Skechers

Skechers folders

Skechers Folder

Skechers Folder

Geldig van 20-03 t/m 24-04

Profiteer nog 7 dagen van deze Skechers Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Skechers aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Scapino
MooieSchoenen.nl
Silhouette schoenen
Shoe Club
Shoelia
Mascolori
Stoute Schoenen
TMS
Foot Locker
Ziengs
vanHaren
Schuurman Schoenen
Shoetime
Omoda
Ecco
Birkenstock
Sneakers
Vamos Schoenen

Populaire folders

Tips voor Skechers korting

Folder Skechers

Leuke schoenen kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Hoe meer je er hebt, hoe leuker het wordt en met hoe meer outfits je deze kunt combineren. Ben je op zoek naar trendy schoenen waar je ook nog eens goed op kunt lopen? Dan is de keuze voor schoenen van het merk Skechers lang geen gek idee. Kijk eens op de website van het merk zelf om te zien wat ze zoal in het assortiment hebben.

Wat vind je in de collectie van Skechers?

Skechers heeft een collectie schoenen die comfortabel dragen maar denk nu niet dat het bijvoorbeeld alleen om instappers of sneakers gaat. Er zijn tal van modellen van dit merk te vinden, voor zowel dames, heren als kinderen dus het is zeker aan te raden eens goed te kijken wat er zoal wordt aangeboden in de collectie. Skechers heeft een eigen website die je daarvoor kunt raadplegen. Je kunt de schoenen naar keuze niet via de website van het merk zelf bestellen maar ze zijn wel op tal van andere plaatsen te koop.

Kijk waar je bij jou in de buurt Skechers kunt kopen

Je kunt via de site van Skechers de adressen vinden van winkels waar het merk in het assortiment zit. Hiervoor hoef je alleen maar je postcode of woonplaats in te vullen om de resultaten die het dichtstbij jou in de buurt zijn te zien te krijgen. Het merk wordt in veel winkels aangeboden, ook bij de grotere wat meer bekende ketens, dus de kans dat je ze ergens bij jou in de buurt vindt, is zeer aanzienlijk.

Veel informatie over schoenen op de site beschikbaar

Wil je eerst eens kijken wat voor schoenen het merk aanbiedt? Dan kun je dit uiteraard altijd via de site van Skechers zelf doen. Alle schoenen die op dat moment verkrijgbaar zijn, staan erop en je kunt er tevens de nodige informatie lezen zodat je al voor jezelf kunt bepalen of het iets voor jou is. Daarna ga je naar een van de verkooppunten om te kijken wat ze hebben en de schoenen te passen.

Raadpleeg de folders van diverse schoenaanbieders

Skechers brengt geen eigen reclamefolder uit maar omdat het merk in tal van schoenenzaken verkocht wordt, is het zeker aan te raden daarvan de folders regelmatig te raadplegen. Je kunt deze op papier in de brievenbus krijgen maar de meeste folders vind je online. Dit kan zowel op de site van een specifieke winkel zijn maar ook op sites waarop folders van meerdere aanbieders bij elkaar verzameld zijn.

Er wordt wel degelijk reclame gemaakt door Skechers zelf

Is er een folder, dan weet je zeker dat je die daar vindt. Er staat altijd bij vermeld hoe lang een bepaalde aanbieding of actie geldt zodat je weet wanneer je er gebruik van kunt maken. Skechers maakt overigens ook reclame op radio en televisie, zeker als er nieuwe producten te koop zijn. Grote kans dus dat je een keertje tijdens je favoriete programma een product van het merk voorbij ziet komen.

Volg Skechers via de nieuwsbrief of op social media

Wil je geen enkel nieuwtje van Skechers missen en goed op de hoogte blijven van wat ze verkopen en als eerste weten wanneer er nieuwe producten in de collectie zitten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je kunt je mailadres doorgeven via de website van Skechers en dan krijg je de newsletter automatisch in je mailbox. Je kunt het schoenenmerk ook volgen op Facebook, YouTube en Instagram zodat je zeker weet dat er geen enkel nieuwtje meer aan je aandacht zal ontsnappen.

Bekijk de filmpjes op de site

Wil je meer informatie over de producten van Skechers? Dan staat er al aardig wat bij elk afzonderlijk product op de site vermeld maar je vindt er ook filmpjes waarin de laatst uitgebrachte producten te zien zijn. Kijk daar eens of de schoenen je wat lijken en om inspiratie op te doen als je op zoek bent naar makkelijke schoenen die ook nog eens hip zijn.

Zo neem je contact op met de klantenservice van Skechers

Heb je dan nog een vraag? Dan kun je deze, zeker als ze over een bepaald model schoen gaan, altijd stellen in een van de winkels waar ze Skechers verkopen. Wil je iets anders weten of kom je ergens niet helemaal goed uit? Dan kun je tevens contact opnemen met de klantenservice van Skechers. Ze hebben ook in Nederland een hoofdkantoor dat je kunt bellen en mailen met vragen of problemen.

Over Skechers

In de Amerikaanse regio Californië startte in 1992 het bedrijf Skechers. Dit bedrijf richtte zich op het aanbieden van prettige schoenen voor sportieve doeleinden, voor casual doeleinden en voor zakelijke doeleinden. Sinds de oprichting in 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot het derde grootste merk voor (sport) schoenen in de Verenigde Staten van Amerika. Ook in andere delen van het land heeft het bedrijf een immense groei door weten te maken.

Het hoofdkantoor van Skechers Nederland is gevestigd in Waalwijk. Vanuit dit hoofdkantoor wordt onder meer de uitgebreide website bijgehouden. In deze website kan je voor zowel dames en heren als voor jongens en meisjes geschikte schoenen vinden. Per geslacht vind je een uitgebreide lijst met soorten schoenen terug: athletic shoes, boots, casual shoes, dress shoes, performance, sandals, sneakers en work shoes. Het is bovendien mogelijk om op kleur te filteren, zodat je razendsnel passende schoenen kunt vinden.

De schoenen van Skechers kenmerken zich onder meer door eenvoud en een prettige pasvorm. De ontwikkelaars proberen om de prijzen van de schoenen zo laag mogelijk te houden, terwijl de schoenen wel van een behoorlijke kwaliteit zijn. Heb je online de gewenste schoenen gevonden? Dan kan je deze in één van de fysieke winkels aanschaffen. Door op de website van Skechers te klikken op ‘Waar te koop’, kan je achterhalen bij welke winkels je de schoenen zoal kunt kopen. De schoenen worden verkocht bij bijvoorbeeld Ziengs, Bol.com, Perry en Nelson. Daarnaast bestaan er ook speciale Skechers Retail Stores.

Wil je graag meer informatie over bepaalde schoenen? Of heb je vragen aan het hoofdkantoor van Skechers? Dan kan je het beste telefonisch contact opnemen (0416 673 160 of een mailtje sturen naar [email protected]. Via Facebook, Instagram en YouTube kan je op de hoogte blijven van nieuwe schoenen en aanbiedingen van Skechers.