Myprotein

Myprotein folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Myprotein

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor Myprotein korting

Folder Myprotein

Ben je een type dat veel sport? Dan kun je daar wel de nodige hulpmiddelen zoals sportvoeding, kleding, vitamines en andere producten bij gebruiken. Dit soort producten vind je allemaal bij elkaar in de webshop van Myprotein. Als je wilt weten waarvoor je er terecht kunt is het zeker aan te raden eens een kijkje te nemen op de site en in de bijbehorende webshop.

Kijk ook naar afgeprijsde artikelen op de site

Bij Myprotein worden ook producten met de nodige korting aangeboden. Deze vind je onder het kopje Opruiming. Kijk ook daar altijd even als je iets nodig hebt. Wie weet staat het product waar jij net naar op zoek bent wel tussen de afgeprijsde artikelen en kun jij het met korting aanschaffen. Dit doet niets af aan het product zelf maar je betaalt er wel aanzienlijk minder voor.

Informatie bij elk artikel in de webshop

Heb je iets gezien op de site van Myprotein dat je wel wilt hebben? Dan kun je dit eenvoudig en snel bestellen door het in het winkelmandje te doen. Bij elk product dat in de webshop te koop is, staat informatie die je kunt raadplegen zodat je weet wat je in huis haalt. Zeker als het om speciale sportvoeding, vitamines en supplementen gaat is het slim de informatie goed door te lezen zodat je zeker weet dat je het juiste product in huis haalt. Lees daarom altijd alles wat erover te vinden is aandachtig door.

De nieuwsbrief en Myprotein op social media

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder andere sportvoeding en alles wat met nieuwe producten bij Myprotein te maken heeft? Dan meld je je het beste aan voor de nieuwsbrief. Dit doe je door je emailadres door te geven via de website van Myprotein. Daarna ontvang je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox als deze verschijnt en als je dat weer wilt beëindigen is opzeggen ook zo gebeurd. Myprotein is ook actief op social media zoals Facebook, Twitter, YouTube en Instagram dus als je echt helemaal niks meer wilt missen, is het slim de aanbieder van sportproducten daar te volgen.

Kijk wanneer je gebruik kunt maken van acties

Myprotein brengt geen folder uit met aanbiedingen maar dat wil niet zeggen dat je daar geen enkel gebruik van kunt maken. Op de website vind je ook een speciale categorie met Aanbiedingen. Kijk altijd daar eens of er niet net een leuke actie loopt als jij wat wilt bestellen. Soms krijg je bijvoorbeeld korting op een bepaalde productrange of wordt deze gratis verzonden en dat zijn nog maar twee mogelijkheden.

Hanteer een kortingscode tijdens het bestellen

De aanbiedingen willen nog wel eens variëren dus het is zeker zaak regelmatig te kijken. Zit er de ene keer niets voor je bij, dan heb je de keer daarna wellicht meer geluk. Bij elke actie staat duidelijk vermeld hoe lang deze geldig is zodat je precies weet wanneer je er gebruik van kunt maken. Als je gebruik wilt maken van een aanbieding, dan krijg je daar een kortingscode voor die je kunt inzetten tijdens het bestelproces. De korting wordt op die manier direct voor je verrekend zodat je precies kunt zien wat de bestelling je gaat kosten als je deze gaat betalen.

Maak eerst een account aan

Als je een bestelling wilt plaatsen bij Myprotein dan dien je daarvoor wel een account aan te maken. Dit is maar eenmalig en groot voordeel daarvan is dat je bij een bestelling op een later tijdstip niet opnieuw je gegevens hoeft door te geven maar gewoon kunt inloggen. Dat maakt het bestellen alleen maar sneller en makkelijker. Als je bent ingelogd kun je ook zien hoe het met je bestelling staat en wanneer je deze kunt verwachten. Inloggen kun je via de site zelf doen maar ook heel eenvoudig via Facebook of Google als dat je voorkeur heeft.

Wat doe je als je vragen hebt aan Myprotein?

Heb je vragen over bepaalde producten of wil je iets weten over bijvoorbeeld bestellen, betalen en leveren? Kijk dan altijd even voor meer informatie op de website. Hier vind je tal van veelgestelde vragen en wellicht staat die van jou er ook tussen, met het antwoord. Staat je vraag er nu niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice via het contactformulier dat je op de site vindt. Daarvoor dien je wel in te loggen of je aan te melden, ook als je nog geen klant bent bij Myprotein.

Over Myprotein

Naar eigen zeggen is Myprotein in de afgelopen jaren uitgegroeid tot Europa’s nummer 1 sportvoedingsmerk. Het bedrijf werd reeds in 2004 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Vanaf het allereerst moment lag de focus op het produceren van supplementen, eiwitrijk voedsel, eiwitrijke snacks en sportkleding. Doordat in de afgelopen jaren fitness en spieropbouw steeds populairder geworden is, heeft dit bedrijf een flinke groei door weten te maken.

De spullen van Myprotein kan je rechtstreeks in de officiële webshop aanschaffen. In deze webshop vind je het uitgebreide assortiment terug, waarbij alle producten in de volgende categorieën onderverdeeld zijn: Sportvoeding, Vitamines, Bars & Snacks, Kleding & Accessoires, Pro, Vegan, Goal Selector en Dieetwensen. Per categorie vind je behoorlijk veel verschillende producten terug. Onder meer in de categorie Sportvoeding zijn allerlei soorten producten te vinden, waarbij de nadruk ligt op spieropbouw en het op de juiste manier verzorgen/onderhouden van de spieren.

Het is absoluut aan te raden om de webshop van Myprotein regelmatig in de gaten te houden. Het bedrijf stunt namelijk met enige regelmaat met flinke kortingen. Als je online voor meer dan 40 euro een bestelling plaatst, hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Bij een order van minder dan 40 euro betaal je slechts 3,95 euro aan verzendkosten. Niet tevreden met de ontvangen producten van Myprotein? Neem dan direct contact op met de klantenservice om dit aan te geven; je hebt hier 14 dagen de tijd voor na ontvangst van de producten. Vervolgens kan je, met hulp van de klantenservice, de artikelen gratis retourneren.

De klantenservice kan je bereiken via een online contactformulier. Voordat je toegang tot dit contactformulier krijgt, moet je wel eerst een online account aanmaken. In jouw online account kan je in het vervolg ook de bestellingen plaatsen en ontvang je ook aanbiedingen op maat. Ook via Facebook, Instagram en Twitter blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen.