Albelli

Albelli folders

Albelli Folder

Albelli Folder

Geldig van 04-04 t/m 21-04

Profiteer nog 3 dagen van deze Albelli Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Albelli aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Wehkamp
Bol.com
vidaXL
Otto
Lidl Shop
Hudson's Bay
Banggood
De Bijenkorf
V&D
Albelli
Wenz
Amazon
AliExpress
Amazon Prime
Tel Sell
DealeXtreme
Voordeelvanger
Koopjedeal

Populaire folders

Tips voor Albelli korting

Folder Albelli

Maak je veel foto’s en vind je het leuk om deze in boekvorm te laten maken? Alles op je telefoon, tablet of laptop laten staan is ook niet alles en je kunt er veel leuke dingen mee maken zoals fotoboeken of cadeaus. Bij Albelli kun je prima terecht als je dit soort producten wilt maken. Wil je zelf meer doen met je foto’s? Kijk dan eens op de site van Albelli wat er allemaal mogelijk is.

Wat kun je allemaal bij Albelli bestellen?

Bij Albelli kun je terecht als je met je foto’s een leuk fotoboek wilt maken maar dit is niet alles. Je kunt er ook foto’s laten afdrukken, foto’s op diverse achtergronden laten maken als wanddecoratie, of kalenders en fotocadeaus. Ben je naar iets speciaals op zoek? Kijk dan of het mogelijk is dit bij Albelli te (laten) maken.

Ga voor aanbiedingen en acties

Wil je graag een leuk fotoproduct maken maar gaat het een beetje boven het budget? Dan kun je vaak gebruik maken van aanbiedingen of korting. Kijk altijd goed wat er op dat gebied mogelijk is. Met name aan het einde van de vakantieperiode worden vaak aanbiedingen gedaan omdat mensen dan veel foto’s gemaakt hebben en als daar erg leuke bijzitten er wellicht iets mee willen doen.

Maak gebruik van de kortingscodes op de website

Kijk altijd even op de website of er een bepaalde actie loopt op het moment dat jij iets wilt hebben of laten maken. Zo kun je toch iets leuks maken met je foto’s maar betaal je er niet de hoofdprijs voor. Er is een link naar een pagina met verschillende kortingscodes. Het is zeker aan te raden goed te kijken of er daar eentje bijzit waarvan jij gebruik kunt maken. Deze link vind je onderaan de startpagina van Albelli. Voor iedere link geldt een andere kortingscode. Deze gebruik je als je de bestelling in het winkelmandje geplaatst hebt. De korting wordt dan meteen voor je verrekend.

Aanmelden voor de nieuwsbrief levert korting op

Albelli brengt geen folder uit met aanbiedingen maar je ziet ze nog wel eens adverteren op bijvoorbeeld televisie. Zo weet je meteen wat er op een bepaald moment in de actie is. Op de website zie je meteen op de startpagina wat je met korting kunt maken dus dat is reuze handig. Wil je nog van meer korting profiteren? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Albelli. Als je dit gedaan heb krijg je €5 korting op je volgende bestelling.

Nooit meer iets missen

Je aanmelden voor de nieuwsbrief doe je snel en eenvoudig op de site. Geef je mailadres door en zo krijg je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox. Zo mis je geen enkele aanbieding meer en kun je de nodige inspiratie opdoen, als je iets wilt maken met je foto’s of bijvoorbeeld naar een leuk cadeau voor iemand op zoek bent. Wil je Albelli zoveel mogelijk volgen of heb je een vraag? Kijk dan ook eens op social media. Albelli is actief op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en Pinterest dus grote kans dat je ze daar vindt als je zelf erop zit.

Raadpleeg de site van Albelli voor meer inspiratie

Voor nog meer inspiratie kun je de website van Albelli raadplegen. Hierop vind je namelijk ook een blog. Hierin staan diverse onderwerpen waaruit jij een keuze kunt maken om ideeën op te doen als je iets speciaals wilt maken. Kijk goed wat er allemaal kan zodat jij iets moois kunt maken. Kom je er wat moeilijk uit? Probeer dan eens zelf iets te maken zodat je het resultaat kunt zien. Met een beetje creativiteit kom je al een heel eind en het materiaal of drukwerk waarop de foto’s komen te staan zijn kwalitatief zo goed dat het resultaat er zeker mag zijn.

Alle prijzen op een rij voor meer overzicht

Wil je graag iets maken maar weet je niet precies wat je eraan wilt of kunt besteden? Dan heeft Albelli een prima overzicht op de website waarin je alle prijzen op een rij kunt zien staan. Raadpleeg dit altijd even goed voordat je begint en houd er ook rekening mee dat er verzendkosten bij komen. Ook hiervan vind je online een duidelijk overzicht. Mocht je er zelf niet helemaal goed uitkomen, neem dan even contact op met de klantenservice. Zij kunnen je precies vertellen wat iets kost en wat er mogelijk is. En heb je iets ontvangen dat niet geheel naar tevredenheid is? Dan mag dit retour en krijg je een nieuw exemplaar.

Over Albelli

Voor het maken van een prachtig fotoboek ben je bij Albelli aan het juiste adres. Albelli is het de aangewezen partij voor alles op het gebied van fotoproducten, maar het bedrijf begon ooit met alleen fotoboeken. Het bedrijf is origineel Nederlands, maar breidde al snel uit naar België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In 2011 werd Albelli onderdeel van Cimpress; de marktleider wereldwijd op het gebied van gepersonaliseerde producten. Sinds die overname is het assortiment verder en verder uitgebreid.

Op de website van Albelli kan je inzicht in het uitgebreide assortiment krijgen. Je kunt kiezen voor ‘Fotoboek maken’, ‘Wanddecoratie’, ‘Foto’s afdrukken’, ‘Fotokalenders’, ‘Fotokaarten’ en ‘Meer producten’. Onder de laatst genoemde categorie vallen onder andere cadeaubonnen en het bedrukken van mokken. Als je voor foto’s afdrukken kiest, kan je ook weer kiezen uit allerlei varianten. Zo is het mogelijk om foto’s af te laten drukken op aluminium, op plexiglas en op canvas.

Als je producten gaat bestellen, moet je scherp zijn op de verzendkosten. De verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van het formaat en de hoeveelheid producten die je gaat bestellen. Bij het afrekenen, en ook per product, zie je staan wat de verzendkosten bedragen. Over het algemeen hanteert Albelli een levertermijn van 5 werkdagen.

Het retourneren van de ontvangen producten is, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk. Je kunt hiervoor rechtstreeks met de Albelli klantenservice contact opnemen. Deze klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 020 708 3515, via een live chat, via Facebook en via Twitter. Ook kan je ervoor kiezen om een online contactformulier in te vullen; de reactie krijg je vervolgens binnen 48 uur.

Wil je op de hoogte blijven van het bedrijf en de nieuwste producten/aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg het bedrijf op Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en/of Instagram.