FuturumShop

FuturumShop folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor FuturumShop

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor FuturumShop korting

Folder FuturumShop

Houd je veel van sporten zoals fietsen en hardlopen? Dan heb je daar natuurlijk wel speciale spullen voor nodig zoals een goede fiets en accessoires, fietskleding en schoenen en dit geldt uiteraard ook voor het lopen. Bij Futurum Shop vind je hiervoor tal van producten in de webshop waaruit jij als sportieveling een keuze kunt maken.

Neem een kijkje op de website of in een van de vestigingen van FuturumShop

Als je wilt weten wat FuturumShop allemaal in het assortiment heeft raadpleeg je daar het beste de site voor. De artikelen zijn onderverdeeld in diverse categorieën zodat het voor jou makkelijker wordt het juiste snel te vinden. Je kunt bij FuturumShop producten bestellen in de webshop maar als je deze liever eerst in het echt wilt zien, wilt passen of advies nodig hebt bij je keuze dan kun je daarvoor terecht in een FuturumClub. In een dergelijke Club kun je ook je online bestellingen afhalen in plaats van dat deze worden thuisbezorgd. Je vindt een FuturumClub in Apeldoorn en eentje in Utrecht.

Kijk altijd eerst of er een folder te vinden is

Als je op zoek bent naar spulletjes voor het fietsen of hardlopen maar ook wel graag wat wilt besparen, kijk dan altijd eerst of je een folder van FuturumShop kunt vinden. Indien er op het moment dat jij op zoek bent naar een digitale folder eentje beschikbaar is, dan staat deze zeker op 1Folders.nl. We hebben hier een uitgebreid aanbod aan folders en lookbooks van diverse aanbieders waarvan FuturumShop er eentje is.

Kijk ook bij de speciale Deals op de website

Als er even geen folder van FuturumShop te vinden is, dan kun je op de site van deze aanbieder voor aanbiedingen terecht. Deze staan bekend onder de naam Demarrage Deals. Je vindt deze aanbiedingen makkelijk op de website en je kunt meteen zien wat je dan nog voor een bepaald artikel betaalt. Deze Deals zijn een week geldig en als de termijn ervoor verlopen is, komen er weer andere aanbiedingen voor in de plaats. Staat er nu de ene keer net niets naar je zin bij, kijk dan later nog een keertje want dan is er weer een geheel ander en nieuw aanbod.

Je bestelling snel en gratis thuisbezorgd

Als je bij FuturumShop een bestelling doet in de webshop voor 23:00 dan is deze razendsnel bij je thuis want deze wordt de volgende dag al bezorgd, mits op voorraad natuurlijk. Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd dus je hoeft er geen extra verzendkosten voor te betalen. Je krijgt een bestelling zelfs nog dezelfde dag als je dat liever wilt als deze met Fietskoeriers bezorgd kan worden.

Doe de nodige inspiratie op de met de blogs op de site

Heb je nu eerst wat inspiratie of ideeën nodig voordat je een bestelling plaatst in de webwinkel van FuturumShop? Kijk dan eens bij de blogs die je op de site vindt. Hierin vind je veel informatie over allerlei artikelen en sporten zodat er beslist ook iets bij zit dat voor jou interessant is om te lezen.

Mis niks meer met de nieuwbrief en door FuturumShop te volgen op social media

Wil je geen enkel nieuwtje omtrent FuturumShop missen en alle acties en promoties als eerste weten? Dan is het verstandig je aan te melden voor de nieuwsbrief van deze aanbieder. Deze wordt wekelijks uitgebracht en je kunt ook daarmee allerlei leuke ideeën opdoen. Om iedere week de nieuwsbrief automatisch in je mailbox te ontvangen hoef je alleen maar je naam en emailadres door te geven via de website van FuturumShop en is het geregeld. Je kunt FuturumShop daarnaast volgen op social media want de aanbieder is actief op Facebook, Twitter en Instagram.

Op deze manieren kun je je vraag aan FuturumShop stellen

Heb je een vraag aan FuturumShop? Dan kun je daarmee terecht in een van de twee vestigingen, je vraag stellen via social media of contact opnemen met de klantenservice. Dit laatste doe je het beste door de klantenservice te bellen. Dit is zeven dagen per week mogelijk. Het telefoonnummer en de tijden waarop er iemand bereikbaar is vind je op de site van FuturumShop. Vergeet zeker niet om eerst even op de site te kijken of je vraag wellicht tussen de veelgevraagde vragen staat. Is dat het geval dan heb je het snelste je antwoord en hoef je geen nader contact te leggen. Veel algemene vragen zijn al veel eerder en vaker door iemand gesteld dus die vind je er zeker terug.

Over FuturumShop

In 1999 startte de jongeren Harmen van der Meulen, Bas van Wetten en Marcel Kranenburg met hun eigen bedrijf. Deze heren hadden stuk voor stuk liefde voor e-commerce en voor wielrennen. Hun grote wens was om de passie voor die twee onderwerpen met elkaar te combineren; als gevolg hiervan werd in 2000 de webwinkel van FuturumShop gelanceerd. In het eerste jaar weet FuturumShop 369 bestellingen te verwerken, waarna in de jaren daarna de groei behoorlijk hard gaat. Zo maakt in 2005 FuturumShop ook de overgang naar Duitsland.

Momenteel is FuturumShop één van de grootste webwinkels op het gebied van wielrennen. In het assortiment van deze onderneming vinden wielrenners en mountainbikers eigenlijk alles waar ze maar naar op zoek kunnen zijn. Door de jaren heen is het assortiment bovendien verder en verder uitgebreid. Als je in de webshop op ‘Alle producten’ klikt, krijg je namelijk de volgende categorieën te zien: Fietskleding Heren, Fietskleding Dames, Fietsen, Fietsonderdelen, Fietsaccessoires, Fietsonderhoud, Fietselektronica, Fietstrainers, Triathlon, Hardlopen en Sportvoeding.

Als je online de gewenste bestellingen gevonden hebt, kan je deze direct bestellen. Je hoeft daarbij nóóit verzendkosten te betalen. Ook de retournering is volledig gratis, indien je de retourinstructies en –voorwaarden van FuturumShop opvolgt. Gebruik voor de gratis retournering het meegestuurde retourlabel en retourformulier.

Mocht je liever in een fysieke winkel shoppen, kan je ook terecht in Apeldoorn en Utrecht. In die twee steden heeft FuturumShop namelijk een eigen winkel. In die winkels kan je terecht voor het stellen van je vragen, maar je kunt hiervoor ook contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor bel je naar +31 55 533 98 33, vul je een online contactformulier in, start je een live chat via de website of stuur je een Whatsapp bericht naar 06 11 45 03 17. De klantenservice is op werkdagen van 11.00 tot 19.00 uur bereikbaar en in het weekend van 12.00 tot 17.00 uur!