Arena

Arena folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Arena

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Over Arena

Wil jij komende zomer ook ultiem van het heerlijke zonnetje genieten? En vind je het hierbij lekker om een verfrissende duik in het zwembad of de zee te nemen? Als je deze plons gaat maken, wil je uiteraard wel over het perfecte badgoed kunnen beschikken. Voor het perfecte badgoed ben je bij Arena aan het juiste adres. Dit merk heeft richt zich volledig op het aanbieden van perfecte badgoed voor dames, heren, jongens én meisjes.

In het aanbod van Arena vind je eigenlijk alle soorten badgoed terug. Dit merk richt zich niet alleen op de recreatieve zwemmer, maar ook op de sportieve zwemmer. Als je bijvoorbeeld een zwemwedstrijden of een triatlon mee gaat doen, ben je hiervoor ook bij Arena aan het juiste adres. Via de webshop kun je in ieder geval het uitgebreide en diverse aanbod inzien.

In dit aanbod vind je overigens niet alleen badgoed. Nee, ook verschillende accessoires zoals slippers en handdoeken worden door Arena aangeboden. Eigenlijk ben je bij dit merk aan het juiste adres voor alles wat met zwemmen en water te maken heeft.

Vervolgens ben je ook in staat om online het gewenste badgoed te bestellen. Als je hierbij voor meer dan 59,90 euro een bestelling plaatst, geniet je van een gratis verzending. De verzending wordt bovendien binnen enkele werkdagen al op het gewenste adres bezorgd. Mocht je niet tevreden met de ontvangen artikelen zijn, heb je 30 dagen de tijd om de artikelen te retourneren.

Heb je vragen over specifieke producten? Of heb je vragen over de staat van jouw bestelling? Ongeacht wat jouw vraag is; je kunt een online contactformulier via de website invullen. De ervaring leert dat je binnen een korte termijn reactie krijgt vanuit de klantenservice van Arena.