IBOOD

IBOOD folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor IBOOD

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Wehkamp
Bol.com
vidaXL
Otto
Lidl Shop
Hudson's Bay
Banggood
De Bijenkorf
V&D
Albelli
Wenz
Amazon
AliExpress
Amazon Prime
Tel Sell
DealeXtreme
Voordeelvanger
Koopjedeal

Populaire folders

Tips voor IBOOD korting

Kies vandaag nog voor IBOOD

iBOOD, oftewel internet’s Best Offer Online Daily, is de webshop waar je moet wezen voor de optimale onverslaanbare deals. De naam benadrukt dit ook. In combinatie met Europa’s grootse deal community, vind je bij ons elke dag de beste merken, tegen de beste prijzen. Omdat we elke dag aantrekkelijke deals voor een ieder hebben, moeten we ons voorraad beperkt houden, maar zelfs wanneer je één van onze deals gemist hebt, loop je de kans om de volgende dag en dagen daarna veel betere aanbiedingen te treffen. Dus haast je om bij ons de voordeligste en kwaliteitsvolle spullen te halen.

Onze uitzonderlijke elektronische producten

In ons assortiment hebben we elektronische apparatuur voor audio en video, witgoed, computers en nodige accessoires. In elk van deze categorieën bieden we onze toffe aanbiedingen, dus kun je behalve van jouw topkwaliteit elektronische apparatuur, ook uit de prijs voordelen halen.

Richt jouw huis comfortabel in

Voor jouw huisje is er ook een aanbod. Voor al deze categorieën voor in huis hebben we een ruime collectie van waaruit je kunt kiezen, om het inrichten leuk te houden. De combinaties bieden mooie gelegenheden om jouw persoonlijke tint aan te geven. Dit maakt dat jouw ruimten nu unieker kunnen zijn dan ooit tevoren.

We hebben ook kledingstukken in ons assortiment

We zijn er niet alleen voor jouw woning of tuin, maar hebben ook gedacht aan de diensten en producten die zorgen voor jouw uiterlijke. Je kunt samen met jouw huis en tuin, volgens de laatste trends investeren in jezelf. We hebben voor jou sport- en modieuze kledingstukken die leuk te combineren zijn en vooral binnen elk budget passen. Met comfortabele boxers, kun je kijken of je het nou met alledaagse kleding, sportkleding, chique kleding of zelfs alleen schoeisel wenst te combineren. Met merken zoals Petrol, Seidensticker, Head & Puma, Timberland, Cars, A Fish Named Fred en Travelin’, heb je genoeg keus.

Overige diensten bij op de iBOOD website

Onze website biedt de mogelijkheid om jouw voorraden in te kopen of bij te vullen. Leuke schoeisel en toebehorende sokken en keukengerei zitten ook binnen ons aanbod. Als we het hebben over voorraden bijvullen, dan hebben we het over reinigingsmiddelen en zoetigheid voor tussendoortjes. Ook jouw collectie aan parfums zal zeker mooi aangevuld worden met de verschillende series van merken die we aan te bieden hebben. Voor wat jouw schoeisel betreft hebben we een variatie aan sneakers en sokken. Aan onze pannen- en servies set, tot onze wijnrekken en keukentextiel kun je merken dat er rekening is gehouden met elke keuken en dat de kleuren mooi passen binnen elke inrichting.

Deel samen met onze klanten jouw ervaring

Om te blijven weten wat onze klanten van de verschillende aanbiedingen denken, bieden we ons forum als platform aan om deze meningen met elkaar te delen. Je zult wel als eerste stap over een iBOOD account moeten beschikken, om vanuit dat account deel te mogen nemen aan het gesprek. Log in, bekijk onze aanbieding en deel met ons allen jouw mening!

Ons beleid bij het annuleren of retour zenden

Het kan best voorkomen dat je toch liever een ander product dan wat je besteld had aanschaft. Hier komt ons annulerings- en retourbeleid dan in. Voor de bestellingen die je wenst te annuleren, kun je het liefst via jouw iBOOD account nagaan of die reeds in het proces van levering zitten. Indien niet, dan mag je de bestelling altijd nog annuleren. Indien je jouw pakket ontvangen hebt en je dan nog twijfelt, geven we je veertien dagen bedenktijd. Het best in zulke gevallen is om onze website te bezoeken en te kijken of jouw pakket wel retour mag. Voldoet het pakket aan onze retour-eisen, dan kun je alles over het retourneren rustig op onze website doornemen.

Maak contact met ons

Mocht je met vragen zitten, dan kun je meteen contact met onze klantenservice maken. We hebben verschillende manieren hoe je met onze klantenservice in contact kunt komen, dus je kunt de meest toegankelijke en geschiktste manier hanteren. Onze klantenservice kun je bereiken via onze social media kanalen, ons telefoonnummer, op het forum of via ons contactformulier. Voor elk van deze manieren hebben we handige links bijgezet, die je meteen naar de kanalen voor onze klantenservice verwijzen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele deal

Om ervoor te zorgen dat je van al onze deals geniet en zelfs ook persoonlijke kortingen ontvangt, zul jij je zeker moeten inschrijven voor onze nieuwsbrief of naar 1Folders.nl. Bezoek onze website en geef vandaag nog jouw e-mailadres op en mis geen enkele deal of nieuwtje van IBOOD meer.

Over IBOOD

In 2005 zag het bedrijf iBOOD het levenslicht in de vorm van een dagdeal website. De afkorting iBOOD staat dan ook voor ‘internet’s Best Online Offer Daily’. Via de webshop van deze onderneming kan je dus dagelijks genieten van de beste deals op interessante producten, waardoor je een hoop geld kunt besparen.

Het concept van deze onderneming heeft goed uit gepakt, aangezien men tegenwoordig in behoorlijk veel landen actief is. In al deze landen biedt men via de website allerlei interessante producten tegen zéér interessante prijzen aan. iBOOD werkt daarvoor samen met allerlei merken en bedrijven, waardoor de prijzen zo laag mogelijk gehouden kunnen worden.

Mocht je graag via de webshop van iBOOD willen shoppen, kan je gebruik maken van de volgende categorieën: Eletronics, Home & Living, DIY, Sports & Fashion, Bulk, Extra, Business, Joseph Joseph en Alle Deals. Per categorie vind je een divers en omvangrijk aanbod van interessante artikelen.

Bij het bestellen van de artikelen is het aan te raden om goed naar de hoogte van de verzendkosten te kijken. De verzendkosten zijn afhankelijk van het soort product dat je gaat bestellen, het volume van de bestelling en de orderwaarde van de bestelling.

Nadat je de producten in ontvangst hebt genomen, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Voor het retourneren dien je via jouw iBOOD account een retourverzoek in te dienen, waarna je een mail met de retourinstructies krijgt. De kosten voor deze retourzending komen volledig voor eigen rekening. Op het moment dat je jouw volledige bestelling retourneert, krijg je wel de initiële verzendkosten terug.

Heb je vragen? Je kunt op verschillende manieren in contact met de klantenservice van iBOOD komen. Je kunt een bericht via Facebook sturen, je kunt een bericht via Twitter sturen, je kunt een online contactformulier invullen en je kunt via het forum van iBOOD jouw vragen stellen. Ook kan je bellen naar 020 68 11 388 of mailen naar [email protected].