Amazon Prime

Amazon Prime folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Amazon Prime

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Wehkamp
Bol.com
vidaXL
Otto
Lidl Shop
Hudson's Bay
Banggood
De Bijenkorf
V&D
Albelli
Wenz
Amazon
AliExpress
Amazon Prime
Tel Sell
DealeXtreme
Voordeelvanger
Koopjedeal

Populaire folders

Tips voor Amazon Prime korting

Folder Amazon Prime

Nagenoeg iedereen zal Amazon kennen als een webwinkel waarin je eigenlijk bijna alles kunt kopen. Iedereen kan er als klant terecht, waar ook maar ter wereld dat je woont. Nu heeft Amazon ook een speciale site die bekend staat onder de naam Amazon Prime. Hier kun je terecht als je op zoek bent naar een enorm aanbod aan producten die je kunt bestellen en die worden thuisbezorgd. Daarnaast kun je er exclusieve series en films streamen, zodat je lekker kunt kijken waar en wanneer jij maar wilt.

Bestellingen doen en laten bezorgen via Amazon Prime

Denk je dat Amazon Prime wel iets voor je is maar wil je het graag eerst eens uitproberen? Dan kun je dit een maand lang gratis doen. Bevalt het je dan zo goed en wil je graag abonnee blijven? Dan betaal je na de introductieperiode €2,99 per maand om lid te zijn en kun je altijd opzeggen als je dat wilt. Het abonnementsgeld is overigens snel terugverdiend bij Amazon Prime. Als je namelijk iets bestelt via de website en dit laat thuisbezorgen kost het je geen extra verzendkosten als je een abonnement hebt. Gratis thuisbezorgen in Nederland en België is één ding, maar je bent dan niet verplicht om voor een bepaald minimumbedrag te bestellen.

Abonnement om exclusieve series en films via Amazon PrimeVideo

Naast het gratis thuisbezorgen als je iets bestelt heeft een abonnement op Amazon nog meer voordelen. Je krijgt er namelijk ook een abonnement bij waarmee je kunt kijken naar exclusieve en originele series en films die alleen op Amazon te zien zijn en die speciaal voor Prime gemaakt zijn. Daarnaast zijn er talloze andere films en series beschikbaar en kun je een aantal extra kanalen erbij kiezen. Hiervoor betaal je wel iets meer per maand maar op de site staat precies wat dit je kost. Daar vind je ook een overzicht van alle extra kanalen.

Films kijken of huren

Met PrimeVideo kijk je dan waar en wanneer je maar wilt, en op een device naar keuze. Het aanbod is groot en je hebt een ruime keuze uit veel titels, zoals bijvoorbeeld uit nieuwe films. Je kunt de series en films streamen maar downloaden is ook mogelijk. Dan kijk je op een tijdstip waarop het jou uitkomt offline naar wat je gedownload hebt. Wil je nu liever geen abonnement? Dan kun je ook films huren of kopen via Amazon Prime.

Ook gamen mogelijk bij Amazon Prime

Een derde voordeel bij Amazon Prime vind je bij het gamen. Bij Prime Gaming vind je een uitgebreid aanbod aan games die je kunt spelen als je een abonnement hebt afgesloten. De games zijn allemaal inclusief bij het lidmaatschap op Amazon Prime dat je dus maar een klein bedrag per maand kost maar waar je wel veel voor terugkrijgt.

Sla je foto’s op met Amazon Photos

Als laatste onderdeel van het lidmaatschap noemen we Amazon Photos. Hierin kun je alle foto’s die je gemaakt hebt opslaan en op alle devices die je hebt bekijken. De foto’s kun je ook delen met anderen dus dat is altijd handig om te doen. Je downloadt hiervoor de app zodat het nog sneller en makkelijker wordt om foto’s te bekijken en met andere mensen te delen.

Sluit een persoonlijke account af op Amazon Prime

Op Amazon Prime kun je dus van alles kopen, downloaden of gebruiken voor gamen en films te kijken. Heb je echter zelf ook spulletjes die je graag wilt verkopen? Dan kun je dat zeker doen via Amazon Prime. De ervaring leert dat dit vaak erg goed gaat want veel mensen weten prima de weg te vinden naar Amazon als ze naar iets speciaals op zoek zijn. Verkopen doe je met behulp van een persoonlijke account die je afsluit bij Amazon.

Neem contact op met de klantenservice van Amazon Prime

Heb je nu vragen aan Amazon over bijvoorbeeld kopen en verkopen of over het abonnement op Amazon Prime? Dan kun je daarmee terecht bij de klantenservice van Amazon. Deze is te benaderen via de website. Je dient hiervoor wel even in te loggen bij Amazon om contact te kunnen leggen. Dit doe je met de account die je eerder al hebt aangemaakt om iets te kunnen bestellen of om een abonnement af te sluiten. Kijk ook altijd even bij de veelgestelde vragen op de site van Amazon. Grote kans dat jouw vraag daar reeds tussen staat en dan heb je meteen een antwoord zonder nader contact op te hoeven nemen, dus dat is makkelijk zat.

Over Amazon Prime

In de afgelopen jaren is het kijken naar film en series steeds populairder geworden. Dat is onder meer te danken aan Netflix, maar ook zeker aan Amazon Prime Video. Deze streamingsdienst is onderdeel van het welbekende Amerikaanse bedrijf Amazon. de Dienst werd al in 2006 gelanceerd in Amerika en was eigenlijk een reactie op Netflix. Hedendaags is de streamingsdienst in zowel Amerika als in andere (Europese) landen behoorlijk groot.

De hierboven genoemde streamingsdienst maakt onderdeel uit van Amazon Prime. Dat is een abonnement die je bij de grote Amerikaanse webshop af kunt sluiten. Voor een bedrag van 2,99 euro kan je maandelijks profiteren van Amazon Prime Video, maar van nog veel meer. Je kunt namelijk van gratis bezorging profiteren, van een beveiligde en onbeperkte opslag van foto’s en van een maandelijkse selectie gratis games.

Door een abonnement bij Amazon Prima af te sluiten, profiteer je dus van meerdere voordelen. Op deze manier probeert Amazon de concurrentie slim af te zijn. Amazon Prime Video moet bijvoorbeeld met Netflix concurreren, terwijl de webshop van Amazon moet concurreren met bijvoorbeeld Bol.com en Coolblue. Door een dergelijk totaalpakket aan te bieden, is Amazon in staat om voet aan de bodem te zetten in Nederland. Het bedrijf is met de webshop namelijk pas sinds 2020 in Nederland actief.

De films en series van Amazon Prime Video zijn allemaal te bekijken via al jouw devices. Je hebt de keus uit een onwijs uitgebreid aanbod van films en series. Sommige van deze films en series worden door Amazon zelf geproduceerd, waardoor je deze enkel en alleen via Amazon Prime bekeken kunnen worden.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Via je Amazon Prime account is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice. Nadat je in jouw account ingelogd hebt, zie je alle mogelijkheden om contact op te nemen.