Luxury For Men

Luxury For Men folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Luxury For Men

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor Luxury For Men korting

Folder LUXURY FOR MEN

LUXURY FOR MEN is dé online webshop voor mannen, en voor vrouwen die een origineel cadeau zoeken voor de mannen in hun leven. Het bedrijf werd opgericht in het Belgische Antwerpen waar zich nog steeds het kantoor en magazijn bevindt. Dagelijks werkt een creatieve groep medewerkers aan nieuwe inspiratie. Het team bestaat uit ontwerpers, online marketeers, stylisten en content creators. Samen werken zij steeds opnieuw toe naar een exclusieve webshop met de beste producten van hoogwaardige kwaliteit.

Waarvoor kun je terecht bij LUXURY FOR MEN?

Het assortiment van LUXURY FOR MEN bestaat uit alles wat een man in zijn dagelijkse leven nodig kan hebben. In principe is het aanbod op te delen in een aantal grote categorieën, namelijk dranken, kleding en accessoires, persoonlijke verzorging, culinair, en wonen. Van whisky tot horloges, van handschoenen tot baardbalsems, van keukenmessen tot schrijfwaren, LUXURY FOR MEN heeft het allemaal. Het bedrijf noemt zichzelf een online inspiratieplatform, en dit lijkt de perfecte benaming te zijn van het concept van de winkel. Het is webshop voor mannen vol met producten van betaalbare luxe. Er is bovendien zo’n breed en gevarieerd aanbod dat er voor alle mannen wel iets te vinden is.

Geef een LUXURY FOR MEN product cadeau

Een opvallend aspect op de webshop van LUXURY FOR MEN is de sectie van cadeaus. Hier ga je eenvoudig en snel op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw vriend, broer of vader. Al snel wordt overzichtelijk weergegeven op welke manieren je het beste kunt zoeken. Zo’n groot assortiment kan namelijk ietwat overweldigend zijn en het is dus aan te raden om eerst een selectie te maken zodat je alleen de resultaten overhoudt die op jouw man van toepassing zijn. Zo heeft het team van LUXURY FOR MEN al verschillende categorieën voor je gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld shoppen op persoonlijkheid zoals de avonturier, de zakenman of de hipster. Ook kun je kiezen voor een bepaalde prijscategorie of kun op het soort product. Daarnaast heeft het bedrijf al een lijst gemaakt van de 30 meest verkochte cadeaus waar wellicht iets bij zit dat aantrekkelijk is voor jou. Als laatste is het natuurlijk mogelijk om verschillende soorten cadeaubonnen te kopen.

Bekijk de folder van LUXURY FOR MEN

LUXURY FOR MEN brengt regelmatig een folder uit met daarin de nieuwste items in het assortiment, alsook de laatste aanbiedingen die eventueel eraan zitten te komen. In deze folder staat vermeld wanneer bepaalde artikelen in de verkoop gaan en welke acties wanneer geldig zijn. Folders van LUXURY FOR MEN worden gepubliceerd op 1Folders.nl. Is er op het moment dat jij de website opent even geen actuele folder beschikbaar? Kom dan op een later tijdstip nog een keer terug en houd de folder website goed in de gaten.

Lees het wekelijkse blog van LUXURY FOR MEN

Elke week publiceert LUXURY FOR MEN een blog op hun webshop. Hierin komen experts aan het woord uit het eigen team van de webwinkel waarin zij hun kennis en ervaringen met jou delen. Aangezien het aanbod zo enorm breed is, kan het onderwerp van het blog ook wekelijks erg verschillen. Des te leuker om eens een kijkje te nemen. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie over merken die zij verkopen of over het proces achter het ontwerp van een bepaald product. Bovendien worden deze verhalen ondersteund door foto’s waardoor je een goede impressie krijgt van waar het precies over gaat. Het geeft je de mogelijkheid om inspiratie op te doen over jouw eigen woning en kleerkast. Alle accessoires die jij gebruikt in het dagelijks leven maken namelijk wie jij bent. Het draagt een bepaalde identiteit uit naar anderen waar je je wellicht niet altijd van bewust bent. Daarom is het voordelig om het blog van LUXURY FOR MEN eens te lezen. Misschien opent het je ogen tot mogelijkheden die je je niet had kunnen voorstellen.

Word een member en ontvang exclusieve voordelen

Natuurlijk kun je je gratis en vrijblijvend aanmelden voor de nieuwsbrief waardoor je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste producten, aanbiedingen en blogposts, maar als jij nu ook een enorme fan bent geworden van deze unieke webwinkel en ben je op zoek naar meer? Overweeg dan je te abonneren voor het lidmaatschap van LUXURY FOR MEN. Als member ontvang je 4 keer per jaar een unieke box met exclusieve items uit de nieuwste collectie. Bovendien krijg je toegang tot een heel aantal gratis diensten en andere voordelen. Het abonnement kost 195 euro per kwartaal, maar laat je daar niet door afschrikken, want je krijgt er nog veel meer voor terug waardoor je uiteindelijk alleen maar geld bespaart. Kijk voor meer informatie op de website van LUXURY FOR MEN.

Over Luxury For Men

Het bedrijf Luxury For Men is oorspronkelijk in België opgericht, maar heeft enkele jaren terug ook de overstap naar ons land gemaakt. Dit bedrijf omschrijft zichzelf als een platform waarop je inspiratie op kunt doen voor exclusieve producten en cadeaus voor mannen die houden van slimme en betaalbare luxe. Zoals de naam van dit bedrijf al doet vermoeden, ligt de focus hierbij dus volledig op luxe producten.

Als je op het platform van Luxury For Men kijkt, zie je de volgende categorieën naar voren komen: Shop, Gifts, New Arrivals, Membership, Top 30 cadeaus en Inspiration. Als je op de categorie Shop klikt, krijg je allerlei verschillende producten voorgeschoteld. Dit varieert van zonnebrillen tot aan champagne en van toilettassen tot aan ovenschorten. Het assortiment van Luxury For Men is dus bijzonder uitgebreid te noemen, waarbij alles dus draait om luxe.

Bestel je voor meer dan 75 euro via de webshop van Luxury For Men? Dan hoef je géén rekening te houden met verzendkosten; de verzendkosten worden namelijk door het bedrijf zelf op zich genomen. De bestelde artikelen ontvang je binnen enkele dagen op het gewenste adres. Je kunt er ook voor kiezen om het product als een cadeau op te sturen; in dat geval biedt Luxury For Men een gratis cadeauverpakking aan.

Ben je niet tevreden? Je kunt de producten van Luxury For Men binnen 14 dagen retourneren. Je dient de producten daarbij te retourneren naar een adres in België, waarbij je wel zelf de retourkosten dient te betalen. Let wel op; niet alle producten komen voor een retournering in aanmerking. Raadpleeg daarvoor de website van Luxury For Men.