Naanhof

Naanhof folders

Naanhof Folder

Naanhof Folder

Geldig van 26-02 t/m 02-03

Profiteer nog 5 dagen van deze Naanhof Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Naanhof aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Naanhof winkels

Naanhof weetjes en feiten

 1. De firma Naanhof omschrijft zichzelf als een combinatie van een verswinkel en grenswinkel
 2. De oorsprong van Naanhof is te danken aan de familie Schoonbroodt; zij verkochten vanaf 1945 agrarische producten vanuit hun boerderij in Nuth
 3. In Nuth in nog steeds één van de vestigingen van Naanhof te vinden
 4. Eerlijk eten, voedzaam eten en lekker eten; draait het bij Naanhof allemaal om
 5. Door de jaren heen heeft Naanhof drie vestigingen geopend; in Nuth, Vaals en Vlodorp
 6. Op dit moment is Naanhof nog steeds voor 100% een familiebedrijf
 7. Doordat Naanhof vestigingen dicht bij grens heeft, richt men zich op Nederlanders, Belgen én Duitsers
 8. In het assortiment van Naanhof zijn onder meer medicijnen, frisdranken, koffie en zoetwaren te vinden
 9. Met de wekelijkse nieuwsbrief van Naanhof ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen
 10. Op de website van Naanhof vind je alle informatie over de drie vestigingen van deze keten
 11. Via de website blijf je ook op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen
 12. In de vestigingen van Naanhof vind je ook een divers grill assortiment
 13. Bij Naanhof is het goudgeel gebraden haantje één van de best verkochte producten
 14. Via de website van Naanhof kun je contact opnemen met één van de vestigingen van deze keten
 15. In het aanbod van Naanhof vind je onder meer vers vlees, vleeswaren, kaas, groenten, fruit, brood, vlaaien en koffie
 16. De vlaaien die door Naanhof aangeboden worden, komen stuk voor stuk vers van de bakker
 17. In het aanbod van Naanhof vind je allerlei Duitse- en Italiaanse koffiesoorten
 18. In het assortiment van Naanhof zijn ook oneindig veel diepvriesproducten te vinden
 19. Het verse vlees dat door Naanhof aangeboden wordt, komt rechtstreeks van het eigen vleesverwerkingsbedrijf
 20. De winkels van Naanhof zijn zeven dagen in de week geopend, met uitzondering van Naanhof Nuth (zes dagen in de week geopend)
 21. Op de website van Naanhof vind je de adresgegevens en het telefoonnummer van de drie vestigingen
 22. Via Facebook kun je op de hoogte blijven van deze verswinkel & grenswinkel
 23. Via de website van Naanhof is het mogelijk om vlaaien te bestellen; dit doen je 2 dagen voor afhalen te doen
 24. Voor een kersen rastervlaai en appel kruimelvlaai betaal je bij Naanhof slechts 5,99 euro
 25. Op de website van Naanhof vind je per vestiging de actuele vacatures
 26. Elke dag vers; van die slogan kun je 100% zeker uitgaan bij Naanhof
 27. De website van Naanhof is ook in het Duits in te stellen

Nieuws

Heerlijke vlaaien bij Naanhof

Bij Naanhof vind je de smakelijkste vlaaien, dagelijks vers en nu ook gemakkelijk online te bestellen. Of je nu van klassiek houdt met een kersen of abrikozen rastervlaai voor slechts €7,99, of jezelf trakteert op een luxe slagroomvariant vanaf €9,99, Naanhof heeft voor elk wat wils. En voor de kleinere trek zijn er halve vlaaien beschikbaar vanaf €5,49. Ga voor iets bijzonders met de luxe vlaaien zoals de Mango abrikozenvlaai of de unieke Smurfen vlaai, perfect voor een kinderfeestje. Al vanaf €11,99 maak je van elk moment een feest met een heerlijke vlaai. Bestel je favoriete vlaai online bij Naanhof en geniet van van de verse kwaliteit die Bakkerij de Lekkerbek uit Maastricht te bieden heeft. Let op: bestel s.v.p. 2 dagen voor afhalen!

Tips voor Naanhof korting

Naanhof folder

Het bedrijf Naanhof is in 1945 begonnen als simpele winkel op een boerderij in het Zuid-Limburgse Nuth. Daar werd begonnen met het verkopen van agrarische producten. Doordat de boerderij kort aan een grote weg lag die richting de mijnen liep, kwamen mijnwerkers op de terugweg naar huis langs de winkel. Deze mijnwerkers kochten hun benodigdheden in de winkel en gingen daarna weer naar huis. Het bedrijf heeft zich mettertijd meer ontwikkeld van een winkel op de boerderij naar een verswinkel voor consumenten. Het bedrijf heeft 3 vestigingen in totaal. In Nuth is een winkel en ook in Vaals en Vlodrop zijn nog twee winkels te vinden.

Verse producten

Het doel van de winkel is de consument de beste verse producten te leveren. Het bedrijf is een begrip geworden in de omgeving en dankt dit vooral door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Hoewel ze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, betekent dit niet dat je de hoofdprijs moet betalen. Naanhof wil namelijk uiterst goedkope boerderijproducten leveren die kwalitatief erg goed zijn. Om dit te kunnen waarborgen zorgt Naanhof ervoor dat het personeel altijd goed opgeleid is. Hierdoor krijg je altijd de juiste informatie over de producten en een super goede service.

Ruim assortiment

In de moderne verswinkels van Naanhof kun je allerlei verse producten vinden. Zo zijn ze gespecialiseerd in vers vlees, wild en gevogelte. Ook voor brood, banket, groenten, fruit en ambachtelijke vleeswaren en kaas is Naanhof de plek waar je moet zijn. Het is een erg succesvolle winkel gevestigd in Zuid-Limburg dichtbij de Duitse grens en het probeert aan zowel Nederlandse als Duitse klanten het beste te bieden. Doordat ze een ruim assortiment hebben, hoef je niet ook nog naar een slager, groenteboer of bakker en is de ouderwetse boerderijwinkel verandert in een moderne supermarkt waar alles samengevoegd is.

Goede prijzen

Het grootste voordeel van Naanhof is dat ze de producten rechtstreeks van de boer, slachterij of teler ontvangen. Ook verwerkt en produceert Naanhof zelf ook een groot aantal producten. Daarnaast heeft het ook een eigen transportbedrijf en haalt daarmee alle producten zelf uit heel Europa en heeft daardoor een groot deel van het proces in eigen beheer. Hierdoor kan Naanhof zulke goede kwaliteitsvolle producten leveren voor een goede prijs. Elke week heeft Naanhof meerdere leuke aanbiedingen voor de trouwe klanten die in grote getalen naar de winkels komen. Zo zorgt Naanhof er steeds weer voor dat hun klanten terug blijven komen voor hun verse en toch goedkope producten.

Vol vitamines

Om de producten zo vers mogelijk te houden heeft Naanhof het organisatorisch zo georganiseerd dat er weinig tijd tussen de producenten en de winkel. Daardoor krijg jij als klant altijd de meest verse producten, blijven daardoor alle juiste vitamines behouden en eet jij lekker vers en gezond! Doordat de winkel alles zelf regelt, kan het makkelijker concurreren met de prijzen van andere supermarkten. De wekelijkse acties zorgen ervoor dat je hier en daar wat korting kunt krijgen en toch kwaliteit producten tot je beschikking hebt. Onder de producten vind je ook een zeer groot aanbod van Duitse koffiespecialiteiten, zoals gemalen koffie, espressobonen en koffiepads.

Grill- en broodjescorner

Waar klanten graag voor terugkomen bij Naanhof zijn de overheerlijke vlaaien. Deze worden elke dag vers bereid en zijn volgens de echte Limburgse traditie gemaakt. Ook voor de warme grill- en broodjescorner komen klanten zeer graag bij de winkels. Zo verkopen ze er malse kippenboutje, lekkere gebakken kippetjes, spareribs, spek en ijsbeen. Dit wordt allemaal in de winkel gegrild en vervolgens in speciale warmhoudzakken gedaan zodat je het mee kunt nemen en eventueel thuis opnieuw op kunt warmen. De broodjes warm vlees gaan ook als “warme broodjes” over de toonbank en worden ter plekke voor je klaargemaakt.

Website

Op de website van Naanhof kun je alle informatie over het bedrijf vinden. De hele historie van het bedrijf staat erop en ook kun je zien waar de vestigingen van Naanhof precies zitten. Het adres van de vestigingen staat erop, de telefoonnummers om contact op te nemen en ook de openingstijden van alle winkels. Het is ook heel eenvoudig om je via de webpagina aan te melden voor de nieuwsbrief. Je hoeft enkel je naam en emailadres in te vullen en je krijgt al het nieuws van Naanhof in je mailbox. Daarnaast staan alle aanbiedingen die de winkel wekelijks heeft ook op de website. Zo kun je voordat je naar de winkel gaat alvast kijken wat er allemaal in de aanbieding is die week. Zo ga je goed voorbereid naar de winkel en kom je niet voor verrassingen te staan.

Over Naanhof

In de afgelopen jaren is de nadruk steeds meer komen te liggen op gezond eten. Bij gezond eten horen uiteraard vers producten. Naanhof omschrijft zichzelf als dé vers specialist. In de afgelopen jaren heeft deze vers specialist dan ook een mooie groei door weten te maken. Ze hebben momenteel meerdere vestigingen in het gehele land.

Het assortiment van Naanhof is tamelijk uitgebreid te noemen. Onder andere vlees, wild, gevogelte, brood, banket, groenten, fruit, vleeswaren en kaas behoren tot het assortiment. Met vestigingen in onder meer Vaals en Vlodrop richt Naanhof zich met name op één specifiek gedeelte van Nederland. Vanuit deze vestigingen wordt overigens ook veel zaken gedaan met Duitsland. Alle versproducten worden zelf bereid of vanuit andere regio’s gehaald. Zo wordt bepaald vers wild vanuit Polen en Hongarije gehaald. Uiteraard zijn alle producten op de juiste manier bereid en klaargemaakt voor verkoop.

Wil je één van de vestigingen van Naanhof bezoeken? Kijk dan even goed naar de openingstijden. De vestiging in Nuth heeft bijvoorbeeld afwijkende openingstijden ten opzichte van de vestigingen in Vaals en Vlodrop.

Het is bijzonder om de ontwikkeling van Naanhof nader te bestuderen. Dit bedrijf is namelijk ooit als een kleine boerderijwinkel begonnen. Men kwam er bij Naanhof echter achter dat er veel vraag was naar verse producten. Hierdoor is Naanhof uitgegroeid tot een complete verswinkel voor de consument. Naast de vestigingen heeft Naanhof ook nog een groothandel.

Helaas is de website van Naanhof wel enigszins beperkt. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen. Via Facebook is het wel mogelijk om in contact te komen met de verschillende vestigingen. Uiteraard is het ook erg leuk om één van de vestigingen van Naanhof zelf te bezoeken.