Allerhande

Allerhande folders

Allerhande Folder

Allerhande Folder

Geldig van 01-06 t/m 30-06

Profiteer nog 11 dagen van deze Allerhande Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Allerhande aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

Allerhande weetjes en feiten

 1. Onder de naam Allerhande brengt de Albert Heijn allerlei recepten uit
 2. Allerhande heeft een eigen magazine, website, social media kanalen, magazine app en
 3. Allerhande brengt ook receptkaarten, handige video’s en recepten uit
 4. Allerhande helpt de consument bij de meest gestelde vraag in Nederlands ‘Wat eten we vandaag?’
 5. Allerhande biedt voor elke dag en voor iedereen recepten aan
 6. Er is bij Allerhande keuze uit verschillende soorten recepten; onder andere gezond, betaalbaar, makkelijk
 7. Allerhande is op de volgende social mediakanalen te vinden: YouTube, Pinterest, Facebook en Instagram
 8. Allerhande biedt ook speciale recepten aan voor kinderen; Allerhande Kids
 9. Op de YouTube pagina Allerhande Kids worden de recepten gemaakt voor én door kinderen
 10. Momenteel biedt Allerhande bijna 20.000 recepten aan
 11. In december 1954 werd het Allerhande tijdschrift voor de eerste keer uitgebracht
 12. In 2017 had Allerhande al een oplage van 2 miljoen exemplaren
 13. De wijde verspreiding geeft het tijdschrift grote invloed op het Nederlandse voedingspatroon; vanwege een recept in de Allerhande werd rucola bijvoorbeeld voor het eerst geïmporteerd
 14. In december 2011 was het magazine Allerhande voor het eerst digitaal verkrijgbaar in de App Store
 15. Alle recepten uit de Allerhande worden samengesteld door culinaire experts
 16. De recepten van Allerhande worden, voordat ze gepubliceerd worden, 3 keer getest op de hoeveelheid ingrediënten, kook- en oventijden, smaak en uiterlijk van het gerecht
 17. In alle recepten van Allerhande worden logische afkortingen gebruikt zoals ‘gr’ van ‘gram’
 18. De Allerhande komt 12 keer per jaar op de markt met steeds een verschillende inhoud van het magazine
 19. Het formaat van de Allerhande is A
 20. Allerhande bereikt gemiddeld 4,5 miljoen lezers
 21. Allerhande sluit zich ook aan bij de seizoenen, getuige de speciale seizoen recepten
 22. De Allerhande is het meest gelezen en meest gebruikte kooktijdschrift in Nederland
 23. Allerhande wordt gemaakt door MPG, een mediabedrijf gevestigd in Amstelveen
 24. Een kernwoord van Allerhande is ontdekken; daar draaien eigenlijk alle recepten om
 25. Naast het delen van recepten is het doel van Allerhande ook om klanten te binden aan de Albert Heijn
 26. Het hoofdkantoor van Allerhande bevindt zich in Zaandam, net zoals het hoofdkantoor van Albert Heijn zelf
 27. Alle oude uitgaven van de Allerhande worden in het archief bij de Ahold Coffee Company in Zaandam bewaard in een geklimatiseerde ruimte met stellingkasten, archiefdozen en vitrines
 28. De slogan van Allerhande is nog steeds ‘jouw bron van dagelijkse culinaire inspiratie’
 29. Via de website van Allerhande kun je ook ongekend veel inspiratie op doen

Tips voor Allerhande korting

Allerhande folder

In 1954 kwam in Nederland de eerste editie van de Allerhande in de Albert Heijn te liggen. Dit in-huis tijdschrift van de AH bevat vooral recepten en is gratis mee te nemen uit de winkel. Het tijdschrift is 1 van de meest gelezen Nederlandse tijdschriften die hier in Nederland uitgebracht worden. De Allerhande heeft grotere impact op het Nederlandse voedingspatroon dan je misschien denkt. In de Allerhande stond een keer een recept met rucola en daarvoor werd de slasoort eenmalig geïmporteerd. Sinds dat specifieke recept is rucola niet meer weg te denken uit de groenteschappen van supermarkten.

Maandelijks tijdschrift

Elke maand komt er een nieuwe Allerhande uit en het culinaire blad bereikt zo’n 4.5 miljoen mensen. Het gratis culinaire tijdschrift begon in 1954 als zwart-wit krant en werd met de rest van de huis-aan-huis folders door het land verspreid. Het blad groeide met de tijd mee en heeft er ook voor gezorgd dat Nederlandse huishoudens kennis maakten met buitenlandse en relatief onbekende keukens. Aangezien veel Nederlanders naar het buitenland op vakantie gingen, wilde de Allerhande deze keukens hier naartoe halen vanuit populaire vakantieplekken.

Seizoensgebonden

Het blad past de recepten ook steeds aan en maakt seizoensgebonden artikelen. In de zomer zul je recepten vinden voor op de barbecue en de lekkerste cocktails die daar lekker bij smaken. In de winter staan er heerlijke winterse gerechten in de Allerhande en allemaal zeer uitgebreid beschreven. Zo kun je het zelf thuis heel simpel namaken. Ook staan alle ingrediënten als een boodschappenlijstje bij elk recept genoteerd. Zo weet je precies welke inkopen je moet doen in de winkel voor je gerechten. Daarnaast staat ook bij elk recept hoe moeilijk het is en hoeveel tijd het je in totaal gaat kosten om het gerecht te maken.

Allerhande op de website

Naast een papieren versie, is de Allerhande ook online te krijgen op de website van de Albert Heijn. Alle recepten die in het tijdschrift staan, staan allemaal op de webpagina. Je kunt alle recepten eenvoudig terugzoeken door enkel een woord in de zoekfunctie in te vullen. Sommige recepten zijn ook voorzien van video’s. Daar kun je alle stappen van het recept eenvoudig zien en maakt het nog makkelijker om de gerechten te maken. Je kunt ook per thema de recepten doorzoeken. Je kunt kijken naar de recepten die in de nieuwste editie van het magazine staan en selecteren op bijvoorbeeld snelle gerechten of een avondmaal van maar 5 ingrediënten. Er staan zoveel recepten op, dat er altijd wel wat tussen zit dat jij lekker vindt.

Recepten voor kinderen

Ook voor de kinderen heeft de Allerhande speciale recepten. Deze pagina is echt afgestemd op de kids en heeft vrolijke plaatjes van alle gerechten op een rijtje staan. Deze gerechten variëren van ontbijt-, lunch- of diner gerechten en ook verschillende desserts komen aan bod. Alles heel simpel uitgelegd, zodat je kind het zelfs helemaal alleen zou kunnen maken. De recepten zijn leuk opgezet in stappen en het begint met de ingrediënten die bij het recept nodig zijn. Vervolgens wordt per stap uitgelegd welke handelingen verricht moeten worden en aan het eind van het recept heb je de optie om het recept te delen via Social Media.

Recepten zoeken

Om de Allerhande ook echt binnen handbereik te hebben, heeft de Albert Heijn de Allerhande recepten functie ook toegevoegd aan hun Appie app. Je kunt in de app makkelijk recepten zoeken door een ingrediënt in de zoekfunctie in te typen en een hele lijst van resultaten komt tevoorschijn. Deze resultaten kun je filteren op de menugang, het soort gerecht, speciale wensen en uit welke keuken het recept komt. De recepten zijn ook te sorteren op de meest relevante, nieuwste, waardering, bereidingstijd en welke deze week populair zijn. Dit alles om jou te helpen de lekkerste gerechten snel en simpel te vinden.

Handig boodschappenlijstje

Zodra je in de app een lekker recept gevonden hebt dat je wilt maken, is het mogelijk om aan te geven voor hoeveel mensen je gaat koken. Hierdoor wordt automatisch je boodschappenlijstje aangepast aan het aantal eters. Met 1 druk op de knop zijn alle benodigde ingrediënten toegevoegd aan je boodschappenlijstje in de app. Dit is ideaal als je boodschappen gaat doen, zo hoef je niet te zoeken naar wat je nodig hebt, maar heb je al een lijstje klaar. In de app staat de precieze bereiding van het gerecht en dit is in stappen aangegeven. Om je nog een beetje extra op weg te helpen, heeft de Allerhande ook variatietips en combinatietips toegevoegd aan de recepten. Dit om je nog wat extra mogelijkheden te geven wanneer je een recept gaat maken.

Over Allerhande

Allerhande is bij de meeste Nederlanders uiteraard bekend: het zijn de recepten van Albert Heijn! Alles op het gebied van koken en recepten vind je hier: van instructievideo's tot recepten en van tips tot complete 5-gangen menu’s en de bijbehorende boodschappenlijstjes. Meer dan 17.000 recepten staan momenteel online, met bijna iedere dag nieuwe toevoegingen.

Stap voor stap wordt je uitgelegd hoe je het gerecht het beste bereidt, en er is zelf een Allerhande for Kids! Wat Allerhande zo uniek maakt zijn de maaltijdbezorgingen: een compleet pakket met ingrediënten plus tutorial om hoe het klaar te maken. Je bestelt de maaltijdbox handig online: deze wordt vervolgens bij je thuis geleverd!

Ook is het op de website onder meer mogelijk om handig te zoeken op thema: zo vind je onder meer vegetarische, oosterse, of zomerse gerechten: maaltijden voor jezelf alleen, salades, glutenvrije gerechten, of speciale recepten voor bijvoorbeeld moederdag of kerst. Vergeet ook niet om de app te downloaden en het magazine mee te nemen uit de winkel!

Op zoek naar een leuk cadeau? Vergeet dan vooral niet het Allerhande kookboek te bekijken: een dik boek vol met gerechten, waarin onder meer basistechnieken van koken worden uitgelegd. Vragen? De Albert Heijn klantenservice is te bereiken via zowel telefoon, email, chat, whatsapp en Twitter: bekijk de website voor de contactmogelijkheden.