Forever 21

Forever 21 folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Forever 21

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Forever 21 weetjes en feiten

 1. Forever 21 is een Amerikaanse kledingketen
 2. Het hoofdkantoor van Forever 21 is gevestigd in Los Angeles
 3. Forever 21 is in 1984 opgericht
 4. Sinds 1984 is Forever 21 gegroeid tot een multinational met meer dan 540 vestigingen
 5. Forever 21 is in meer dan 131 landen gevestigd
 6. Forever 21 biedt stijlvolle ontwerpen en fashion basics met dwingende waarden en een dynamische winkelomgeving
 7. Naast alle winkels heeft Forever 21 ook een webshop
 8. Forever 21 biedt 100% recyclebare en herbruikbare plastic en papieren zakken in veel van de winkels
 9. Het hoofdkantoor is een van de grootste zonne-energie installaties van Californië
 10. De kledingcollecties van Forever 21 worden momenteel ontwikkelt met milieuvriendelijke materialen
 11. De leveranciers van Forever 21 zijn verplicht dat ze voldoen aan de productiefaciliteiten zoals de veiligheids- en mensenrechtennormen
 12. Forever 21 heeft sinds 2004 een permanent bontvrij beleid opgesteld
 13. Het is mogelijk om je als zakelijke klant te verbinden aan Forever 21
 14. Bij een minimale aankoop van € 50,- heb je gratis verzending
 15. Online kun je de status van je bestelling vinden
 16. Online aankopen kunnen binnen 60 dagen geretourneerd worden
 17. Forever 21 biedt cadeaubonnen aan
 18. Je kan maximaal 10 cadeaubonnen per transactie gebruiken
 19. Ook online kun je een cadeaubon bestellen
 20. Je kan verschillende bedragen op een cadeaubon zetten
 21. Online kun je het saldo van jouw cadeaubon controleren
 22. Op de website kun je een maattabel vinden
 23. Bij een online bestelling en je wil het ophalen in een winkel dan is dat binnen 5 tot 7 werkdagen mogelijk
 24. Het ophalen van je bestelling in een winkel kan van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur
 25. Forever 21 biedt 15% korting aan voor studenten
 26. Het logo van Forever 21 heeft de kleur roze
 27. Forever 21 is te vinden op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en Pinterest
 28. In 2019 zijn honderden winkels van Forever 21 gesloten
 29. In 2001 is er een rechtszaak aangespannen tegen Forever 21 door Aziatische Amerikanen
 30. Het onderwerp van deze rechtszaak was dat 19 medewerkers onder het minimumloon verdienden
 31. In 2012 werd Forever 21 weer voor de rechter gedaagd
 32. Dit keer was het onderwerp dat de overuren niet uitbetaald werden
 33. Forever 21 is ook voor de rechter verschenen wegens auteursrechtschendingen
 34. Auteursrechtschendingen betekent dus dat kledingontwerpen nagemaakt worden
 35. Forever 21 is meerdere malen voor de rechter verschenen wegens het namaken van kledingontwerpen
 36. In 2014 werd de eerste winkel van Forever 21 geopend in Nederland
 37. De eerste winkel in Nederland was gevestigd in Amsterdam
 38. Het Europese distributiecentrum van Forever 21 is gevestigd in Bergen op Zoom

Tips voor Forever 21 korting

Forever 21 folder

In de Forever 21 folder bekijk je altijd de nieuwste aanbiedingen. Het Amerikaanse Forever 21 is een kledingketen en heeft haar hoofdkantoor in Los Angeles. In 1984 werd de winkelketen opgezet door het Zuid-Koreaanse echtpaar Do Won Chang en Jin Sook Chang. Vandaag de dag is Forever 21 van slechtst een winkel in Los Angeles uitgegroeid tot een multinational. Het bedrijf staat vooral bekend om haar modieuze en trendy kleding die toch goed betaalbaar is. In de winkels vind je accessoires, schoonheidsproducten, woonartikelen en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Multinational

De multinational heeft zo’n 600 vestigingen in meer dan 130 landen heeft meer dan 25.000 werknemers in dienst. Het eerste pand in de Benelux werd in Brussel geopend en in 2014 werd de eerste winkel in Amsterdam terwijl in Breda al enige tijd het Europese hoofdkantoor gevestigd was. Het Europese distributiecentrum staat vandaag de dag nog steeds in Bergen op Zoom en in Breda is nog steeds het hoofdkantoor gevestigd. Alle fysieke winkels in de Benelux zijn gesloten, maar er is wel een internationale webshop.

Positieve impact

Het bedrijf neemt haar zakelijke keuzes zeer serieus, inclusief het verkrijgen van de artikelen die ze verkopen. Forever 21 streeft ernaar om niet alleen een positieve impact te hebben binnen de winkels en medewerkers, maar ook op het milieu en op de honderden fabrieken van leveranciers over de hele wereld. Zo gebruikt de modeketen herbruikbare plastic en papieren tassen in de winkels. Daarnaast doneert Forever 21 elke keer 5 cent aan de American Forests Association als een klant een eigen tas gebruikt. Daarnaast maakt het hoofdkantoor in Los Angeles gebruik van zonne-energie installaties en worden producten vervoerd via de zeevaart in plaats van via het vliegtuig om de CO2 uitstoot te verminderen.

Milieuvriendelijk

De hedendaagse producten van Forever 21 worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Ook heeft het bedrijf een samenwerking met een toonaangevende wereldwijde bedrijf voor het inzamelen, hergebruiken en recyclen van kleding, schoenen en ander textiel. Dit puur om het afval op stortplaatsen te helpen verminderen en de levensduur van ongewenste kleding en schoenen te verlengen. Zo wil de modeketen samenwerken met jou als klant om toch wat terug te doen voor je medemens en het milieu. Forever 21 staat er ook voor open om met je samen te werken als je een model, fotograaf of blogger met innovatieve ideeën bent. Alles om de artikelen van Forever 21 beter, mooier en duurzamer te maken.

Online shoppen

Hoewel je in Nederland geen fysieke winkel meer kunt bezoeken, kun je wel online shoppen bij de kledingketen. Door naar de Forever 21 website te gaan, kom je automatisch in de webwinkel terecht. Zoals gezegd heeft de winkel kleding voor vrouwen, mannen en kinderen en deze categorieën zijn makkelijk verdeeld op de webpagina. Zo kun je snel naar de categorie die je moet hebben. De artikelen uit de categorie zijn heel makkelijk te selecteren op kleur, maat en prijs en zo krijg je alleen de resultaten die aan jouw wensen voldoen te zien.

Betaalbare mode

De kleding van Forever 21 heeft een goede pasvorm en de collecties gaan constant met de tijd mee. Het fijne is ook nog dat de kleding heel betaalbaar is en ook als je een kleiner budget hebt, kun je modieus gekleed door het leven gaan dankzij het kledingconcern. Als je op zoek bent naar leuke koopjes, dan is het een goed idee om bij de sale te kijken. Hier vind je de trendy artikelen van Forever 21 met mooie kortingen. Zo kun je nog wat extra geld besparen en super leuke kleding scoren. Bij meer dan €70 worden je bestellingen gratis verzonden.

Nieuwsbrief en Social Media

Om op de hoogte te blijven van alles wat met Forever 21 te maken heeft, is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je hoeft enkel je e-mailadres in te voeren en je bent ervoor ingeschreven. Zo ontvang je de laatste deals, styling tips en nieuwste collecties gewoon per e-mail. Daarnaast wordt al het nieuws ook direct op de website geplaatst en kun je alle speciale deals direct op de homepagina zien. Zo mis je niets en kun je direct gebruik maken van de deals. Ook op Social Media plaatst de winkel alles wat actueel is bij Forever 21.

Klantenservice

Via Facebook Messenger kun je ook eenvoudig contact opnemen met de klantenservice. Het is zelfs mogelijk om via de chat artikelen te bestellen en daarnaast de klantenservice vragen stellen. Zo maakt Forever 21 het je nog eenvoudiger en doorgaans antwoordt de klantenservice binnen één dag. De klantenservice is ook telefonisch te bereiken en via een contactformulier. Hiervoor kun je naar de website, daar staan alle contactgegevens die je nodig bent om contact op te nemen.

Over Forever 21

Wie wil dat nu niet; voor altijd 21 voelen. Hoewel Forever 21 niet specifiek om de leeftijd 21 jaar gaat, bestaat de collectie uit kleding en accessoires voor mensen die op zoek naar trendy, jonge en hippe items.

De eerste winkel van Forever 21, toen nog Fashion 21, werd geopend in 1984 in Los Angeles. Vervolgens werd ieder half jaar wel ergens een nieuwe Forever 21 winkel geopend. Sindsdien is het één van de grootste kledingwinkels wereldwijd. In totaal vind je meer dan 600 Forever 21 winkels, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, China, Europa, India, Mexico en Japan..

De collectie van Forever 21 bestaat uit verschillende merken, stijlen en maten voor iedereen en alle leeftijden. Zo is er een Forever 21 apparel, 21MEN, Love 21, Forever 21+, Forever 21 girls en een Love & Beauty collectie. De kleding en accessoires van Forever 21 zijn altijd volgens de laatste trends en tegen een lage prijs.

In 2014 werd de eerste vestiging in Nederland geopend. Tegenwoordig is er nog één Forever 21 in Rotterdam te vinden, maar de collectie van de winkel kun je ook eenvoudig online bekijken en shoppen. Bij bestellingen vanaf 60 euro wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.