Boni

Boni folders

Boni Folder

Boni Folder

Geldig van 27-05 t/m 02-06

Profiteer nog 6 dagen van deze Boni Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Boni aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Boni winkels

Boni weetjes en feiten

 1. De supermarktketen Boni werd al in 1972 in Drachten opgericht
 2. Het hoofdkantoor van Boni staat op dit moment in Nijkerk
 3. De naam ‘Boni’ is afgeleid van het Latijnse woord Bonie; dit betekent ‘van het goede’
 4. Sinds enkele jaren zijn de kleuren rood en wit onderdeel van de huisstijl
 5. Bij Boni geniet je van drie beloftes: altijd de laagste prijs, de vriendelijkste supermarkt en de beste kwaliteit
 6. De firma Boni werd opgericht door Gerrit Klaassen, maar de huidige eigenaar is Bouke van der Wal
 7. Boni is op dit moment één van de leden van de inkoopvereniging Superunie
 8. Op dit moment heeft Boni ruim 40 supermarkten in ons land
 9. In de folders van Boni vind je elke week de actuele aanbiedingen
 10. Het aanbod van Boni is ook via de website in te zien, indien je op het kopje ‘Ons assortiment’ klikt
 11. Via de website van Boni vind je ook razendsnel de dichtstbijzijnde supermarkt
 12. Door je voor de Boni nieuwsbrief aan te melden, hoef je geen aanbieding meer te missen
 13. Je kunt Boni volgen via LinkedIn en via Facebook
 14. Binnen Boni staat duurzaamheid ook hoog in het vaandel; zo worden de supermarkten voortdurend van updates voorzien
 15. De kernwaarden van Boni worden samengevat met het woord PRIK; Passie, Resultaatgericht, Initiatief en Klantgerichtheid
 16. De winkels van Boni zitten met name in het noorden en midden van ons land
 17. Wekelijks stunt Boni met flinke aanbiedingen én biedt het speciale seizoensproducten aan
 18. Het distributiecentrum/magazijn van Boni is ook in Nijkerk gevestigd
 19. Bij de oprichting van Boni bestond de huisstijl uit de kleuren blauw en geel
 20. Door een Boni account aan te maken, geniet je van extra voordeel
 21. De klantenservice van Boni is bereikbaar via een online contactformulier
 22. In de winkels van Boni kun je uiteraard ook terecht voor jouw vragen
 23. Boni werkt al jarenlang samen met de voedselbank, waardoor Boni ook maatschappelijk haar steentje bijdraagt
 24. De grootste winkel van Boni is op dit moment in Nijkerk gevestigd
 25. De eerste supermarkt van Boni bestond uitsluitend uit houten stellingen
 26. In het aanbod van Boni vind je producten van het huismerk terug, maar ook producten van alle A-merken
 27. Op de website van Boni doe je veel inspiratie op voor lekkere recepten
 28. Het huismerk van Boni heeft de typerende naam G’woon
 29. Met de Boni wijnwijzer kun je altijd de lekkerste wijnen vinden
 30. In alle supermarkten van Boni vind je Bakkerij Fuite; een bakker die zorgdraagt voor lekker brood en gebak

Nieuws

€uroweek bij Boni

Vanaf 10 januari tot en met 16 januari 2024 is het weer Euroweek bij Boni. Dat betekent waanzinnige eurotoppers voor slechts €1,00! Wat dacht je van een pak Dubbelfriss, een exotische Sum & Sam woksaus of lekkere Lotus Biscoff koffieleutjes? Bekijk snel de laatste folder en laat deze superkans niet aan jou voorbijgaan!

Nu extra korting bij Boni bij aankoop van twee of meer producten

Het is "Meer halen, Minder betalen" bij Boni! Met deze aanbieding scoor je tot 20 februari 10% extra korting bovenop de al lage prijzen als je twee of meer van dezelfde producten aankoopt. Bekijk de folder voor welke aanbiedingen mee doen aan deze actie. De prijs per product is gegarandeerd de laagste die je kunt vinden. Laat deze kans zeker niet liggen om flink te besparen op je boodschappen. Bezoek nu de Boni winkel bij jou in de buurt en profiteer van deze geweldige deal.

Tips voor Boni korting

Boni folder

Boodschappen doen is voor iedereen noodzakelijk want je hebt natuurlijk eten en drinken nodig in huis. Waar je deze boodschappen haalt en op welke manier je dat doet kan voor iedereen weer anders zijn. Wil je graag wekelijks gebruik maken van leuke aanbiedingen dan kun je daarvoor ook bij Boni terecht. Deze supermarkt heeft een uitgebreid assortiment zodat je niet snel ergens om verlegen zult zitten of erop zult mispakken.

Wekelijkse folder van Boni op papier en online

Boni geeft ook wekelijks een speciale folder met aanbiedingen uit. Deze kun je lezen in de papieren versie waarin je lekker kunt bladeren maar de folder kan ook online gelezen worden. Op de website van Boni vind je de geldende folder van de week maar staat tevens reeds de nieuwe folder van de week daarna erop. Zo kun je al meteen van tevoren zien wat er de week daarna in de aanbieding is. Heb je bijvoorbeeld iets nodig maar is er geen haast bij geboden dan kun je ook wachten tot het product de week daarna in de aanbieding is zodat je er minder voor betaalt. Zeker belangrijk als je een wat kleinere beurs hebt.

Geldigheidsduur van de Boni folder

De folder van Boni geldt een week en start op woensdag. De weekaanbiedingen zijn dan geldig tot en met de dinsdag daarna. Iedere woensdag gelden er dan weer andere aanbiedingen. Vergeet je wel eens om in de folder te kijken of vind je het handiger de aanbiedingen op je mail te ontvangen? Dan kun je je daarvoor ook aanmelden op de site van Boni voor de nieuwsbrief. Op die manier blijf je altijd op de hoogte van de aanbiedingen en acties van deze supermarkt. De digitale folder van Boni werkt overigens net zo als de papieren versie: je bladert er op je computer, tablet of telefoon ook zo doorheen.

Verschillende acties bij Boni Supermarkt

Naast de wekelijkse aanbiedingen heeft Boni speciale acties. Hierover kun je op de website van de supermarkt lezen maar vind je ook de nodige informatie in de folder zelf. Sparen kan voor verschillende artikelen zoals bijvoorbeeld een boodschappenpakket. Bij je aankopen ontvang je zegeltjes bij een bepaald bedrag of extra zegeltjes bij speciaal geselecteerde artikelen. In dat laatste geval gaat sparen alleen nog maar sneller. Als je voldoende zegeltjes hebt kun je een kaart volplakken en een gratis pakket ophalen in de Boni supermarkt.

Kijk alvast online wat er allemaal in de aanbieding is

Boni bezorgt niet thuis en je kunt er geen producten online bestellen. Voor boodschappen dien je zelf naar de winkel te gaan maar dat betekent wel dat je ook alles goed kunt zien en zelf kunt uitkiezen zonder dat een ander dit voor je doet. Wel is het makkelijk als je online kijkt naar wat voor producten er in de aanbieding zijn zodat je op die manier een boodschappenbriefje kunt maken. Ben je op zoek naar een specifiek product en weet je niet zeker of dit bij Boni in het assortiment zit dan kun je dat invullen op de website zodat er voor je naar gezocht wordt.

Diverse services bij Boni winkels en op de website

Bij Boni worden wel andere extra services aangeboden. Hierbij kan gedacht worden aan een fotoservice of een gebakservice. Daarnaast vind je op de website van de supermarkt tal van recepten en suggesties voor de maaltijd. Heb je een keertje weinig inspiratie om te koken en wil je niet iedere dag hetzelfde op tafel zetten en toch zo gevarieerd mogelijk eten? Kijk dan eens bij de tips of recepten of je wat lekkers ziet staan. Er staat ook duidelijk bij wat je er allemaal voor nodig hebt zodat het maken van het juiste boodschappenbriefje kinderspel wordt en je niks vergeet mee te brengen uit de supermarkt.

Vestigingen van Boni

Boni heeft een groot aantal winkels die hoofdzakelijk in het midden en richting het noordoosten van Nederland zitten. Als je wilt weten welke Boni winkel het dichtstbij jou in de buurt zit kijk je daarvoor het beste even eerst op de website. Op de website vind je een plattegrond van Nederland met de Boni filialen maar je kunt ook de postcode van je eigen huis invoeren om zo te checken welke vestiging in de buurt is. Daarnaast staan alle plaatsen vermeld op de site. Klik je op een bepaalde vestiging dan zie je meteen de adresgegevens en de openingstijden staan. Ook staat erbij welke faciliteiten de winkel heeft zodat je precies weet waarvoor je er allemaal terecht kunt.

Over Boni

Voor het doen van boodschappen kan je bij meerdere supermarkten in Nederland terecht. We zijn absoluut gezegend met een uitgebreide keuze wat betreft supermarkten. Een van de supermarkten met meer dan 40 vestigingen is Boni. Deze supermarktketen is al in 1972 opgericht en het hoofdkantoor is te vinden in Nijkerk. Vanuit dit hoofdkantoor worden de ruim 40 vestigingen aangestuurd.

De vestigingen zijn in onder andere Ermelo, Huizen, Lelystad, Leusden, Putten, Urk en Veenendaal te vinden. Kortom: door het gehele land. In deze vestigingen wordt een uitgebreid assortiment aangeboden. Het assortiment is door Boni onderverdeeld in enkele categorieën: Boer & Slager, Comfort kip, G’woon, Stomerij, De Boni wijnwijzer en zelfzorggeneesmiddelen. Dit assortiment laat duidelijk zien dat Boni voor duurzaamheid staat.

Via de website van Boni is het mogelijk om het assortiment in te kijken én om gebruik te maken van extra diensten. Zo kan je allerlei lekkere maaltijdtips vinden, kan je inspiratie voor recepten opdoen en kan je gebruik maken van de gebakservice en de fotoservice. Uiteraard is het via de website ook mogelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties. Zo kan je online de folder en alle huidige aanbiedingen inzien.

Wil je graag in contact komen met de Boni? Via een online contactformulier op de website is het mogelijk om in contact te komen met de klantenservice. Helaas is op de website van Boni geen telefoonnummer of e-mailadres inzichtelijk. Op het gebied van klantenservice is dat toch een gemis.