Caresse

Caresse folders

Caresse Folder

Caresse Folder

Geldig van 04-07 t/m 23-07

Profiteer nog 6 dagen van deze Caresse Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Caresse aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

Tips voor Caresse korting

Caresse

Bij Caresse zorgen wij ervoor dat je vredevol kan slapen en een dag van hard werken heel goed afsluit. Met een profiel van jarenlange ervaring en kennis en kunde in de slaapbranche, zijn wij vandaag niet meer weg te denken. Er is veel onderzoek gedaan naar de beste slaapsystemen en met die actuele informatie gaan wij samen met fabrikanten aan de slag, gereed om voor jou een luxe en comfortabele boxspring te ontwerpen.

Voldoende rust met Caresse

Probeer het eerste uur voor het slapen gaan geen(emotioneel) inspannende dingen te doen. Dat is het begin van een goede nachtrust. Verder zorg je ervoor dat je na een dag van hard werken beseft dat jij recht hebt op een momentje rust welke zeker als welverdiend aangemerkt mag worden. Frisse en koele slaapkamers zorgen voor het bevorderen van jouw slaap, maar datgene dat uiteindelijk het lekker en voldaan gevoel met zich meebrengt is eerlijk waar de uitrusting van jouw bed en het bed textiel dat daarmee gepaard gaat. Daar zijn wij ons van bewust bij Caresse! Met ons assortiment van boxsprings, modern en uiterst comfortabel afgewerkte bijbehorende accessoires, zijn wij heel goed te onderscheiden in deze markt. De boxspring herken je aan het geweldig gemak en het kwaliteitsvol materiaal dat zorgt voor een plezante ervaring bij gebruik. Ook bevat het een geweldige ventilatie en een doordachte moderne vormgeving. De leveranciers van onze modieuze boxsprings bewijzen ons nog steeds een heel goed assortiment te kunnen garanderen en het luxe erin te houden.

Bed textiel, zeer geriefelijk

Koninklijk slapen doe je met onze dekbedden, terwijl een comfortabel hoofdkussen je zachtjes sust, lekker in een diepe slaap. Dit Caresse bed textiel is opgebouwd uit klassenmateriaal, dat speciaal voor jou zorgvuldig uitgekozen is. Met een moderne lichtgewicht gel-vezel , die heerlijk donzig aanvoelt, ervaar je een bijzondere warmte, terwijl het een garantie geeft voor een goede ventilatie. Met de dekbedden garanderen wij een ontspannen lichaam en verfrissende levenskracht .

Goede nachtrust met een matras van de Toppers Collectie

Wil je zachter en comfortabeler slapen, kies dan voor een matras van Caresse. Wij corrigeren de ondersteuning van het matras waardoor je minder verbuigingen zal meemaken . Een topper verbloemd en beschermt jouw matras en overbrugt op een aangename manier de splitsing tussen twee losse matrassen. Het gaat nog langer mee want hij is beter beschermd tegen vocht, vuil en slijtage . Verder kun je kiezen uit verschillende materialen, afmetingen en diktes en kan er zeker van zijn dat de topper het bed hoger en luxer doet uitstralen.

Blinkende nachten

Bij Caresse kun je kiezen uit een boxspring die je naar eigen inzichten en wensen kunt configureren. Voor elke slaapkamer dus passend! De boxsprings bieden comfort, kwaliteit en een eigentijdse vormgeving en zijn te verkrijgen in vlakke en elektrische verstelbare totstandkomingen. De meesten hebben een zeldzaam ‘pull-back’ systeem ( terugloopsysteem ) en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren die mooi en elegant passen in jouw eigen ruimte.

Ook dichtbij

Een product van Caresse is heel snel aangeschaft. Daar geven wij jou in samenwerking met de dealers de garantie voor. gecategoriseerd in silver-, gold- en platinum dealers is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt. Bezoek de website om na te gaan waar de dichtstbij zijnde dealer zich bevindt en maak een afspraak. De uitgebreide lijst tref je op de website. Zo kun je ze niet missen!

Nog meer bij Caresse

Bij Caresse ben je ook terecht voor leuke verlichting die desgewenst gesteld kan worden in elke ruimte van jouw woning of kantoor. Ook voor uitzonderlijke bodywear ben je terecht bij Caresse. We vinden het fijn dat alles wat we aanbieden prachtig bij je zit en dat kan met dit onderdeel van ons ruim aanbod.

Onze website en contact gegevens

Op de website en op 1Folders.nl is er zoveel als mogelijk informatie over ons aanbod voor je geplaatst. Met de goede inrichting van de website is het antwoord op een eventuele vraag waarmee je zou zitten heel snel te vinden. De website is opgedeeld in onderdelen die duidelijk omschrijven welke informatie op welke plek te vinden is. Deze overzichtelijkheid biedt uitermate gemak en maakt de informatie prettig leesbaar. Uiteraard mag je gebruik maken van het contactformulier op onze website om alsnog een vraag te stellen of een opmerking te plaatsen. Sneller nog gaat het via het aangegeven telefoonnummer of het adres. Bij Caresse zien we je graag!

Over Caresse

Een goede nachtrust is voor iedereen van cruciaal belang. Als je van een goede nachtrust geniet, geniet je overdag van voldoende energie en van een positieve gemoedstoestand. Om een goede nachtrust te kunnen verkrijgen, is het van belang om het juiste bed aan te schaffen. Voor het aanschaffen van een hoogwaardige, comfortabele en fraaie boxspring ben je bij Caresse aan het juiste adres.

Dit merk heeft zich volledig gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige boxsprings. De focus ligt hierbij op het aanbieden van de perfecte producten, zodat jij van een volmaakte nachtrust kunt gaan genieten. Het bedrijf is al vele jaren actief in de wereld van boxsprings en heeft in deze jaren ook veel samenwerkingsverbanden afgesloten. Als je op de website van Caresse op ‘Dealers’ klikt, krijg je direct een compleet overzicht van de verkooppunten van dit merk te zien. Je kunt daardoor ook direct zien waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is.

Wil je meer informatie over het aanbod van Caresse? Dan kan je op de website klikken op ‘Boxsprings’. Je krijgt vervolgens de volgende series te zien: Jubileum, Silver collection, Gold collection en Platinum collection. Per serie vind je comfortabele boxsprings, waarbij het ook nog mogelijk is om jouw boxspring volledig naar wens samen te stellen. Je kunt hierbij de boxspring volledig afstemmen op jouw eigen voorkeuren en wensen. Je kunt met de configurator verschillende onderdelen naar wens selecteren en uiteindelijk de gehele configuratie opslaan.

Wil je uiteindelijk een boxspring bij Caresse gaan bestellen? Dan kan je dit doen via één van de dealers. Bij de dealers kan je ook de gepersonaliseerd boxspring bestellen. Mocht je vragen hebben, kan je rechtstreeks met het hoofdkantoor van Caresse contact opnemen. Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen, mailen naar [email protected] of bellen naar 0492 53 71 15.