Kijkshop

Kijkshop folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kijkshop

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Populaire Kijkshop winkels

Kijkshop weetjes en feiten

 1. De geschiedenis van Kijkshop gaat terug tot 1973
 2. Kijkshop was de eerste keten waarbij men in een winkel producten in een glazen vitrine uitstalden
 3. In de afgelopen jaren is Kijkshop in handen van meerdere eigenaren geweest, totdat het bedrijf in januari 2018 failliet werd verklaard
 4. In 2019 kwam Kijkshop toch weer terug; nu in de vorm als een webshop
 5. De huidige slogan van Kijkshop is ‘Kijk, Klik, Klaar’
 6. In de afgelopen tientallen jaren is het logo van Kijkshop meerdere keren veranderd; van groen, naar wit, naar rood
 7. Kijkshop heeft ook enkele filialen gehad in België onder de naam ‘Bestsellers’
 8. In het huidige assortiment van Kijkshop zijn producten van alle populaire merken te vinden
 9. De klantenservice van Kijkshop staat op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur voor je klaar; 085 00 433 83 of via [email protected]
 10. In de webshop van Kijkshop kun je uit meer dan 10 betaalmogelijkheden kiezen
 11. Kijkshop heeft tegenwoordig het keurmerk ‘Thuiswinkel Waarborg’
 12. Elk jaar steunt Kijkshop verschillende goede doelen; de retourkosten die consumenten betalen, gaan rechtstreeks door naar deze goede doelen
 13. Kijkshop biedt altijd gratis verzending aan, ongeacht de orderwaarde
 14. De eigenaar van Kijkshop is ook eigenaar van PlazaSale en DirectSale.nl
 15. Bij Kijkshop kun je ook in drie termijnen betalen; zonder enige vorm van rente
 16. Via de webshop van Kijkshop kun je de actuele folder inzien
 17. Onder de noemer ‘In de kijker’ vind je producten die voor jou mogelijk interessant zijn
 18. Kijkshop heeft het gehele assortiment in 12 categorieën onderverdeeld, waaronder Beeld & Geluid, Huis & Veiligheid en Badkamer
 19. Op de reviewwebsite Trustpilot zijn al meer dan 2200 reviews over Kijkshop.nl achtergelaten
 20. Kijkshop maakt voor de bezorging gebruik van meerdere bedrijven, waaronder PostNL, DHL en DPD
 21. Via het online retourportal kun je direct jouw retouraanvraag indienen
 22. Kijkshop biedt een fabrieksgarantie van minimaal 3 jaar aan op alle producten uit de webshop
 23. Via de zoekfunctie op de webshop kun je razendsnel de gewenste producten vinden
 24. Als je naar het huidige logo van Kijkshop.nl kijkt, is het alsof je een smiley ziet staan bij de letters ‘ij’
 25. Door een account bij Kijkshop aan te maken, kun je nóg sneller een bestelling plaatsen
 26. In 1973 werd de eerste vestiging van Kijkshop in ‘s-Hertogenbosch geopend
 27. In de originele vestigingen van Kijkshop stonden de medewerkers altijd áchter de balie
 28. Het hoofdkantoor van Kijkshop stond eerst in Zaltbommel, maar nu in Leiderdorp
 29. Bij Kijkshop kun je ook achteraf betalen, dankzij Klarna
 30. Kijkshop is op dit moment actief op Facebook, LinkedIn en Instagram
 31. Als je drank bij Kijkshop wilt bestellen, dien je 18 jaar of ouder te zijn
 32. Alle ontvangen producten kun je binnen 14 dagen retourneren, indien je aan de retourvoorwaarden voldoet
 33. Kijkshop hanteert continu thema’s in de webshop, bijvoorbeeld met het oog op de feestdagen

Tips voor Kijkshop korting

Kijkshop folder

Kijkshop had vroeger veel winkels in Nederland maar tegenwoordig alleen nog een webshop. Ook lekker makkelijk want dan hoef je je niet eens meer je luie stoel uit om iets te kopen. Bij Kijkshop kun je eenvoudig op de website een zoekwoord invoeren als je een bepaald product wilt hebben of je zoekt gericht binnen een van de categorieën die je online vindt. Zo vind je snel waar je naar op zoek bent en kun je een bestelling vlug in huis hebben.

Folder op de website van Kijkshop

Kijkshop brengt met regelmaat een folder uit die je op de website vindt. Je kunt erop klikken en dan door de folder heen scrollen zodat je niks mist van wat erin staat. In de folder staan artikelen die met korting worden aangeboden zodat jij er minder voor betaalt. Zeker met een wat kleiner budget worden sommige producten dan toch aantrekkelijk om op dat moment aan te schaffen.

Goede omschrijving bij elk product

Op de website van Kijkshop op de homepage vind je diverse aanbiedingen. Als je erop klikt krijg je alle informatie te zien over het product die beschikbaar is. Hetzelfde geldt uiteraard voor producten die niet met korting worden aangeboden. Bij ieder product staat een korte beschrijving en vind je de technische specificaties zodat je goed weet wat je aanschaft. Dit is altijd belangrijk om te weten, zeker als je een product niet eerst kunt zien voordat je het koopt. Als je een bepaald artikel wilt hebben dat bijvoorbeeld ergens anders op aangesloten wordt is het wel belangrijk dat dit goed past want anders heb je er immers niets aan.

Je bestelling volgen via Track & Trace

Bij Kijkshop kun je alleen online bestellingen plaatsen maar deze worden wel altijd gratis naar je verzonden. De bestellingen worden geleverd door verschillende vervoerders en je kunt de bestelstatus van een pakket altijd volgen via Track & Trace. Past de bestelling in een envelop dan levert de postbode deze bij je af in de brievenbus. Als je een bestelling doet voor een artikel dat op voorraad is kun je het in de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis hebben. In de webshop kun je kiezen uit verschillende categorieën zodat het zoeken makkelijker gemaakt wordt. Binnen deze categorieën staan onderverdelingen met diverse producten. Het aanbod is groot zodat er heel wat is om uit te kiezen.

Betalen bij Kijkshop

Een bestelling die je op kijkshop.nl doet kun je op verschillende manieren betalen, zowel vooraf als achteraf. De methode die jij wilt gebruiken kun je aangeven tijdens het bestelproces. De methodes die voor betalen worden gebruikt zijn alle bekende in Nederland en België. Je kunt er zelfs voor kiezen in drie termijnen te betalen indien het aankoopbedrag te hoog is om in één keer te voldoen. Er zijn wel bepaalde voorwaarden aan deze manier van betalen verbonden maar die kun je raadplegen op de website.

Winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Vind je het een beetje eng dat je een bepaald product niet eerst in het echt kunt zien omdat Kijkshop geen fysieke winkels meer heeft? Onthoud dan dat ze werken met de garantie van Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat je weet bij wie je winkelt en dat je dit altijd veilig kunt doen. Op de website van Kijkshop staan alle zekerheden die verbonden zijn aan deze waarborg en waar zij aan dienen te voldoen indien je online iets bij Kijkshop aanschaft.

Wettelijke garantie op je aankopen

Op elk product dat Kijkshop verkoopt zit de wettelijk bepaalde garantie. Op veel producten is dat een jaar maar er zijn ook fabrikanten die een langere garantie bieden. Hoelang dit is staat bij ieder product aangegeven. Is je aankoop defect bij aankomst of gaat het stuk binnen de garantietermijn? Dan kun je contact opnemen met Kijkshop en gaan ze de reparatie of vervanging voor je in orde maken.

Artikelen retourneren

Mocht een aankoop nu toch net niet zijn wat je ervan verwacht had dan kun je deze retourneren aan Kijkshop. De voorwaarden hiervoor vind je online. Het is aan te raden deze eerst goed door te lezen voordat je een artikel retourneert zodat je zeker weet dat het goed gaat en het daadwerkelijk geretourneerd mag en kan worden. Een product retourneren aan Kijkshop kost je €2,95 voor het verzenden maar daarvan doneren zij wel een deel aan een goed doel. Retour gekomen producten waar niks mis mee krijgen een tweede leven en worden opnieuw, tegen een lagere prijs, aangeboden via BuyBay. Zo wordt er niets verspild en is het goed voor het milieu.

Over Kijkshop

In het jaar 1973 werd in Den Bosch het eerste filiaal van de Kijkshop geopend door Jan Beckers. Dit filiaal bracht een volledig nieuw winkelconcept met zich mee; alle producten waren namelijk uitgestald in glazen vitrines. Bij deze producten stond een omschrijving inclusief productnummer. Je kon het productnummer opschrijven en het kaartje bij de kassa afgeven. De medewerker haalde het product in het magazijn voor je op. Op deze manier was de Kijkshop weinig geld kwijt aan (duur) winkelpersoneel).

In het assortiment van de Kijkshop kon je onder andere consumentenelektronica, sieraden en foodartikelen vinden. IN principe was de Kijkshop een groot warenhuis. Maar, in 2018 werd de Kijkshop helaas failliet verklaard. Momenteel is de Kijkshop weer actief met een eigen online platform waarop je verscheidene producten kunt kopen.

Sterker nog; in de webshop van de Kijkshop vind je onwijs veel producten. Het gehele assortiment is onderverdeeld in enkele categorieën: Beeld & Geluid, Foto & Video, Computer, Telefonie, Printers & Network, Keuken, Speelgoed & Gaming, Huis & Veiligheid, Tuin & Klussen, Sport & Verzorging en Beauty. Per categorie heb je de keus uit allerlei soorten producten van verschillende merken.

Bij het bestellen profiteer je altijd van gratis verzending. Je kunt hierbij ook nog eens kiezen voor achteraf betalen. De bestelde artikelen worden binnen enkele werkdagen op het gewenste adres afgeleverd. Indien je artikelen wilt retourneren, betaal je daar een bedrag van € 2,95 voor. Het retourneren van de producten kan middels het online retourportal van de Kijkshop. Dit portal is te vinden via de webshop.

De klantenservice van de Kijkshop is te bereiken op telefoonnummer 085 00 433 83 of via de mail ([email protected]). Dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur staan de medewerkers van de Kijkshop je graag te woord.