Poiesz

Poiesz folders

Poiesz Folder

Poiesz Folder

Geldig van 08-07 t/m 14-07

Profiteer nog 1 dag van deze Poiesz Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Poiesz aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Poiesz Folder

Poiesz Folder

Geldig van 15-07 t/m 21-07

Profiteer nog 8 dagen van deze Poiesz Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Poiesz aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Poiesz winkels

Poiesz weetjes en feiten

 1. De Nederlandse supermarktketen Poiesz werd in 1912 in Sneek opgericht
 2. Poiesz werd opgericht door de heer Lodewijks Poiesz en zijn vrouw Wietske
 3. In eerste instantie begon Poiesz als een groentewinkel, maar al snel werd het een volledige supermarkt
 4. In de regio rondom Sneek is Poiesz erg actief als sponsor van verschillende sociale projecten
 5. In alle supermarkten van Poiesz zijn een groenteafdeling, slagerij en bakkerij te vinden
 6. In veel van de supermarkten van Poiesz is ook nog een slijterij gevestigd
 7. Alle vestigingen van Poiesz zijn in het noorden van ons land gevestigd
 8. Het hoofdkantoor én het distributiecentrum zijn nog steeds in Sneek te vinden
 9. Puur voordeel, puur Poiesz; dat is al jarenlang de slogan van deze supermarktketen
 10. Op de website van Poiesz vind je veel heerlijke recepten welke je makkelijk thuis klaar kunt maken
 11. Op de website van Poiesz vind je een overzicht van alle supermarkten, inclusief adresgegevens en openingstijden
 12. In de meeste Poiesz supermarkten is het inmiddels ook mogelijk om jouw boodschappen zelf te scannen
 13. Via de website van Poiesz bekijk je de actuele folders met daarin de beste aanbiedingen
 14. Als je op de hoogte van de beste aanbiedingen wilt blijven, kun je je ook aanmelden voor de Poiesz nieuwsbrief
 15. Via de website van Poiesz is het ook mogelijk om gebak te bestellen
 16. Bij Poiesz kun je mee doen aan spaaracties, waarmee je voor extra korting kunt sparen
 17. Poiesz richt niet alleen op zakelijke klanten, maar ook op bedrijven die online bestellingen bij deze supermarktketen kunnen plaatsen
 18. Poiesz is meerdere malen uitgeroepen tot de beste supermarkt in vlees
 19. In het aanbod van Poiesz zijn enkele unieke merken te vinden, zoals Noordertrots, G’woon en Bonbébé
 20. Als je online jouw boodschappen wilt doen, is dat mogelijk via de Poiesz webshop
 21. Voordat je online boodschappen bij Poiesz kunt bestellen, moet je eerst een account aanmaken en inloggen
 22. In het uitgebreide aanbod van Poiesz vind je ook verschillende non-food producten
 23. De boodschappen kunnen door Poiesz – tegen een kleine meerprijs – bij je thuis bezorgd worden
 24. Poiesz geeft aan dat je elke week van minstens 90 superaanbiedingen geniet
 25. Bij het Servicepoint in elke Poiesz supermarkt kun je terecht voor cadeaukaarten, een fotoservice, een stomerij en schoenreparaties
 26. Via Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube en Twitter blijf je op de hoogte van Poiesz
 27. De slijterijen in de supermarkten van Poiesz dragen de naam ‘De Borrelshop’
 28. De klantenservice van Poiesz is te bereiken via een online contactformulier of op telefoonnummer 0515 428800

Nieuws

Nieuwbouw Poiesz Heechterp Schieringen van start

In april is de bouw van de nieuwe Poiesz-winkel in de Leeuwarder wijk Heechterp Schieringen van start gegaan. Deze nieuwbouw vindt plaats op de locatie van de voormalige supermarkt die in december werd gesloten. Poiesz streeft ernaar om de 1000 m² grote winkel in november 2024 te openen. De nieuwbouw zal worden uitgerust met de nieuwste duurzaamheidstechnologieën. Op het dak zullen zonnepanelen worden geïnstalleerd, en voor de verlichting zullen uitsluitend ledlampen worden gebruikt. Poiesz heeft als doelstelling dat elke nieuwe winkel een verbeterde versie is van de vorige, en daar zetten ze ook deze keer weer op in.

Poiesz blijft groeien

Poiesz blijft maar supermarkten overnemen. Dit keer is het de beurt aan Coop in het Groningse Onstwedde. In de nabijgelegen plaatsen Nieuwe Pekela, Stadskanaal en Musselkanaal heeft Poiesz al verschillende goed draaiende winkels en volgens de supermarkt is er in de regio sprake van een heus ‘Poiesz publiek’. Het familiebedrijf heeft er alle vertrouwen in dat ook deze winkel weer een succes gaat worden. De winkel in Onstwedde wordt de 79ste winkel voor Poiesz, de opening staat gepland voor begin juli.

Poiesz groeit naar 78 vestigingen

De Friese supermarktketen heeft de afgelopen tijd meerdere winkels van Plus/Coop overgenomen, waardoor het zichzelf nadrukkelijk profileert als supermarktformule van en voor het noorden. Van de 78 vestigingen zijn maar liefst 52 supermarkten gevestigd in Friesland en 14 winkels in de provincie Groningen. En ook in Drenthe begint Poiesz flink aan de weg te timmeren. De opening van de 78e Poiesz in Zuidlaren, Drenthe, staat gepland voor eind mei 2024.

Tips voor Poiesz korting

Poiesz folder

Poiesz is een familiebedrijf dat zo’n 100 jaar geleden begon in Sneek, de waterstad van het Noorden. Poiesz vertegenwoordigt het Noorden met haar natuur, rijke cultuur en eigen gewoontes en taal. De missie van dit bedrijf is dan ook om het winkelen leuker te maken door een passend assortiment aan te bieden met alles wat je dagelijks nodig hebt. Daardoor kun je bij Poiesz alles kopen wat je nodig hebt en dat bespaart je veel tijd en keuzestress. Boodschappen doen mensen dan ook graag bij deze supermarkt. Je hoeft hier ook niet te zoeken naar aanbiedingen, want die vallen wel op met hun oranje kleur. Iedere week zijn er minstens 90 superaanbiedingen bij Poiesz.

Over de Poiesz folder

Wil je graag op de hoogte blijven van alle aanbiedingen van Poiesz? Je kunt ze vinden in de supermarkt zelf, maar ook door de folder thuis door te bladeren. Iedere week wordt de Poiesz folder bezorgt door Axender. In de folder staat minstens 90 superaanbiedingen. Daardoor biedt deze supermarkt het grootste voordeel van het Noorden. Wil je liever geen papieren folder ontvangen, maar wel op de hoogte blijven van nieuwtjes en voordeel? Kies er dan voor om de Poiesz folder digitaal door te bladeren op de website.

Boodschappen bestellen

Op de website van Poiesz zijn verschillende categorieën te vinden: aanbiedingen, acties, spaaractie, boodschappen, gebak bestellen, onze winkels, zakelijk, service. Iedere categorie is aanklikbaar en onderverdeeld in verschillende subcategorieën. Klik je op ‘boodschappen’, dan kun je direct beginnen met online winkelen. En wat dacht je van vers gebak, wanneer je iets te vieren hebt? Ook dat bestel je gemakkelijk en snel online en er is genoeg keuze. Verder kun je op de website vinden waar de Poiesz winkels gevestigd zijn. Wil je boodschappen bestellen voor je bedrijf? Onder het kopje ‘zakelijk’ lees je hoe dat precies werkt. Maak vervolgens een account aan en je kunt direct beginnen.

Acties en spaaracties van Poiesz

Doe je boodschappen bij Poiesz, dan is het regelmatig mogelijk om mee te sparen met diverse spaaracties. Zo kun je diverse spellen kopen met spaarkaarten die je ontvangt, maar ook handige elektronica apparaten en voorwerpen en apparaten voor in de keuken. Poiesz heeft ook vaak dagaanbiedingen, die je terugvindt op de website. En wat dacht je van het kopen van donatie-aanbiedingen zodat je een goed doel steunt waar Poiesz zich op dat moment voor inzet? Deze supermarktketen doet altijd haar best om leuke acties te organiseren, dus vraag in de winkel naar de huidige acties of bekijk deze op de website onder het kopje ‘acties’ voor meer informatie.

Servicepoint en fotoservice

Bezoek het Servicepoint bij de Poiesz winkel bij jou in de buurt, want daar kun je onder andere terecht voor cadeau artikelen, spaaracties, schoenreparaties, cadeaukaarten, bloemen, staatsloten, kleding stomen, fotoservice, warme snacks, postzegels en borrels. Het maakt het aanbod van Poiesz supermarkt nog vollediger. Heb je vragen over de winkel, een bestelling die je hebt gedaan of over een van de producten die Poiesz aanbiedt? Dan kun je ook terecht bij het Servicepoint om je vragen te stellen. Je mag hier persoonlijke service verwachten. Over de fotoservice gesproken, CEWE heeft voor de derde keer de TIPA World Awards in ontvangst mogen nemen. Het mag zich dan ook alweer ‘de beste fotoservice ter wereld’ noemen. Je bent hier dus aan het goede adres voor fotoproducten van hoge kwaliteit.

Neem contact op met de klantenservice

Heb je een vraag, suggestie, klacht of compliment voor Poiesz? Wil je iets kwijt over een ervaring in de winkel of heb je een tip waardoor Poiesz haar service nog beter kan maken? Via de website kun je onder het kopje ‘service’ contact opnemen met de klantenservice van deze supermarktketen. Zo is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of even te bellen. Het is uiteraard ook mogelijk om in de Poiesz winkel bij jou in de buurt een van de medewerkers aan te spreken. Daar staat men namelijk ook voor je klaar om je verder te helpen. Merk je dat je de Poiesz folder niet meer thuisbezorgd krijgt en wil je dat wel graag? Dan is het ook mogelijk om dit via het contactformulier op de website aan te geven.

Bekijk het uitgebreide assortiment in de winkel

Hoewel het assortiment van Poiesz gewoon online te vinden is en bestellen daardoor helemaal gemakkelijk wordt, geven veel mensen er toch de voorkeur aan om boodschappen te doen in een fysieke winkel. Kom dan ook gerust langs bij een van de Poiesz vestigingen en bekijk en vergelijk de producten uit het assortiment op je gemak. Op de website is te zien waar bij jou in de buurt een Poiesz vestiging te vinden is. Vul je plaatsnaam of postcode in en je ziet direct waar het dichtstbijzijnde filiaal ligt. Op dit moment zijn er vestigingen in zo’n 58 plaatsen in het Noorden te vinden en Poiesz blijft groeien.

Over Poiesz

In Nederland zijn we gezegend met meerdere supermarkten. Bekende namen zoals de Albert Heijn en de Jumbo zijn in het hele land actief. Er zijn echter ook supermarktketens die zich op een specifiek gedeelte van ons land richten. Dat is Poiesz. Deze supermarktketen heeft 70 supermarkten en 68 slijterijen in het noorden van het land. Vanuit het hoofdkantoor in Sneek worden alle supermarkten in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland aangestuurd.

Het assortiment van deze supermarktketen is tamelijk uitgebreid te noemen. Om het assortiment overzichtelijk te houden, maakt Poiesz gebruik van veel categorieën. Zo vormen Chips, toastjes, zoutjes & noten één categorie. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld de categorie koek, cake, ontbijtkoek & tussendoortje.

Op de website van Poiesz kan je allerlei interessante informatie vinden. Zo kan je de aanbiedingen in zien, kan je online gebak bestellen, kan je alle vestigingen vinden en kan je overheerlijke recepten bekijken. Tevens is het mogelijk om via de website van Poiesz boodschappen te bestellen. De boodschappen kunnen thuis bezorgd worden, maar je kunt er ook voor je kiezen om de boodschappen op te halen in één van de filialen. Bij online bestellen van de boodschappen dient de minimale bestelling wel € 40,00 te zijn.

De supermarkten en slijterijen van Poiesz zijn dus uitsluitend in het noorden van het land te vinden. Onder andere de pittoreske dorpen Hurdegaryp, Scharnegotum en Haulerwijk zijn gezegend met de aanwezigheid van een Poiesz supermarkt.

Wil je graag met het hoofdkantoor van Poiesz in contact komen? Op de website is een sectie met veelgestelde vragen te vinden. Als jouw vraag daar niet tussen staat, kan je ook via het online contactformulier contact opnemen. De laatste mogelijkheid is om telefonisch contact op te nemen via 0515 42 88 00.