One 2 Eat

One 2 Eat folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor One 2 Eat

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor One 2 Eat korting

Folder One to Eat

Zin in een uiteenlopende variatie aan lekkere hapjes en dranken? Ja? Dan ben je bij ons op het juiste adres. One to eat heeft voldoende cafés om jou van dienst te kunnen zijn. Dus heel gemakkelijk te bereiken zijn we wel. Moet je iemand even ontmoeten, of even een zakelijk onderhoud aangaan in een leuke en ontspannen sfeer? Zoek onze One to Eat café dan maar op. One to Eat staat bekend om de aantrekkelijke en huiselijke warme aankleding van de zaken. Het café heeft een aantrekkelijk gezicht en een leuke sfeer om even uit de eentonige en allombekende omgeving te glippen.

Jouw keuze

Bij One to Eat ben je terecht voor haast alles dat jou smaakpapillen begeren kunnen. Onze hele vriendelijke medewerkers staan klaar om je op jouw wenken te bedienen en ervoor te zorgen dat je een comfortabel gevoel aan dit bezoek overhoudt. Je hebt een uitgebreide keuze variërend van lunch tot een compleet menu uit ons totaal aanbod. Als je nu kiest voor een snelle lunch voor een korte pauze of een rustige niet aan tijd gebonden maaltijd, bij One to Eat kom je wel zeker aan jouw trekken.

Waarvan mag jij bij ons smullen?

One to Eat maakt gebruik van bekende topkwaliteit merken en ingrediënten, die speciaal voor de klant die weet wat lekker in een voortreffelijk maal gegoten wordt. In deze cafetaria geniet je royaal van al dat te bieden is. In de vroege ochtend hebben we de belegde broodjes, maar ook voor de klant die iets zwaarder ontbijt is er een heerlijke friet of een van onze zalige zoetwaren.

Een drankje erbij

Bij een stevig maal hoort een drank. Daar hebben we een groot assortiment van. Ben je op dat moment in de stemming voor iets kouds hebben dat. Of wil je vanwege het koude weer een lekkere warme drank, ook dat serveren we. One to Eat biedt voor elke gelegenheid de beste dranken, die heerlijk passen bij de uitgekozen maaltijd. Heb je eindelijk de promotie gehad of mag je nog een kaarsje bij uitblazen? Ook bij dergelijke hoogtepunten vieren we samen onder het genot van een wijntje of bier de mijlpaal.

Hygiëne en standaarden

Schoon en zorgvuldig bereiden is bij One to Eat zeer belangrijk. We willen heel graag dat je ongerust van jouw maaltijd of drank geniet, dus zorgen we dan ook voor het in place hebben van de goede randvoorwaarden. Ons bedrijf voldoet aan de minimale standaarden voor hygiëne en is heel erg transparant bij de handhaving van de regels. Door middel van een goed kwaliteitsbeleid kunnen we deze normen waarborgen en is het overduidelijk voor medewerkers waar we ons binnen deze dienstverlening aan committeren. Strenge naleving van de regels is daarom van eminent belang. Dit is te zien en te proeven in onze maaltijden en dranken.

Onze webwinkel

Om je continu op de hoogte te stellen van ons aanbod, geven we frequent folders uit. Deze zijn te downloaden vanuit onze website. Dus ga even zitten achter de pc of laptop en bekijk rustig onze menu's en acties. Via de webwinkel kun je gemakkelijk gebruik maken van de aanbiedingen door eenvoudig de instructies op te volgen. De verschillende snacks zijn goed in zicht en doen niet onder voor hele maaltijden.

Onze acties

One to Eat kent maandelijks hele leuke acties. Die zie je ook op 1Folders.nl. Passend bij de tijd worden en acties samengesteld die kunnen variëren van een speklappenschotel, verse frietjes, of op smaak gebakken speklappen met een overheerlijke salade. Populair is onze 'grote bak met frietjes' vergezeld van frikandel en kroket en afgerond met heerlijke frietsaus. We vergeten de Shoarma liefhebbers niet want voor hen hebben we een lekker zacht bolletje gevuld met heerlijke gekruide shoarma en verrukkelijke knoflooksaus. Als je alleen zin hebt in een snelle snack, dan stellen we jou voor om onze Nacho Chees Bites te proberen. Deze acties zijn allen te bezichtigen in onze webwinkel die voor elke klant toegankelijk is.

Hoe onderhouden wij contact?

One to Eat heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in de technologie en zal vooral met haar marketingstrategieën grote indrukken achter laten. Bellen of mailen kan nu heel eenvoudig door de instructies op de website te volgen. Kijk ook uit naar onze online formulieren die in enkele minuten ingevuld zijn. Wil je toch fysiek langs komen voor gesprek, dan kan dat ook in een van onze filialen. Maar... een echte fan heeft toch wel veel aan de webwinkel die zich ervoor leent om snel, maar goed doordacht de juiste besluiten te nemen voor jouw meet to eat.

Over One 2 Eat

Ben je wel fan van een lekkere vette & snelle hap? Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van een cafetaria of een snackbar? Dan is de kans groot dat je wel eens bij een One 2 Eat cafetaria geweest bent. Deze keten heeft door het gehele land namelijk meerdere cafetaria’s, waarbij onder meer het logo en de kleurstelling opvallend te noemen is.

Het doel van One 2 Eat is om je op een gastvrije manier te laten genieten van allerlei lekkere gerechten. Dit zijn géén culinaire hoogstandjes, maar zijn wel gerechten die de lekkere trek op een perfecte manier weet te stillen. Het motto van One 2 Eat is niet voor niets ‘Meet & Eat’. De cafetaria’s van deze keten zijn gezellig ingericht, bieden ruimte om even lekker te zitten en bevinden zich vaak op centrale locaties in bijvoorbeeld een woonwijk.

Wat je zoal in het assortiment van One 2 Eat terug kunt vinden? Dat varieert van een frikandel tot aan een broodje shoarma en van warme dranken tot aan koude drankjes. Het zijn precies de gerechten waar je hoogstwaarschijnlijk direct aan moet denken als wij de woorden ‘cafetaria’ en ‘snackbar’ noemen.

Op de website van One 2 Eat vind je meer informatie over de formule die zij hanteren. Ook is het voor ondernemers mogelijk om zich via de website aan te melden. Indien je aan alle voorwaarden voldoet, kan je namelijk zelf ook een One 2 Eat cafetaria gaan runnen. Is dat jouw wens? Raadpleeg dan direct de website.

Heb je overige vragen aan deze cafetariaketen? Daarvoor kan je het beste een online contactformulier invullen. Ook kan je wellicht jouw vraag stellen bij één van de One 2 Eat cafetaria’s bij jou in de buurt. Deze keten inmiddels immers tientallen aangesloten cafetaria’s door het gehele land.