Swarovski

Swarovski folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Swarovski

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

KAYA sieraden
Lucardi
Siebel Juweliers
123Gold
Anijss Juwelier
Pandora
Zinzi
Swarovski
Schoonenberg
Rolex
Six
Swatch
Claire’s
Van Os Tassen en Koffers
Bijou Brigitte
Eastpak
MY iMenso
Max ICT

Populaire folders

Populaire Swarovski winkels

Swarovski weetjes en feiten

 1. Swarovski is van origine een Oostenrijks bedrijf
 2. Swarovski produceert voornamelijk luxegoederen en is bekend geworden vanwege de diamanten/sieraden
 3. De oprichter van Swarovski is Daniel Swarovski; hij richtte in 1985 Swarovski op
 4. Sinds de oprichting is de kunst van het kristalrijpen kenmerkend voor Swaroviski
 5. Daniel Swarovski heeft met zijn eeuwige passie voor innovatie en ontwerp het bedrijf tot ’s werelds grootste merk voor sieraden en accessoires gemaakt
 6. De familie van Daniel Swarovski heeft deze traditie voortgezet
 7. Vandaag de dag voorziet Swarovski vrouwen over de hele wereld dagelijks van een schitterende stijl
 8. De kristalzettingen van Swarovski komen tot leven door middel van gepatenteerde technieken
 9. Het hoofdkantoor van Swarovski is gevestigd in Wattens, Oostenrijk
 10. De visie van Daniel Swarovski was om een diamant voor iedereen te creëren
 11. Je kunt lid worden van de Swarovski club
 12. Als lid van de Swarovski club ontvang je als eerste updates over nieuwe collecties, stijlinspiratie, geschenk ideeën en exclusieve toegang
 13. Je kunt een eigen account aanmaken op de website van Swarovski
 14. Het annuleren van je bestelling is bij Swarovski alleen mogelijk wanneer je binnen 30 minuten na het plaatsen van de bestelling telefonisch contact opneemt
 15. De klantenservice van Swarovski is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar
 16. Bij een bestelling bij Swarovski kun je een kaartje of een cadeautasje toevoegen
 17. Verantwoord handelen is sinds 1985 al verankerd in de waarden van Swarovski
 18. Swarovski is aangesloten bij het Science Based Targets-initiatief (SBTi)
 19. Swarovski is aangesloten bij SBTi om een gevarieerde aanpak voor broeikasgasreductie te volgen
 20. Swarovski doet er alles aan om zo duurzaam mogelijk te ondernemen
 21. Swarovski streeft ernaar om circulaire bedrijfsmodellen te implementeren
 22. Swarovski streeft ernaar om haar producten steeds beter én duurzamer te maken
 23. Sinds de oprichting hebben vijf generaties van de Swarovski familie zich ingezet voor filantropie en liefdadigheid
 24. De zorg voor mensen en de planeet, kwaliteit, vakmanschap en creativiteit vormen de kern van de waarden van Swarovski
 25. Swarovski heeft meerdere filantropische programma’s
 26. De standaard verzendkosten zijn € 6,95 als je een bestelling bij Swarovski plaatst
 27. Bij een bestelwaarde van meer dan € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht door Swarovski
 28. Swarovski levert niet aan de regio’s Aruba en Antillen; je kunt je bestelling door Swarovski wel op elk adres in Nederland laten bezorgen
 29. Swarovski maakt gebruik van de social mediakanalen Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram en YouTube
 30. Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren door de retourinstructies op te volgen
 31. Bij Swarovski kun je een cadeaubon bestellen; leuk om te geven, maar uiteraard ook leuk om te krijgen

Tips voor Swarovski korting

Swarovski folder

Het verhaal van Swarovski begint al in 1862 met de geboorte van Daniel Swarovski. De oudste Swarovski-telg uit een glasbewerkings familie werkte als leerling bij een metaalbewerker. Later leerde hij het vak van het kristal snijden en werd het een familiebedrijf. Op jonge leeftijd wilde Swarovski al graag experimenteren met moderne technologieën en jaren later vroeg hij samen met Franz Weis, mede-oprichter van het Swarovski merk, het patent aan op hun machine die juwelen perfect kon snijden. Dit betekende voor zowel de juwelenbranche als de kledingbranche een revolutie. De nieuwe machine kon edelstenen tot in de perfect slijpen en hiermee begon een nieuw tijdperk.

Wattens

De firma begon in het kleine dorpje Wattens in Oostenrijk in het jaar 1895. Het had hele grote voordelen aangezien het ver van de concurrenten verwijderd was, er vele transportroutes waren naar Parijs en de mogelijkheid er was om een loodfabriek om te bouwen tot fabriek die nodig was voor de krystal productie. Het bedrijf groeide en groeide en ook in de modewereld werd Swarovski een grote naam. Tegenwoordig bestaat Swaroski al 125 jaar en kent de hele wereld het merk wel. Het logo van het merk, de zwaan, staat voor de puurheid en de elegantie van het kristal en duidt ook de kracht en flexibiliteit van het bedrijf aan.

Samenwerkingen

Vandaag de dag werkt Swarovski met verschillende mensen samen en heeft dit in haar rijke historische bestaan ook altijd gedaan. Door baanbrekende samenwerkingen aan te gaan en vertrouwde partnerschappen te creëren, kan Swarovski bouwen op de verbeeldingskracht van ontwerpers, couturiers, kunstenaars en architecten. De kristallen, sieraden en edelstenen komen in verschillende vormen en maten voor. Het oog voor detail en creatieve inspiratie zorgt ervoor dat je direct kunt zien wanneer iets van Swarovski is. Je hebt ontwerpers die de modetrend volgen, Swarovski’s team van ontwerpers maakt de modetrend zelf en doet dit al veel jaren. De unieke creaties vormen een bron van inspiratie voor de wereld van de mode, sieraden en design.

Verkooppunten

De creaties van Swarovski zijn bij vele juwelier winkels te vinden. Dit zijn vaak wel de hoger aangeschreven juweliers en ook zijn er een aantal echte Swarovski shops in Nederland te vinden. Door deze te bezoeken kun je je in al het moois omringen dat het merk te bieden heeft. Om te weten welke winkels het merk verkopen is het het handigst dat je even de website van Swarovski bezoekt. Met de store locator kun je eenvoudig de dichtstbijzijnde winkel vinden. Hier staan ook de adres- en contactgegevens bij. Ook voor de openingstijden kun je hier even kijken, zo weet je in ieder geval precies wanneer je er terecht kunt.

Advies

In de winkels vind je echte kenners van het merk. Ze kunnen je precies vertellen hoe de creatie gemaakt is en waarvan. Ze kunnen ook helpen met bijvoorbeeld passend persoonlijk advies. Ze weten alles van het merk en aarzel dus niet om ze om hulp te vragen. In de verkooppunten kun je bijvoorbeeld de schitterende sieraden van Swarovski passen. Op deze manier weet je echt of het bij je staat en als je bijvoorbeeld twijfelt tussen twee sieraden, kan je door ze te passen misschien beter een besluit nemen. Als je dan toch een keuze gemaakt hebt en je aankoop voltooid is, wordt deze nog even helemaal goed schoongemaakt. Dit zodat je Swarovski stuk in optimale toestand de winkel verlaat.

Webwinkel

Mocht je liever vanuit huis willen winkelen bij Swarovski is dit natuurlijk ook mogelijk. Het merk heeft een zeer handige en overzichtelijke webshop. De hele collectie is hier te vinden en zo kun je in 1 keer zien wat Swarovski je te bieden heeft. Om je zoektocht en keuze nog wat makkelijker te maken, zijn de resultaten ook te filteren. Zo kun je je selectie uitdunnen door te kiezen welke kleur, welk materiaal en wat je er precies voor kwijt wilt. Zo krijg je enkel dat te zien dat je zoekt en maakt het maken van een keuze wat makkelijker.

Nieuws en folder

Om de laatste aanbiedingen het eerste te ontvangen, heeft Swarovski een nieuwsbrief. Door je hiervoor aan te melden. Op deze manier ontvang je alle actuele kortingsacties, het laatste nieuws en de nieuwste collecties direct in je inbox. Ook brengt Swarovski een aanbiedingen folder uit. Deze is te vinden op de website 1Folders.nl. Tevens is Swarovski actief op Social Media. Ze hebben Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest en Instagram. Op deze kanalen plaatsen ze ook de laatste aanbiedingen en nieuwst producten zodra deze binnen zijn. Op deze manier blijf je ook altijd snel op de hoogte van alles wat met Swarovski te maken heeft.

Over Swarovski

Als we het over luxe sieraden hebben, hebben we het al snel over Swarovski. Dit merk heeft een gigantisch grote naam in de gehele wereld op weten te bouwen. Van nature is Swarovski een Oostenrijks bedrijf en producent van uiteenlopende producten. Onder meer slijpmiddelen, verrekijkers en telescopen worden door Swarovski gemaakt. Het bekendste van deze fabrikant zijn uiteraard de hoogwaardige sieraden en kristalproducten.

Via de Nederlandse webshop van Swarovski is het mogelijk om al je lievelingsproducten te bestellen. Je hebt binnen de webshop de keus uit allerlei categorieën, zoals horloges, sieraden en versieringen. Ook kan je je via de webshop aanmelden voor de nieuwsbrief en kan je een lidmaatschap afsluiten.

Als je een bestelling van meer dan 75 euro plaatst, wordt de bestelling gratis bij je thuisbezorgd. Bestel je voor minder dan 75 euro? Dan betaal je een klein bedrag aan verzendkosten. In de meeste gevallen is het mogelijk om de bestelling te retourneren, indien de bestelling niet aan je wensen voldoet. Hiervoor kan je het beste contact opnemen met de klantenservice.

De Nederlandse klantenservice van Swarovski is dagelijks tussen 09.00 en 18.00 uur bereikbaar. Je kunt hen bereiken op telefoonnummer 020 26 26 410 of via de mail ([email protected]).

Wil je graag de nieuwste sieraden van Swarovski als eerste kunnen zien? Dan is het aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Ook kan je Swarovski op verschillende social media kanalen volgen. Men is actief op onder andere Pinterest, Twitter, Facebook en Instagram.

Voor het aanschaffen van een Swarovski sieraad kan je uiteraard ook naar één van de vele winkels gaan. De winkels bevinden zich door het gehele land; je kunt hiervoor het beste de store locator van Swarovski raadplegen. Daarin staan alle vestigingen genoemd en kan je tevens de geldende openingstijden vinden.