Samsung

Samsung folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Samsung

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Populaire Samsung winkels

Tips voor Samsung korting

Samsung folder

Iedereen heeft wel eens gehoord van het bedrijf Samsung. Het is dan ook een wereldberoemd bedrijf als het op elektronica aankomt. Bijna elk mens heeft wel een keer wat van Samsung gekocht, of het nu om een tv, telefoon of wasmachine gaat. De firma heeft zo’n uitgebreid assortiment dat in heel veel verschillende productcategorieën het merk Samsung wel voor komt. Het Zuid-Koreaanse merk bestaat al behoorlijk wat jaren en draait al een groot aantal jaren mee in de top van de elektronicabranche. Het bedrijf werd dan ook opgericht met het idee dat het heel lang mee zou gaan en dat lukt Samsung tot nu toe behoorlijk goed.

Een wereldbedrijf

Samsung werd ooit opgericht in Zuid-Korea door Lee Byung-chull. Op 1 maart 1938 zag het Koreaanse bedrijf het levenslicht en is sinds die tijd uitgegroeid tot een wereldbedrijf. Samsung is vandaag de dag actief in zo’n 58 landen en telt ruim 450.000 medewerkers. De naam van het bedrijf betekent in het Koreaans drie sterren. De gedachte hierachter was dat de oprichter hoopte dat het net als de sterren ook heel lang zou blijven bestaan en een heel machtig bedrijf zou worden. Tot 1993 bestond het logo van Samsung dan ook uit drie sterren. Tot nu toe is die hoop ook werkelijkheid geworden.

1 van de bekendste merken ter wereld

Waar Samsung ooit begon als verkoper van groente, vis en fruit naar China, is het tegenwoordig een van de grootste elektronicabedrijven die er in de wereld te vinden is. Hoewel Apple een grote concurrent is van Samsung op het gebied van telefoons en tablets, produceert Samsung veel van de onderdelen die Apple gebruikt. In de jaren 70 begon Samsung zicht pas te begeven op de elektronicamarkt en startte met de productie van huishoudelijke apparaten. Tegenwoordig kun je alles wat met elektronica te maken heeft van Samsung kopen. Of het nu om telefoons, tablets, wasmachines, koelkasten of auto’s gaat, Samsung maakt het. Het merk behoort daarom ook tot 1 van de 10 bekendste merken in de wereld.

Een zeer breed assortiment

Samsung produceert heel veel verschillende producten. Je moet hierbij denken aan mobiele telefoons, televisies, laptops, digitale camera’s, tablets, koelkasten, magnetrons, stofzuigers en wasmachines. Dit is nog maar een greep uit het assortiment wat Samsung te bieden heeft. Ook maakt Samsung verschillende onderdelen voor andere merken en zul je dus al snel iets wat gemaakt is door Samsung in je huis hebben. Het bedrijf is zo divers dat het zelfs schepen bouwt, verzekeringen aanbiedt en ook een pretpark heeft dat Samsung Everland heeft. Samsung was op veel gebieden de eerste. Het was bijvoorbeeld het eerste bedrijf dat een digitale televisie aanbood aan haar klanten. Zo zijn er nog veel meer producten waar Samsung mee voorop loopt.

Samsung blijft innoveren

Samsung gaat constant mee met de veranderingen in de wereld. Ze proberen voorop te lopen als het om technologie gaat en blijven steeds innoveren. Door constant hun producten te verbeteren en nieuwe producten op de markt te brengen, blijft Samsung de concurrentie voor. Aangezien er zo ontzettend veel elektronicabedrijven in de branche aanwezig zijn, kan de concurrentie moordend zijn. Daarom blijft Samsung investeren in de toekomst en jouw producten bieden die je dagelijks leven makkelijker kunnen maken. Of het nu om zoiets simpels als een koelkast of iets geavanceerd als een home theater systeem. De nieuwste technologieën worden toegepast op de apparaten om je het allerbeste te kunnen bieden.

Verschillende manieren op de producten van Samsung te kopen

Wil je de producten van Samsung kopen, dan kan dit op verschillende manieren. Er zijn heel veel verschillende verkooppunten die de producten van Samsung aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Mediamarkt gaan of online bij CoolBlue de producten van het merk kopen. Ook kun je gewoon in de webshop van Samsung zelf alle producten rechtstreeks bestellen. Hier staan alle apparaten gewoon op en kun je het gehele assortiment direct bekijken en bestellen. Wat je ook zoekt voor in huis of voor jezelf, Samsung heeft alles wat je nodig hebt om je leven makkelijker te maken.

Aanbiedingen en de folder

Aangezien sommige apparaten best prijzig kunnen zijn, is het soms wel fijn als je van aanbiedingen gebruik kunt maken. Ook Samsung doet aan dit type aanbiedingen. Deze kun je in de webshop zelf vinden. Daarnaast kan het ook zijn dat bepaalde verkooppunten kortingsacties op Samsung apparaten hebben. Door op 1Folders.nl de aanbiedingen goed in de gaten te houden, kun je mooi wat geld besparen op apparaten van Samsung. Bekijk op deze website ook de folder van Samsung zelf voor de nieuwste apparaten en de leukste aanbiedingen in de sale.

Over Samsung

Samsung werd op 1 maart 1938 in Zuid Korea opgericht door de heer Lee Byung-Chull. Hij koos bewust voor de naam Samsung, aangezien deze naam in het Koreaans ‘drie sterren’ betekent. Bij de oprichting van het bedrijf wilde hij dat het bedrijf onwijs machtig zou worden en net zo lang als de sterren in de hemel zou bestaan. Zo ver is het nog lang niet, maar Samsung is wel uitgegroeid tot één van de grootste elektronicabedrijven. Het merk is in staat om te innoveren, het merk is wereldwijd actief en het merk is ondertussen onderverdeeld in verschillende divisies. Samsung Electronics is de meest bekende variant; deze divisie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onder meer de smartphones, televisies en koelkasten.

Ook in Nederland is Samsung goed vertegenwoordigd. Als je een kijkje op de website neemt, zie je direct dat het aanbod onwijs uitgebreid is. Je kunt kiezen tussen de categorieën ‘Mobiel’, ‘Televisie & Audio’, ‘Huishoudelijk’ en ‘IT’. Onder de categorie Mobiel vallen onder meer de smartphones, de tablets en de smartwatches (slimme horloges). Onder de categorie Huishoudelijk vallen onder meer de wasmachines, drogers, koelkasten, magnetrons, ovens, kookplaten en stofzuigers.

Voor het aanschaffen van de artikelen van Samsung kan je in Nederland bij veel bedrijven terecht. Bekende webshops zoals Coolblue en Bol.com verkopen deze producten, maar ook in winkels van bijvoorbeeld KPN en Vodafone worden de smartphones van Samsung verkocht. Met de online store locator kan je direct ontdekken welke fysieke winkel in jouw buurt de producten van Samsung aanbiedt.

Je kunt tegenwoordig op meerdere manieren contact opnemen met de Nederlandse klantenservice van Samsung. Je kunt bellen naar 088 909 0100, een Whatsapp bericht sturen via de website, via Facebook of Twitter je vraag stellen of gebruik maken van de Facebook community. Uiteraard kan je ook met je vragen terecht bij één van de wederverkopers van Samsung.