SportCity

SportCity folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor SportCity

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Populaire SportCity winkels

Tips voor SportCity korting

Folder SportCity

SportCity is een keten van sportscholen die gericht is op het bieden van de juiste begeleiding en faciliteiten om te kunnen sporten. Het bedrijf beschrijft dit zelf als een plek waar je komt om te kunnen ontspannen, om jezelf in te kunnen spannen en om te werken aan de beste sportresultaten. Bij SportCity kunnen klanten onder andere terecht voor het verbeteren van hun conditie, wanneer zij willen afvallen, om spierkracht op te bouwen, om de revalideren of om lekker ontspannen te sporten. Daarvoor kunnen klanten ook de nodige hulp en ondersteuning krijgen van de aanwezige sportinstructeurs.

Faciliteiten

SportCity heeft verspreid over Nederland meer dan 20 vestigingen waar je als klant terecht kunt om te ontspannen en te sporten. Het voordeel is dat je met een abonnement bij alle filialen van het bedrijf terecht kunt. Dat kan handig zijn als er bijvoorbeeld meerdere vestigingen van het bedrijf in jouw woonplaats aanwezig zijn of als je bijvoorbeeld ergens op bezoek bent en even wilt sporten. In de sportscholen zijn alle nodige faciliteiten te vinden om goed te kunnen sporten. Daarbij kun je als klant de juiste begeleiding verwachten van het aanwezige personeel. Het is mogelijk om onder andere gebruik te maken van fitnessapparatuur, om deel te nemen aan groepslessen en om te squashen.

Fitness

SportCity is er als organisatie op gericht om mensen te kunnen faciliteren en ondersteunen bij het sporten. Het maakt daarbij niet uit of je langskomt om te sporten voor een betere conditie, om af te vallen of om spierkracht op te bouwen. Hiervoor heeft het bedrijf dan ook een breed aanbod van mogelijkheden. Onder begeleiding van een sportcoach kun je gebruik maken van de beste fitnessapparaten die aanwezig zijn. Deze moderne apparaten zijn digitaal verbonden met een cloud waarin de gegevens worden opgeslagen van jouw sportsessies. Zo kun je bijhouden welke prestaties je geleverd hebt en kan er gemakkelijk naar nieuwe doelen gewerkt worden.

Begeleiding en groepslessen

Als beginnend sporter kun je het best aan de slag gaan onder de juiste begeleiding. Dat is dan ook iets dat je als klant bij SportCity kunt verwachten. De werknemers van het bedrijf zijn volledig inzetbaar voor het ondersteunen, begeleiden en helpen van klanten voor, tijdens en na het sporten. Zij helpen je met het stellen van persoonlijke doelstellingen en in de begeleiding bij het toewerken naar deze doelen. Als je in groepsverband wilt sporten dan heb je daartoe bij de filialen van SportCity ook voldoende mogelijkheden. De groepslessen zijn inbegrepen bij de abonnementen en bestaan onder andere uit spinning, yoga, Zumba, Pilates, Bootcamp en nog veel meer.

Yoga en wellness

Voor ultieme ontspanning en inspanning is yoga een goede manier om te sporten. Dat is bij SportCity dan ook erg duidelijk. Bij de filialen van het bedrijf heb je de mogelijkheid om verschillende soorten yogalessen te volgen waarbij je kunt werken aan het onder controle krijgen van lichaam en geest om te onthaasten of bijvoorbeeld om meer kracht te vinden. Een andere manier van ontspannen is mogelijk bij SportCity door een bezoek te brengen aan de wellness faciliteiten die de sportscholen te bieden hebben. Na een drukke week of een intensieve training kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de sauna.

Vestigingen en opvang

De sportscholen van SportCity zijn op verschillende plekken in Nederland te vinden. Voornamelijk in de Randstad zijn er meerdere filialen van het bedrijf te bezoeken. Als liefhebber van sport en ontspanning kun je met een abonnement terecht bij wel meer dan 20 filialen. Als je wilt sporten en daar geen ruimte voor kunt vinden omdat je bijvoorbeeld jonge kinderen hebt, dan is daarvoor ook een oplossing gevonden. De sportscholen zijn namelijk ook voorzien van een kinderopvang waar kinderen kunnen spelen en vermaakt kunnen worden terwijl jij werkt aan je conditie of even kunt ontspannen in bijvoorbeeld een sauna. Bij de kinderopvang worden activiteiten georganiseerd zoals knutselen en spullen zodat ook de ontwikkeling van jouw kind wordt ondersteunt.

Nieuwsbrief en folder

Door de website van SportCity in de gaten te houden kun je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom het bedrijf. Zo kun je ontdekken of er nieuwe filialen geopend worden en welke soorten groepslessen er bijvoorbeeld worden toegevoegd aan het bestaande programma. Daarvoor kun je ook een kijkje nemen op 1Folders.nl. Op deze website staan alle folders en magazines die het bedrijf recent heeft uitgebracht en waarin informatie met betrekking tot het aanbod en de faciliteiten van SportCity te vinden zijn. Een ideale manier om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom SportCity.

Over SportCity

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van een sportschool. Als je in Amsterdam, Bilthoven, Den Haag, Dordrecht, Echt, Eindhoven, Gouda, Haarlem, Huizen, Leiden, Leidsche Rijn, Rijswijk, Soest, Tilburg, Woerden of Zeist woont, kan je daarbij kiezen voor SportCity.

Deze sportschoolketen heeft in de afgelopen jaren vestigingen geopend in bovengenoemde steden. Het merk omschrijft deze vestigingen zelfs als ‘de alles-in-één sportbestemming’. Je kunt in de sportscholen van SportCity namelijk terecht voor zowel inspanning als voor ontspanning.

Tijdens het trainen kan je bovendien gebruik maken van persoonlijke begeleiding. Met deze persoonlijke begeleiding is het mogelijk om jouw doelen te behalen. Hierbij heb je de beschikking over de meest geavanceerde fitnessapparatuur. Alle apparaten onthouden jouw unieke trainingsprestaties, zodat je jezelf continue uit kunt blijven dagen. Elk apparaat heeft ook een touchscreen beeldscherm en internetverbinding, zodat je tijdens het sporten naar televisie kunt kijken. Het is ook mogelijk om tijdens het sporten op bijvoorbeeld Facebook of Twitter te zitten.

Bij SportCity vind je nog veel meer dan bovengenoemde fitnessapparatuur. Je kunt ook één van de vele yogalessen volgen. Volgens SportCity hebben zij namelijk het grootste yoga-aanbod van Nederland. Wil je graag een iets intensievere training? Dan kan je terecht bij SportCity voor één van de vele sportlessen.

Door een totaal pakket van diensten aan te bieden, is SportCity voor een breed publiek onwijs interessant. Deze sportschool valt dan ook niet te vergelijken met andere, reguliere sportscholen. SportCity heeft simpelweg veel meer te bieden.

Op de website van SportCity is meer informatie over de abonnementsvormen te vinden. Wil je in contact komen met het bedrijf? Dan kan je bellen naar 0900 77 67 837 of een online contactformulier invullen. De klantenservice van SportCity is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om de vragen rechtstreeks aan de SportCity vestiging bij jou in de buurt te stellen.