HelloFresh

HelloFresh folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor HelloFresh

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire HelloFresh winkels

Tips voor HelloFresh korting

HelloFresh folder

Aangezien veel mensen een enorm druk leven hebben, wordt er vaak gekozen voor makkelijke en toch meestal slechte maaltijden. Om ervoor te zorgen dat je toch gezond kunt eten is HelloFresh in het leven geroepen. Dit is een internationaal bedrijf dat een maaltijdbox bij je thuis aflevert waarin alle nodige ingrediënten aanwezig zijn om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Dit houdt in dat je zelf niet meer naar de winkel hoeft om de ingrediënten aan te schaffen. Ook scheelt dit een hoop gedoe bij het bedenken wat je nu weer moet gaan koken. Je kunt bij HelloFresh uit verschillende gerechten kiezen en vervolgens zelf bekijken welke dag je dit wilt eten.  

Elk week een ander menu

HelloFresh heeft elke week weer een nieuw menu waar je uit kunt kiezen. De gerechten zijn lekker, divers en ook nog eens simpel te maken. De meeste maaltijden die HelloFresh aanbiedt staan binnen een uur op tafel. Het goede aan een HelloFresh maaltijdbox is ook dat je precies genoeg ingrediënten krijgt om de gerechten te maken. Zo blijft er dus niets over en hoef je uiteindelijk ook niets weg te gooien. Het is dus echt een manier om voedselverspilling tegen te gaan. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee maar ook goed voor het milieu. Hoe vaak is het niet zo dat je groenten meeneemt uit de winkel die je uiteindelijk niet gebruikt en weg kunt gooien? Dit is precies wat HelloFresh wil voorkomen.

Eenvoudig bestellen

Bij HelloFresh werkt het eigenlijk heel simpel. Je geeft zelf aan hoeveel maaltijden je in de week van het bedrijf wilt ontvangen en voor hoeveel personen het is. Je kiest vervolgens de gerechten uit die je graag thuis wilt maken en rekent af. Je kunt per week zelf instellen of je wel of geen box wilt. Het is niet zo dat je elke week wat moet bestellen. Je kunt de maaltijdbox namelijk ook gewoon pauzeren als je even met een budget moet werken of bijvoorbeeld op vakantie gaat. Bij HelloFresh doen ze niet moeilijk en vinden ze het alleen maar fijn als je terugkomt.

Betaalbare gezonde maaltijdboxen

Doordat de maaltijdbox voor een relatief betaalbare prijs aangeboden wordt, is het voor veel mensen mogelijk om zo’n box te bestellen. Zo maakt HelloFresh het mogelijk voor een zeer grote groep om te genieten van gezond en lekker eten. Elke week kun je uit 10 gezonde en lekkere gerechten kiezen. Ook voor vegetariërs heeft HelloFresh gerechten op het menu staan. Het is zeer gevarieerd en of je nu van vis of vlees houdt, je kunt altijd wel iets vinden wat je lekker vindt en graag wilt koken. Mocht het zo zijn dat je geen gerecht kunt vinden dat je wilt bestellen, dan sla je gewoon een keer een week over.

Overzichtelijk recept

Het bedrijf HelloFresh is van origine een Duits bedrijf en levert tegenwoordig HelloFresh maaltijdboxen in zo’n 14 landen. Steeds meer mensen genieten van de menu’s die de firma te bieden heeft en maken de gerechten die in een handomdraai op tafel staan. Naast de gerechten krijg je er ook het recept bijgeleverd. Deze is zeer uitgebreid en makkelijk te volgen. Zelfs iemand die niet heel goed is in koken, kan uit de voeten met de recepten van HelloFresh. Het kan wel zijn dat je een aantal benodigdheden niet in huis hebt. Denk bijvoorbeeld aan een hapjespan of rasp. Bij elk recept van HelloFresh staat duidelijk beschreven wat je ervoor nodig bent. Dit kun je dan altijd nog aanschaffen.

Via de website of app bestellen

De maaltijdboxen van HelloFresh zijn heel eenvoudig via de website aan te vragen. Je kunt gewoon inloggen en alles doorgeven. Daar kun je ook door de verschillende recepten bladeren en bekijken wat jij graag wilt eten in de komende week. Elke week weer kun je aangeven wat je voor de volgende week wilt bestellen. Naast de website heeft HelloFresh ook een handige app gebouwd. In de app kun je ook gewoon inloggen en zo de recepten bekijken. Je kunt daarnaast notificaties instellen zodat je niet vergeet om voor de volgende week je menu door te geven.

Kortingscodes en de folder

Het is mogelijk om maaltijdboxen van HelloFresh met korting te krijgen. Hiervoor kun je op de website zelf kijken, maar ook het bedrijf online op Social Media in de gaten houden. Ze werken vaak met kortingscodes die je kunt toevoegen om wat geld te besparen op je volgende maaltijdbox. Het leven is duur genoeg, dus dan is een beetje korting op het eten helemaal niet verkeerd. Op 1Folders.nl kun je overigens ook de folder van HelloFresh bekijken met de laatste menu’s en aanbiedingen.

Over HelloFresh

HelloFresh is onderdeel van de HelloFresh Group en is één van de toonaangevende bedrijven binnen de online transitie van het doen van boodschappen. Bij HelloFresh kan je namelijk zelf verschillende maaltijdenboxen bestellen; deze boxen worden vervolgens bij je thuis bezorgd. Je hebt hierdoor geen omkijken naar het doen van boodschappen, terwijl je wel elke avond geniet van heerlijke én gezonde maaltijden.

Als je op de website van HelloFresh een kijkje neemt, zie je verschillende boxen naar voren komen. Zo kan je voor een familybox, een originalbox of een veggiebox kiezen. Per box vind je verse ingrediënten waarmee je de heerlijke maaltijden kunt maken. Bij het bestellen van de boxen kan je aangeven voor hoeveel personen je wenst te hebben en de hoeveelheid maaltijden. Je kunt dus ook voor grote huishoudens genoeg eten voor de gehele week bestellen.

Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een flexibel abonnement te nemen. In dat geval kan je wekelijks verschillende recepten kiezen, waarna de box met verse ingrediënten bij je thuisbezorgd wordt. Je kunt deze dienst tot 4 dagen voor de bezorging nog pauzeren of volledig stoppen. Het bezorgen van de boxen gaat ook onwijs simpel; je bepaalt zelf de dag en het tijdvak. De dag voor de bezorging krijg je vervolgens een sms’je met daarin het exacte tijdstip van de bezorging. In de meeste gevallen hoef je géén verzendkosten te betalen. Alleen als je kiest voor een specifiek tijdvenster waarin de box geleverd moet worden, kan het zijn dat je een kleine toeslag moet betalen.

De klantenservice van HelloFresh is op een innovatieve manier te bereiken. Op de website kan je op de button ‘Neem contact met ons op’ klikken, waarna er direct een chatvenster geopend wordt. Je bent hierdoor direct in staat om live te chatten met één van de HelloFresh medewerkers. Ook kan je op de website onder het kopje ‘Veelgestelde vragen’ mogelijk al direct het antwoord op jouw vraag vinden.