun je ook een contactformulier invullen. Anijss Juwelier zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden. De adresgegevens van beide winkels staan ook op de website. De tweede winkel is genaamd Diamantair & Goudsmid Atelier, maar is ook onderdeel van Anijss Juwelier. Naast edelsmid is Anijss Juwelier ook gespecialiseerd in het inkopen van goud en ook voor zilver, munten, baren, diamant en luxe horloges kun je bij de winkel terecht.

Juwelen verkopen

Als je je juwelen wilt verkopen, kun je bij Anijss Juwelier ook terecht. De juwelier voert geheel vrijblijvend een taxatie uit van je gouden sieraden, zodat je de precieze waarde ervan weet. Terwijl jij een kopje koffie of thee drinkt, zullen de goed opgeleide medewerkers jouw goud testen, wegen en wordt de waarde berekend met de dagprijs. Mocht je overgaan tot verkoop, dan zal het personeel je ook uitleggen hoe dit werkt. De firma accepteert zeer veel verschillende soorten goud. Je kunt bijvoorbeeld bij Anijss Juwelier terecht voor oud goud, sloopgoud, gouden ringen, horloges, armbanden, hangers, kettingen, broches, oorbellen en colliers. Daarnaast koopt het bedrijf zelfs complete erfenissen, familie juwelen en zilveren en antieke sieraden.

Betrouwbare juwelier

Anijss Juwelier is ook actief op Social Media. De juwelier is te vinden op Facebook en Instagram en post daar foto’s van de sieraden van merken die ze verkopen. Op Instagram plaatst Anijss de mooiste foto’s van prachtige horloges en mooie combinaties van armbanden en ringen. Als je snel antwoord wilt op je vragen dan kun je deze ook via Facebook Messenger aan Anijss Juwelier vragen. De winkel antwoordt gewoonlijk binnen een paar uur. Anijss Juwelier is een goede betrouwbare juwelier en heeft jarenlange ervaring opgedaan Door het steeds overdragen van het bedrijf binnen de familie wordt de kennis ook steeds doorgegeven op de volgende generatie. In de winkels staan ze altijd voor je klaar om je goed van dienst te zijn.

Over Anijss Juwelier

Bij Anijss Juwelier in Hoofddorp kun je terecht voor al je sieraden. Ze hebben er bijvoorbeeld horloges, kettingen, armbanden in alle soorten materialen die je maar wenst. Ook zijn ze edelsmid en kunnen elk sieraad voor jou op maat maken. Er zijn 2 anijss filialen. Je vindt de eerste in het overdekte winkelcentrum. Het andere filiaal op het marktplein in het winkelcentrum. Ga eens langs voor de uitstekende service en scherpe prijzen.