Jumbo

Jumbo folders

Jumbo Folder

Jumbo Folder

Geldig van 12-06 t/m 18-06

Profiteer nog 4 dagen van deze Jumbo Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Jumbo aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Jumbo winkels

Jumbo weetjes en feiten

 1. Jumbo is een van de favoriete werkgevers onder jongeren voor een bijbaan
 2. De 4e persoon in de rij bij Jumbo krijgt zijn/haar boodschappen gratis
 3. De supermarktketen Jumbo zag in 1983 in Tilburg het levenslicht
 4. Samen met Albert Heijn strijdt Jumbo om de titel ‘marktleider’ in de wereld van supermarkten
 5. Ongeveer 85.000 mensen zijn werkzaam bij Jumbo; in de winkels, distributiecentrum en op kantoor
 6. Jumbo is nu ook actief in België, waar het inmiddels al 20 winkels heeft geopend.
 7. Door de jaren heen heeft Jumbo meerdere concepten op de markt gebracht, waaronder Jumbo City en Jumbo Foodmarkt
 8. De vrachtwagens van Jumbo kun je herkennen aan de opvallende gele kleur en witte belettering
 9. De kleur geel speelt sowieso de hoofdrol in de huisstijl van Jumbo
 10. Bij Jumbo doe je altijd aan de hand van 7 zekerheden jouw boodschappen
 11. In de afgelopen jaren heeft Jumbo meerdere (prestigieuze) awards gewonnen
 12. Jumbo heeft haar eigen radiostation, genaamd Jumbo Radio.
 13. In de reclamespotjes van Jumbo spelen Frank Lammers en Maike Meijer de hoofdrol
 14. Jumbo is ook actief in de sportwereld; als sponsor van PSV, Max Verstappen en het wielrenteam Jumbo-Visma
 15. Jumbo geeft aan dat zij het grootste assortiment tegen de laagste prijzen aanbieden
 16. De filialen van Jumbo zijn hedendaags door het gehele land verspreid te vinden
 17. Bij Jumbo kun je gratis sparen voor leuke extra’s, zoals korting op dagjes uit
 18. Via de webshop van Jumbo kun je jouw boodschappen bestellen en deze gratis laten bezorgen
 19. Met een Mijn Jumbo account geniet je van veel mogelijkheden/voordelen op de website
 20. Op de website van Jumbo kun je de actuele folder en aanbiedingen inzien
 21. Jumbo is actief op Facebook en Twitter; via deze social media kanalen kun je ook jouw vragen stellen
 22. Met de Jumbo App kun je nog sneller en aangenamer jouw boodschappen doen
 23. In het Jumbo magazine vind je leuke informatie, leuke recepten en handige tips
 24. Op de website van Jumbo kun je het uitgebreide assortiment bekijken
 25. De slogan Jumbo is ‘elke dag euro’s goedkoper’
 26. Op de website van Jumbo vind je ook allerlei inspirerende kook- en instructievideo’s
 27. De klantenservice van Jumbo is van maandag t/m zaterdag bereikbaar op telefoonnummer 0800 022 01 61
 28. Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel van Jumbo; zo denkt deze keten voortdurend aan dierenwelzijn en het terugdringen van voedselverspilling
 29. Het hoofdkantoor van Jumbo is – nog steeds – in Veghel te vinden
 30. De eigenaar van Jumbo is op dit moment de Van Eerd Groep Holding; Frits van Eerd zwaait op dit moment de scepter
 31. Jumbo is op dit moment ook eigenaar van de restaurantketen La Place
 32. In het jaar 2021 bestaat Jumbo precies 100 jaar; al in 1921 startte John van Eerdt al met een eigen groothandel
 33. 100 jaar later is Jumbo nog steeds een familiebedrijf

Nieuws

Jumbo: nog maar 15 producten afrekenen bij de zelfscankassa

Een volle kar of een overvol mandje afrekenen bij de zelfscankassa, dat kan niet meer bij Jumbo. De supermarktketen experimenteert met zelfscankassa's waarbij klanten maximaal 15 producten mogen afrekenen. Het gaat om een test waaraan ongeveer 25 winkels meedoen. Eerder dit jaar liet Jumbo nog weten dat er bij zelfscankassa's veel werd gestolen, wat leidde tot het besluit om maatregelen te nemen. Halverwege het jaar zal het bedrijf de effectiviteit van deze nieuwe maatregel evalueren.

Jumbo verlaagt de prijs van meer dan 600 producten

Jumbo zet zich iedere dag in voor lagere prijzen. De afgelopen jaren werd de wereld geteisterd door inflatie en hogere prijzen voor grondstoffen en transport, maar nu deze weer dalen, kunnen de prijzen weer zakken. Vanaf 2 april kun je bij Jumbo terecht voor prijsverlagingen voor meer dan 600 producten. De producten zijn een mix van huismerken en A-merken. Je vindt de afgeprijsde artikelen terug op jumbo.com/zakken.

Jumbo haalt vlees uit de reclamefolder

Eind mei zijn aanbiedingen op vers vlees verleden tijd bij Jumbo, zowel in de filialen als online. Jumbo is daarmee de eerste Nederlandse supermarkt die deze stap zet. De stichting Wakker Dier is ontzettend blij met de bekendmaking van de supermarkt en hoopt dat andere supermarkten het voorbeeld van Jumbo snel zullen volgen. Jumbo laat weten dat het bij deze moedige beslissing niet over één nacht ijs is gegaan, maar volgens hen past dit perfect in de transitie van dierlijke naar plantaardige voeding. Hiermee dragen ze niet alleen bij aan een gezonder Nederland, maar ook aan het milieu.

Tips voor Jumbo korting

Jumbo folder

Bij Jumbo kun je wekelijks terecht voor nieuwe aanbiedingen. Deze zijn te lezen in de folder van de supermarkt. Als je online kijkt kun je ervoor kiezen door de folder heen te bladeren zodat het feitelijk net hetzelfde werkt als je wanneer je de papieren versie van de folder zou raadplegen. De weekaanbiedingen bij Jumbo gelden vanaf woensdag tot en met de dinsdag van de week daarna. De aanbiedingen staan ook per product vermeld op de website van Jumbo. Zo kun je meteen op een bepaald product klikken en zien voor welke varianten van het product de aanbiedingsprijs geldig is.

Bestellingen of boodschappen doen binnen de actieperiode

Naast de weekaanbiedingen heeft Jumbo speciale maandaanbiedingen. Zoals de naam al zegt zijn deze de hele maand geldig. Als je voor de week- of maandaanbiedingen naar de fysieke winkel gaat kun je ze daar binnen de actieperiode met korting kopen. Voor online bestellingen bij Jumbo geldt dat je deze zelf kunt ophalen in de winkel maar er ook voor kunt kiezen deze thuis te laten bezorgen. Wil je profiteren van de lagere prijzen van producten die in de aanbieding zijn? Dan geldt dat de bestelling opgehaald of thuisgebracht dient te worden binnen de actieperiode.

Waar vind je een Jumbo winkel?

Jumbo heeft een groot aantal winkels die door het hele land verspreid zijn. Wil je het liefste zelf je boodschappen uitzoeken dan kun je op de website bekijken waar de filialen van de supermarkt te vinden zijn. Je kunt hierbij kijken op de kaart waar zich de winkels bevinden maar het zoeken werkt het makkelijkst door je postcode, plaatsnaam of adres in te vullen zodat de dichtstbijzijnde filialen automatisch gezocht worden voor je. Als je de filialen in beeld hebt krijg je niet alleen te zien waar deze zijn maar ook wat de openingstijden van de betreffende winkel zijn.

Jumbo nieuwsbrief en magazine

Als je graag altijd op de hoogte wilt blijven van alle aanbiedingen van Jumbo en de acties die er lopen kun je je het beste inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo weet je als eerste wat er allemaal te doen is en waarvoor je kunt sparen of wat je kunt kopen met korting. Aanmelden doe je via de mail en daarna ontvang je twee keer per week de Jumbo nieuwsbrief. In de nieuwsbrief staan tal van recepten zodat je inspiratie kunt opdoen voor de dagelijkse maaltijd of ideeën krijgt over wat je gaat kopen en koken die dag. Naast de nieuwsbrief brengt Jumbo ook een (papieren) magazine uit, onder de naam Jumbo Magazine. Ook hierin vind je allerlei leuke wetenswaardigheden over producten en wat je ermee kunt doen.

Speciale acties bij Jumbo

Jumbo heeft regelmatig speciale acties lopen. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor speciale artikelen of voor gratis toegangskaartjes. In de winkel ontvang je daarvoor doorgaans zegeltjes bij een bepaald bedrag of bij speciaal geselecteerde producten zodat het sparen nog sneller gaat. Welke acties op een bepaald moment lopen kun je lezen op de website van Jumbo. Soms betreft het producten van een bepaald merk en ze hebben ook een eigen actie voor als je jarig bent. Dan krijg je 20% korting op het gebak zodat het nog leuker wordt om je verjaardag te vieren.

Boodschappen thuis laten bezorgen

Als je ervoor kiest je boodschappen online te doen kun je deze ook thuis laten bezorgen. Hiervoor betaal je een extra bedrag aan bezorgkosten maar iedere week gelden er bij bepaalde producten acties zodat de boodschappen gratis thuisbezorgd worden als je deze artikelen erbij bestelt. Op de website van Jumbo kun je precies lezen hoe het online bestellen werkt en wat alle voorwaarden zijn. Om er voordat je overgaat tot het vullen van je online winkelmandje zeker van te zijn dat Jumbo ook bij jou thuis kan bezorgen doe je het beste eerst even een postcodecheck. Betalen doe je bij de levering met pin.

Zelf je bestelling ophalen bij Jumbo

Thuisbezorgen is bijna overal mogelijk maar mocht dit nu net bij jou niet mogelijk zijn of komt het tijdstip niet goed voor je uit dan kun je ook een ander tijdstip aangeven of ervoor kiezen de boodschappen zelf op te halen bij een Jumbo Pick Up Point. Daar kun je met pin betalen als je de boodschappen ophaalt. De locatie van een Jumbo Pick Up Point vind je online. Bij ieder filiaal van Jumbo staat op de website vermeld waarvoor je er terecht kunt. Zijn er speciale services zoals bijvoorbeeld een stomerij of zelfscan dan kun je dat er ook terugvinden.

Service

Een andere zekerheid is de service met een glimlach: medewerkers wordt ingeprent te glimlachen naar de klant en deze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij probeert de Jumbo een assortiment te bieden die erg breed is. Zo kun je voor al je boodschappen bij de Jumbo terecht. Vers is ook écht vers bij de Jumbo: niets mag een expiratiedatum van dezelfde dag hebben. Heeft een product dit wel, dan krijg je die gratis mee!

Gratis boodschappen

Ben je de vierde wachtende in de rij, dan moet er een kassa bij. De regel is dat je anders al je boodschappen gratis meekrijgt! Dit geldt overigens niet als alle kassa’s al geopend zijn. Zo bevordert de Jumbo een vlotte manier van winkelen. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan krijg je je geld terug.

Speelhoek

Voor de kinderen is er altijd wel iets van een speelhoek aanwezig, waardoor je gerust met de kinderen boodschappen kunt doen. Al met al zorgt deze behulpzaamheid voor een goede sfeer en een welkom gevoel.

Over Jumbo

Jumbo bestaat al meer dan 95 jaar. Dit familiebedrijf uit Veghel, opgericht in 1921, is tegenwoordig één van de bekendste supermarktketen van Nederland. De supermarktketen is de laatste jaren enorm gegroeid. Dankzij verschillende overnames vind je inmiddels meer dan 600 Jumbo’s verspreid door heel Nederland. Dit maakt Jumbo de tweede na grootste supermarkt van Nederland.

De supermarkt heeft deze sterke positie veroverd doordat zij streven om iedere dag, overal, en voor elke klant de verwachting te overtreffen. Verder gaan waar andere stoppen, aldus Jumbo. Vanuit de overtuiging dat het altijd beter en goedkoper kan, heeft Jumbo een drive gevonden om iedere dag door te blijven ontwikkelen. Zo maken zij van een klant, een fan.

Bij Jumbo streven zij niet alleen in de allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment maar ook nog eens de allerlaagste prijs. Om te laten zien dat ze dit ook echt doen, heeft Jumbo de 7 zekerheden. Deze zekerheden zijn samengesteld op basis van een onderzoek na wat klanten het meest vervelend vinden als ze boodschappen doen, zoals lange wachten bij de kassa, slechte producten en een hoge prijs.

Naast de Jumbo supermarkt vind je op verschillende plekken in Nederland ook de Jumbo Foodmarkt. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar ook staan er bakkers, slagers en zelfs koks voor je klaar. Een hapje kun je doen in het Foodmarkt Café. Ook vind je in verschillende steden tegenwoordig de Jumbo City. Dit is het nieuwe gemakswinkelconcept van Jumbo, een combinatie van de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place.