BADEN+

BADEN+ folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor BADEN+

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sanitairkamer
Sanitairwinkel
Novy
Megadump Tiel
Berden
Keuken Kampioen
Sightful
Saniweb
Superkeukens
Badkamerwinkel
KeukenConcurrent
Sanidirect
Tegeldepot
Tegelmegashop
Kvik
Sani-Dump
Bruynzeel Keukens
Sanisale

Populaire folders

Tips voor BADEN+ korting

BADEN+

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan ben je bij BADEN+ aan het juiste adres. Een nieuwe badkamer uitkiezen is niet zo makkelijk als het lijkt. Je moet met veel dingen rekening houden. Je wilt natuurlijk een badkamer die bij jouw smaak past, maar je wilt ook badkamer die lang mee gaat. Dus de materialen moeten van goede kwaliteit zijn en de badkamer moet vakkundig geïnstalleerd zijn. De franchisenemers van BADEN+ hebben allemaal passie voor sanitair. Daar zijn ze op geselecteerd. Ze kunnen allemaal een prachtig ontwerp voor jouw perfecte badkamer maken. Daarbij luisteren ze naar jouw wensen en eisen. Uiteraard geven ze ook advies. Want onze franchisenemers willen dat jij zo lang mogelijk plezier beleeft aan jouw badkamer van BADEN+.

Vakkundige installatie van je badkamer

Een mooi ontwerp is één ding, maar een vakkundige installatie van je BADEN+ badkamer is nog veel belangrijker. Laat je ontwerp maken door een franchisenemer van BADEN+ en wij zorgen ook voor de installatie van je badkamer. Wij zorgen ervoor dat het bouwtechnische werk, de elektra, de waterleidingen, het tegelen en de montage van de sanitair producten allemaal op elkaar afgestemd worden. Jij hoeft niets te doen. Onze vakmensen doen het werk.

Een goede prijs, zonder verrassingen

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de prijs. Geen verrassingen, gewoon een goede, eerlijke en duidelijke prijs. En daarbij is een goede garantie ook erg belangrijk. Bij BADEN+ geven we uiteraard garantie op onze producten. Is er iets niet naar wens? Dan kun je altijd terugvallen op de franchisenemer van BADEN+. Wij leveren kwaliteit en vakmanschap.

Een BADEN+ winkel vinden

Wil je wat inspiratie op doen? Of wil je een nieuwe badkamer laten ontwerpen? Kom dan naar één van onze 40 BADEN+ winkels in Nederland. In iedere winkel vind je een ruim assortiment aan producten. Ook hebben we in alle winkels complete badkamer- en toiletopstellingen staan. Zo kun je inspiratie opdoen of misschien direct een ontwerp voor je nieuwe badkamer maken. Plan een afspraak bij een winkel naar keuze via de website van BADEN+.

Acties en kortingen

Een nieuwe badkamer is een dure uitgave. Dat doe je niet zomaar. En misschien wil je liever een showroommodel kopen, om zo te kunnen besparen op je nieuwe badkamer. Dat kan ook bij BADEN+. Via 1Folders.nl blijf je op de hoogte van alle acties en kortingen van BADEN+. Je kunt ook een bezoek brengen aan één van onze showrooms. Daar hebben we regelmatig acties, kortingen en leuke aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken.

De merken van BADEN+

BADEN+ verkoopt heel veel topmerken. Wij staan voor kwaliteit, maar letten daarbij wel op de prijs. Daarom werken wij samen met diverse topmerken op het gebied van sanitair, kranen, tegels, radiatoren en accessoires. Zo is er altijd een product dat voldoet aan jouw eisen en budget. Bekende merken zijn: Bliss, Dekker, Duravit. Easy Drain, Geberit, Hansgrohe, Hotbath en nog heel veel andere merken.

Ontwerp je badkamer bij BADEN+

Met de speciale 3D badkamer ontwerp tool van BADEN+ kun je zelf je eigen badkamer ontwerpen. Je kunt de maten van je badkamer invoeren en dan kun je beginnen met het ontwerp. Je kunt zelf de indeling van je nieuwe badkamer bepalen, de materialen en de uitstraling. Het gebruik van de 3D badkamer ontwerp tool is helemaal gratis. Je kunt je ontwerp opslaan en je kunt zelfs meerdere ontwerpen maken. Vind je het lastig om zelf een goed ontwerp te maken? Dan kun je uiteraard advies vragen aan onze adviseur. We bespreken jouw wensen en eisen en dan maken we samen een ontwerp voor jouw badkamer. We verzorgen natuurlijk ook de installatie van jouw nieuwe badkamer.

Gratis Tegelwaaier

Bij BADEN+ kun je een gratis tegelwaaier aanvragen. Met deze waaier kun je goed kijken welke combinatie van tegels mooi zou kunnen staan in jouw nieuwe badkamer. De waaier is zo opgebouwd, dat je direct een aantal goede mogelijkheden van kleurencombinaties ziet. Je kunt ook het online tegelmagazine van BADEN+ bekijken om nog meer inspiratie op te doen. Natuurlijk staan de adviseurs van BADEN+ ook klaar om je te helpen bij de keuze van je tegels.

De vier zekerheden van BADEN+

Als je een nieuwe badkamer wilt, ga dan voor de vier zekerheden van BADEN+. · Persoonlijke werkwijze · Vakkundige installatie · Heldere prijsafspraken · De zekerheid van garantie Samen met jou ontwerpt de franchisenemer van BADEN+ een perfecte badkamer. Alle materialen die gebruikt worden zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Onze vakmensen zijn echte specialisten. Ze weten waar ze het over hebben en ze weten hoe ze het moeten doen. Een perfecte installatie van je badkamer.

Over BADEN+

Een badkamer voor iedereen. Dat is het doel waar het bedrijf BADEN+ dagelijks alles voor in het werk stelt. Deze firma heeft zich, vanaf het allereerste moment, gericht op het aanbieden van fraaie en hoogwaardige badkamers. Door het hedendaagse uitgebreide assortiment kun je ongetwijfeld de gewenste badkamer bij BADEN+ vinden.

In de afgelopen jaren heeft BADEN+ vrij veel winkels in ons land weten te openen. Sterker nog: het bedrijf heeft méér dan 40 winkels geopend. Kijk, dat is nog eens een voorbeeld van een sublieme groei. Op de website van deze firma kun je de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt vinden. Vul daarvoor jouw postcode in en de tool toont direct aan waar de dichtstbijzijnde winkel gevestigd is.

Op de website van BADEN+ vind je meer informatie over het uitgebreide aanbod. Zo kun je in de menubalk klikken op ‘Badkamers’, waarna je tussen allerlei badkamerstijlen en badkamersoorten kunt kiezen. Ook kun je losse baden, losse douches, losse badkamermeubels, losse toiletten en losse badkamertegels kiezen. Bij BADEN+ kun je dus een complete badkamer kopen, maar je kunt ook zelf een badkamer samen gaan stellen.

Wil je graag zelf jouw badkamer samenstellen? Je kunt hiervoor gebruik maken van de online software van BADEN+. Wil je graag jouw idee door een professional uit laten werken? Dan is het advies om hier direct online een afspraak voor in te plannen. Op het afgesproken tijdstip kun je in de BADEN+ winkel terecht bij één van de verkopers; zij zijn in staat om jouw perfect te helpen, te adviseren en te informeren.

Als je vragen hebt, kun je daarvoor terecht bij de klantenservice van BADEN+. De klantenservice is bereikbaar via de mail ([email protected]) of op telefoonnummer 0344 200 103. Uiteraard is het ook mogelijk om rechtstreeks met één van de winkels contact op te nemen.