123RF

123RF folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor 123RF

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

Tips voor 123RF korting

Folder 123RF

Als je een tekst schrijft dan wil je deze nog wel eens wat aantrekkelijker maken door er foto’s aan toe te voegen. Nu mag je daarvoor natuurlijk niet zomaar iedere willekeurige foto gebruiken die je (al dan niet online) vindt want ook daar zitten rechten op en niet elke foto is zomaar voor iedereen en voor elk doel vrij beschikbaar. Bij 123RF kun je terecht voor foto’s waarop geen rechten zitten en die je dan zelf mag gebruiken waarvoor jij wilt.

Groot aanbod aan foto’s tegen een kleine vergoeding

Als je een bijzondere of speciale foto zoekt om je werk te illustreren of om online ergens bij te gebruiken, dan kun je bij 123RF een keuze maken uit stockfoto’s, illustraties, video- en audiomateriaal. Je kunt deze tegen een kleine vergoeding gebruiken maar dan loop je geen enkel risico dat je rechten schendt of later tegen problemen aanloopt omdat je iets gebruikt hebt wat niet mocht. Het aanbod aan beelden is groot dus grote kans dat er ook wat bij zit waar jij naar op zoek bent.

Zoveel mogelijk foto’s downloaden als je wilt

Als je op zoek bent naar leuke afbeeldingen en daar wat korting op wilt krijgen, kijk dan eerst even op de site van 123RF wat er mogelijk is. Zo kun je de eerste tien afbeeldingen gratis downloaden en alles wat daarna nog volgt, betaal je dan voor. De eerste zijn dan feitelijk ter kennismaking. Er zit geen limiet aan het aantal foto’s of illustraties dat je per dag downloadt en als je er meer kiest en dus voor verlenging kiest, dan krijg je daar ook nog eens 15% korting op. Betalen voor de illustraties doe je met behulp van een creditcard. Lees alle voorwaarden hierover even goed door zodat je precies weet hoe het werkt.

Mis niks meer als je 123RF volgt op social media

Wil je geen enkel nieuwtje van 123RF missen maar niet steeds zelf op de website kijken of er wat nieuws te vinden is? Maak het jezelf dan makkelijk door deze aanbieder te volgen op social media. Op die manier mis je geen enkel nieuwtje meer want dat gaat er snel en alles wat mogelijk interessant is komt erop te staan. 123RF is actief op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest dus er is nog keuze ook waar je het bedrijf volgt.

Stel je vraag via het contactformulier op de site

Op social media kun je terecht als je vragen hebt aan 123RF of als je de ervaringen van andere mensen wilt lezen. Je vragen kun je ook stellen aan een medewerker van 123RF. Deze medewerkers zijn bereikbaar via het contactformulier dat je op de website vindt. Vul dit even in en verstuur het zodat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen om je vraag te beantwoorden of probleem op te lossen.

Doe inspiratie op in de blogs op de site

Als je een illustratie downloadt maar deze niet helemaal naar je zin is, dan kun je deze ook zelf aanpassen. Hiervoor vind je op de website speciale tools om te gebruiken. Kom je er zelf niet helemaal goed uit en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan heeft 123RF een speciale helpdesk waarmee je contact kunt opnemen. Ideeën en inspiratie, tips en tricks kun je op de site vinden onder het kopje Blogs. Daarin vind je allerlei verschillende onderwerpen zodat de kans dat jij iets vindt dat je interessant vindt of waar je daadwerkelijk wat aan hebt, zeer aanzienlijk is.

Kijk altijd of er een folder te vinden is

Veel aanbieders brengen regelmatig een folder met aanbiedingen of acties uit. Is er een dergelijke folder van 123RF beschikbaar? Dan vind je deze gegarandeerd hier op 1Folders.nl. Zo niet, kijk dan even op de site van 123RF of daar speciale acties op staan en zoek naar promo codes. Deze vind je online en kun je verzilveren tijdens het bestellen en downloaden van illustratiemateriaal. Dit levert je altijd voordeel op dus dat is leuk meegenomen.

Je eigen beeldmateriaal aanleveren

Heb je zelf beeldmateriaal waarvan je denkt dat andere mensen daar wel wat mee kunnen doen en wil je dit met alle plezier delen? Neem dan contact op met 123RF en informeer naar de mogelijkheden. Zo kunnen je foto’s in heel veel landen ter wereld gedownload en gebruikt worden en ontvang jij daar commissie op. Omdat er veel klanten gebruik maken van deze website bestaat de kans dat dit je een aardig zakcentje kan opleveren. Zo kun je andere mensen van dienst zijn en levert dit voor jou meteen wat op.

Over 123RF

In 2005 werd in Azië het bedrijf 123RF opgericht. Dit bedrijf werd opgericht door de oprichters Andy Sitt en Stephanie Sitt. De heer Andy Sitt werkte in eerste instantie voor een Brits bedrijf dat zich bezig hield met het verkopen van de rechten op afbeeldingen; destijds werden deze afbeeldingen nog op een cd gezet en aan klanten verkocht.

Het bedrijf 123RF heeft uiteindelijk een belangrijke rol weten te spelen in de veranderingen op dit gebied. Het bedrijf biedt momenteel miljoenen afbeeldingen, vectorafbeeldingen, pictogrammen, lettertypen, videobestanden en audiobestanden aan. Klanten kunnen een abonnement bij 123RF afsluiten, waarna ze (on)beperkt de afbeeldingen en dergelijke kunnen downloaden. Deze afbeeldingen zijn vervolgens legaal op bijvoorbeeld websites te gebruiken.

Door een abonnement bij 123RF af te sluiten, voorzie je jezelf van een oneindige bibliotheek van beeldbestanden. Het aanbod van 123RF is onwijs uitgebreid en stelt jou dus in staat om altijd de perfecte mediabestanden te vinden. voordat het zo ver is, dien je wel eerst een abonnement af te sluiten. Als je op de website van 123RF op ‘Pakketten & Prijzen’ klikt, krijg je een compleet overzicht van de mogelijke abonnementen te zien. Vergelijk deze abonnementen niet alleen op de prijs, maar ook bijvoorbeeld op het aantal downloads per maand.

Na het afsluiten van een abonnement kan je inloggen op 123RF en alle gewenste bestanden downloaden. Deze bestanden kan je vervolgens legaal gebruiken, conform de voorwaarden van 123RF. Bijkomend voordeel is dat het aanbod zeer logisch onderverdeeld is; je kunt bij 123RF uit verschillende categorieën (bijvoorbeeld Feest, Schoonheid, Fitness, Landschap en Eten) kiezen, waarna je per categorie alle bijbehorende beeldbestanden kunt vinden.

Mocht je vragen hebben, kan je contact opnemen met de helpdesk van 123RF. Je kunt daarvoor een live chat starten, bellen naar 020 808 1224 of mailen naar [email protected].