Spar

Spar folders

Spar Folder

Spar Folder

Geldig van 06-06 t/m 19-06

Profiteer nog 4 dagen van deze Spar Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Spar aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Spar winkels

Spar weetjes en feiten

 1. Spar is de enige supermarkt met een boom in het logo
 2. Spar is een van origine Nederlandse supermarktketen
 3. Momenteel zijn de supermarkten van Spar over de gehele wereld te vinden
 4. In 2005 wist Spar zelfs in China de eerste supermarkt te openen
 5. Ook in landen als Zambia, Namibië, Japan, Nigeria, Mauritius en Zimbabwe is Spar actief
 6. De afkorting Spar staat voor ‘Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig’
 7. Sinds 2009 heeft Spar haar eigen kunstwerk; dit kunstwerk staat op de plek waar de Spar ontstaan is
 8. Jaarlijks organiseert Spar in februari de zogeheten de Spar-ondernemersbeurs
 9. In de Nederlandse plaats Leiden is een heus Spar museum te vinden
 10. Het logo van Spar werd al in 1968 opgericht door de heer Raymond Loewy
 11. Spar hanteert meerdere winkelconcepten: Attent, Attent Super op Vakantie, Spar University, EuroSpar, SuperSpar, Interspar en Spar Express
 12. In ons land heeft Spar maar liefst 445 filialen
 13. Wekelijks stunt Spar met aantrekkelijke kortingen op levensmiddelen
 14. Via de website kun je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen
 15. Via de website kun je inspiratie op doen voor de meest lekkere gerechten
 16. Online shoppen is bij de Spar mogelijk, nadat je jouw postcode ingevuld hebt op de website
 17. Niet bij alle postcodes is het mogelijk om de bestelling thuis te laten bezorgen; gelukkig kun je de bestelling wel in een Spar winkel ophalen
 18. Bij een bestelling van meer dan 50 euro geniet je van gratis verzending
 19. Alle producten van Spar zijn zogeheten verse & kwaliteitsproducten
 20. Via de online nieuwsbrief van Spar blijf je op de hoogte van de Spar acties, aanbiedingen en lekkerste recepten
 21. Spar heeft op dit moment een eigen academie; hier kun je tal van opleidingen volgen
 22. Het hoofdkantoor Spar is gevestigd in de Brabantse plaats Waalwijk
 23. Voor vragen kun je bellen naar 088 445 7777 of mailen naar [email protected]
 24. Voor vragen omtrent producten kun je het beste rechtstreeks contact met de
 25. Spar opende in 2017 ook supermarkten in Wit-Rusland
 26. Spar maakt gebruik van de franchiseformule; als ondernemer kun je dus jouw eigen Spar supermarkt openen
 27. Supermarkten van Spar kun je altijd herkennen aan de rood-groene kleurencombinatie

Nieuws

SPAR Noordscheschut spaart 120 voedselpakketten bij elkaar

Vanaf november 2023 kregen klanten van de SPAR in Noordscheschut de kans om te sparen voor een boodschappenpakket. Dit initiatief bood niet alleen de mogelijkheid om zelf te sparen, maar gaf klanten ook de optie om hun gespaarde zegels te doneren. De ingezamelde zegels werden verzameld in een speciale ton en vervolgens geschonken aan de Voedselbank. Dankzij dit gulle gebaar werden maar liefst 120 pakketten bijeengebracht en overhandigd aan de Voedselbank in Hoogeveen. Dit hartverwarmende initiatief toonde niet alleen de solidariteit en vrijgevigheid van de lokale gemeenschap, maar bood ook concrete steun aan mensen in nood binnen de regio.

SPAR Dulmen start spaaractie voor clubs

Supermarkt Spar van Dulmen is sinds begin februari aangesloten bij een nieuwe spaaractie die bedoeld is om lokale clubs en verenigingen te ondersteunen. Het concept is simpel: deelnemende clubs delen gratis een Digitale Clubkaart uit aan hun leden of achterban. De leden pinnen bij Spar voor hun boodschappen en zo wordt er het hele jaar automatisch voor de club én voor de deelnemers zelf gespaard. Spar van Dulmen sponsort tien procent van het bonbedrag; dat bedrag gaat naar de club die de kaart heeft uitgedeeld. Doe mee en scoor voor je club!

Tips voor Spar korting

Spar folder

Boodschappen doen hoort er nu eenmaal bij ook al heb je er waarschijnlijk niet altijd evenveel zin in. Als je te maken hebt met een wat beperkt budget maar toch goed wilt eten kun je ook gebruik maken van de aanbiedingen die de winkels je bieden. Heb jij een Spar supermarkt in de buurt waar je regelmatig komt? Bekijk dan hun folder om zo te profiteren van korting.

Identieke online en papieren folder

De Spar folder verschijnt iedere twee weken en geldt dan voor de periode die erop vermeld staat. De looptijd van de folder is van donderdag tot en met de woensdag twee weken daarna. Als de geldigheid ervan afwijkt, bijvoorbeeld rond de feestdagen, dan staat dit op de folder vermeld. Je kunt de folder in een papieren versie lezen maar op de website van Spar vind je ook de online versie. De online folder is identiek aan de papieren folder en ook daar blader je doorheen om te zien wat er in de aanbieding is.

Altijd op de hoogte van de laatste acties

Naast de aanbiedingen die je terugvindt in de folder van Spar kun je regelmatig gebruik maken van speciale acties. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor bepaalde producten. Wil je graag de folder digitaal ontvangen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties? Dan meld je je het beste aan voor de nieuwsbrief van Spar. Hiermee krijg je alle nieuws meteen in je mailbox te zien zodat je weet wat er speelt en welk voordeel er te behalen is.

Boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen

Zoals bij veel supermarkten het geval is kun je ook bij Spar online winkelen. Je klikt hiervoor op Boodschappen doen en plaatst alle producten die je wilt hebben in de winkelwagen. Het handigste is om een eigen account aan te maken zodat je daar iedere keer mee kunt inloggen als je iets bestelt. Als je klaar bent met bestellen kun je je boodschappen betalen en ze zelfs al dezelfde dag thuisbezorgd krijgen. Voorwaarde daarvoor is wel dat je de boodschappen voor 10 uur ’s ochtends besteld hebt. Als je een bestelling plaatst kun je zelf aangeven wanneer je graag wilt dat deze bezorgd wordt. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de beschikbare tijd van de bezorgdienst van de supermarkt wanneer ze je boodschappen kunnen brengen.

Boodschappen zelf ophalen bij een Spar winkel

Boodschappen thuis laten bezorgen is geen nieuw fenomeen bij Spar. Dit doen ze al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw dus ze zijn er bekend mee. Online bestellen is natuurlijk iets van de laatste tijd maar bestellen en laten bezorgen hoorde er bij Spar gewoon altijd al bij. Als je een bestelling wilt doen is daar bij Spar geen minimum bestelbedrag aan verbonden. Bij bestellingen van €50,- en hoger betaal je geen extra bezorgkosten. Wil je de bestelling liever zelf ophalen omdat je dit makkelijker vindt of omdat je niet vaak thuis bent en de bezorgdienst je dan niet treft? Dan kun je dit aangeven. De bestelling haal je vervolgens op bij een filiaal naar keuze en je betaalt daar geen extra kosten voor.

Zelf winkelen bij een van de filialen van Spar

Is online bestellen niets voor jou en wil je gewoon zelf je boodschappen uitzoeken en in de winkel kopen? Dan kun je op de website van Spar de filialen vinden die het dichtstbij jou in de buurt zijn. Op de website kun je daarvoor je woonplaats of postcode invoeren om zo te zoeken naar winkels in de buurt maar je vindt er ook een lijst op alfabetische volgorde die je kunt raadplegen. Als je op een specifiek filiaal klikt krijg je alle gegevens ervan te zien zoals openingstijden, adres en voor welke services je er terecht kunt zodat je nooit voor niks gaat of voor een gesloten deur komt te staan. Er zijn ook Spar winkels bij benzinepompen gevestigd waar je snel even terecht kunt voor een boodschap die je nog mist.

Online dezelfde korting en kwaliteit als in de winkel

Als je je boodschappen online besteld hebt betaal je er dezelfde prijs voor als in de winkel. Is een bepaald artikel in de aanbieding dan krijg je online ook korting. De producten worden voor je uitgezocht en daarbij wordt altijd gekeken naar goede kwaliteit zodat jij er tevreden mee kunt zijn. Is er onverhoopt iets mis met je bestelling dan kun je met je klacht altijd terecht bij de klantenservice van Spar. Deze is bereikbaar via het formulier op de website en je kunt je vraag natuurlijk ook altijd in een van de winkels stellen.

Over Spar

De SPAR is een internationaal gevestigde supermarkt met 12.000 filialen verspreid over de hele wereld, waarvan dus maar 260 filialen in Nederland. Wist je dat het logo geïnspireerd is op een daadwerkelijke spar (boom)?

Deze winkelketen houdt zich niet alleen bezig met het aanbieden van boodschappen die je er kunt halen, ze leveren ook aan de deur door middel van een bezorgservice. Spar levert ook verse maaltijden die ze zelf hebben samengesteld en bereiden. Dat niet alleen: ze hebben ook een fotoservice, een stomerijservice, PostNL punt en enkele geneesmiddelen.

Op hun webshop vul je je postcode in wanneer je gaat zoeken naar aanbiedingen. Hierbij geeft SPAR dus actueel aan welke aanbiedingen er bij een filiaal in de buurt beschikbaar zijn. Mocht je een SPAR City in de buurt hebben, dan heb je vaak ook de duo deals. Hierbij betaal je een zachte prijs voor een combinatie aan producten: bijvoorbeeld een croissant met een verse jus d’ orange.

De naam verraad het al: deze zijn alleen te vinden als je in de binnenstad van een grotere stad bent. Verder kan je voor elk filiaal de actuele openingstijden vinden en kun je boodschappen daar afhalen, als je ze via de webshop hebt besteld. Super handig!